motorun performansı güzel son gaz gidersen 95 bin yakıyor kilometrede ki ben baya hoyrat kullanıyorum son gördüğüm hız ön 15 dişli iken 144 oldu yol eğimlidi tabi rüzgar etkisini azaltmak için üstüne baya kapanmak gerekiyor ama 120-125 genelde görebiliyor şimdi piston değiştirtim 57 yi 62 mm yaptırdım nasıl olacağına bi bakayım yazarım pistonu keyfi değiştirdim motor hava soğutmalı olmasına rağmen uzun yol gidebiliyor

usta ben siyah aldığıma pişmanım ne kadar temizlesende olmuyor toz oluyo vs. bide en ufak çizikler belli oluyor kırmızı al o süper kırmızıdan başkasını alırsan gözükme bana amasör konusunda da haklısın zaten o resimlerdeki haliyle gitmiyor koltuğa kadar dayanıyor lastik :mrgreen:
bu arada Aydın ustaya sordum önde egzos borusuna takılı olan o şey ne diye katalizör dedi onu iptal edersen daha iyi gider falan dedi bende iptal edip yeni boru kıvırttırmak için egzosçuya gittim sordum 2 yerden kıvırarak oraya takmaya """" 75 LİRA """ para istedi öylece kaldım :cyclopsan sadece 2 yerinden dirsekli 1,5 metre boruya 75 lira istedi adam ya neyse boşver dedim gittim demirci olan kuzenime (zaten o da meşhur oldu adı demirci İbo :mrgreendedim böyle böyle yapılacak tamam dedi git 2 metre paslanmaz 1 ya da 1,5 milim boru al dedi tahminen 30-40 lira imiş.. ben sana yapayım dedi haftaya yapılacak boru işi bakalım ne olacak sonuç.
arkadaşlar arka bagaj taktım direksiyon felaket titreme yapmaya başladı..bunu yaşayan ve problemi bulup çözen arkadaşımız varmı acaba??belki denk geldi fakat cantayı taktıktan sonra hissettim ben bu konuyu,fikri olan?
ustam şöyle düşün aerodinamik falan diyolar ya senin vücudun havayı yararak gidyo senin vücudundan arka tarafa akan hava önceden boşluğa gidiyordu fakan şimdi bi sağdan bi soldan çantaya çarpıyor yani rüzgara yenik düşüyor başka bir deyişle o yüzden sallanma yapar ama gidonu tutarken yapmaması gerekli gidonu bırakırsan sallanır ama tutarken yapmaz eğer tutarken yapıyorsa yamuk olup olmadığına gerek göz kararı gerek ölçerek bakman gerekli..
sysroot
sen öyle diyorsan öyledir ben İstanbul için siyah almazdım.. ama oraları bilemem tabibakalım şimdi şu egzosu halledelim yaza doğru boyanacak motor ya özel bi renk olacak ya da tertemiz komple (motor dahil) siyah olacak
hiç egsoz değiştiren oldumu ve nasıl bir etki yaratır hız olarak

arkadaşlar arka bagaj taktım direksiyon felaket titreme yapmaya başladı..bunu yaşayan ve problemi bulup çözen arkadaşımız varmı acaba??belki denk geldi fakat cantayı taktıktan sonra hissettim ben bu konuyu,fikri olan?
hiç egsoz değiştiren oldumu ve nasıl bir etki yaratır hız olarak
herkes yaşıyor aynı sorunu abimdede var Aydın ustaya gelen başka kuryelerden de duydum bendede oldu.. yardımcı olabildim mi?
evet değiştirdim öyle aham şaham bişi takmadım ama fark yok düşme de yok artmada yok sanırım hyosung egzosu takan bi arkadaşımız vardı bide o yorum yazarsa net bi cevap alabilirsin bence..
evet arkadaşlar motorum çamurluk söküldüğünden çok pislenmişti artık fazla kullanmam hergün yerler ıslak olur artık ondan bende iyi bi temizlik yapıp depoya kapamaya karar verdim ve dün gece saat 21-22 sularında başladım işe
temizliğe başlamadan önce..
burda da tüm granajlar, hava filtre kazanı, akü, arka çatal, amasörler, jant (kısaca arka tarafta ne varsa) sökülmüş durumda..
ufak ufak topluyorum..
şuan motor bu şekilde orjinal durumda hafta sonu ön taraf sökülüp ayrıntılı temizlik yapıcam inş..
![]()