Honda Honda CBF 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

@ ethemm76
cevabın için çok teşekkür ederim. motorun soğuduğuna tam emin değilim kontrol ederken. 15 dakikalık sürüş sonrasında 10 dakika bekleyip ondan sonra motorun sıcaklığını kontrol ettim ılıdığını anlayınca kontrol ettim yağ seviyesini ve yağ seviyesi çok yüksekti. ama tekrar bi bakıcam. bu haliyle problem yaratır mı acaba sizce :S dediğin gibi benzin de atıyor özellikle motoru ısıtırken bunun farkındayım ama onu egzosttan (yada nasıl yazılıyorsa işten ondan) atıyor benim bıraktığım izlerse tam motorun motor kısmının altında oluyor. yani yağ olduğuna eminim. ama yağ seviyesi yüksek olduğuna göre yağ sızdırıyor diyemem. bu durumda yağ fazla olduğu için bi şekilde atıyor dışarı bi kısmını diye düşünüyorum.

Yanlış yapmışsın arkadaşım.

Yağ seviyesine motor soğukken bakılır. Akşamdan bırakırsın düz bir zemine. Sabah kapağını açarsın çubuğu silersin tekrar takarsın . Sonra asıl gösterge odur.

kitapçıkta yamulmuyorsam ılıkken bakılır diyor. soğukken bakılmaz. hatta kitapçıkta soğukken çalıştırıp 5 dakika ısıtın sonra kapatın motoru 5 dk bekieyin ondan sonra bakın yazıyor.

ama ben soğuması için yeterince bekleyip beklemediğimde kararsızım. neyse onun da o kadar önemi yok tekrar denerim bu kez kitapçığı aynen uygularım :)

Son düzenleme:
Ya bişi sorcam şu hızkesıcı hakkında bılgısı olan bır bılgılendırebılrımı [ee yardim edecenız o kadar ] :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
Arkadaşlar bazı şeyler kullandıkça bazı şeyler ustasından öğrenilir.Honda bu konuda eğer kitapçığında yazmışsa geçerli olan odur.
Birde ben şahsen üzerinde motor koruma demiri ve tank pad'i dışında modifiyeye sıcak bakmıyorum.Bu motor zaten çok şık ve güzel.Herhangi bir ekstra istemiyor.Dişlilerle oynamak yada bunun gibi motoru zorlayacak hareketler sizlercede tavsiye edilmemeli diye düşünüyorum.
Bu arada hala bana siyah CBF bulamadınız.Helal olsun...

Bu işin topcase'i var , xenon farı var bir sürü şey olabilir bence.

ama bende dişli değiştirme vb. şeylere sıcak bakmıyorum.

Cbf 150

Yaw nasıl bakılır peki.. ? Yani sen nasıl biliyosun ?

Hız kesici değil, o devir kesici :)

Coğu yerde hız kesıcı olarak okudum cahıllıgımı yuzume vurma yaw:):mrgreen::mrgreen:

Arkadaşlar bazı şeyler kullandıkça bazı şeyler ustasından öğrenilir.Honda bu konuda eğer kitapçığında yazmışsa geçerli olan odur.
Birde ben şahsen üzerinde motor koruma demiri ve tank pad'i dışında modifiyeye sıcak bakmıyorum.Bu motor zaten çok şık ve güzel.Herhangi bir ekstra istemiyor.Dişlilerle oynamak yada bunun gibi motoru zorlayacak hareketler sizlercede tavsiye edilmemeli diye düşünüyorum.
Bu arada hala bana siyah CBF bulamadınız.Helal olsun...

2 nci el mı arıyorsun...

Son düzenleme:
Evet hız kesici diyenler var. Ama aslında deviri kesiyor. Redline'a girmesini engelliyor.

evet arkadaşlar bazı arkadaşlar bu elcik korumalarından istiyordu, sanırım 7 kişiye ilettim, ybr 125 de takan arkadaş var cbf 150 ye de,
elimde 4 çift elcik koruması var,
isteyen olursa istanbul dışına kargo ile istanbul içine elden teslim edebilirim,
fiyatı ise 20 ytl.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar