abi menuyü bi sayarmısın neler var seceneklere bi bakalım:cherry:
şimdi benim bayramlık ağzımı açtırma istersen cengizim::evil::
yavrum bizde senin gibi yola çıkıyoruz, şu var :birilerinin bazı şeylerin organizesiyle uğraşması gerekiyor, aklına birşey gelen yada şunla ilgilenmeye ben müsaitim diyen uğraşıyor:cat:
amaaaaaaaaaa menü saymakmış bilmem ne alırdınız efendim rolleriymiş bizi bozar:

ala:: bilmem anlatabildimmi :queen:
Gürsel abi sucuk olayına benide ekleyin, gerekeni buluşunca yaparım ben :cat:
tamam gökhancım

bu işte ya, ben şu olaya varım diyeceksin bitecek:cat:
Arkadaşlar yarın öğleye kadar karar verelim sucuk işini Atikop'daki toptancısından halledebilirim Demir gürsel bana uğrarsa daha iyi olur zira bizim işyerinde bilgi sayar olmadığından o mesajları okuyup gelirse kaç kilo alacağımıza daha net karar verebiliriz hepinize iyi Akşamlar.:bounce:
tamam mustafa abi ben bu gün bir iki yerden fiyatta aldım.yarında arkadaşların yanıtlarına bakarım, ona göre yanına uğrarım :cat:
benim canm deniz kenarında balık ister bu yüzden bana balık alırsanz memnun olurum mümkünse ..kalkan,lüfer.sarıkanat,lagos.istiridye bunlar birinci tercihim.gerçi olmazsa ahmetin dediği gibi suatın abisinin orda engüzeli balık yemek tercihim BALIK..okadar yoksa sizin suçuklardan otlanırım
:queen: o zaman sen orada balık çeşitlerini sorup, keyfine göre yersin ::dpac::.bizim sucuklara sulanmazsın :cherry:
yalnız ben şunu söyleyim dağ olayına ben yokum.çünkü motorum uygun deyil.ben direk yumurtalığa giderim, sizi beklerken olta atarım kendi yiyeceğim balıkları tutarım:cherry:
yanlış anlaşılmasın bugüne kadar gelebileceğim hiçbir yola zamanım müsaitse yok demedim.dağ yolunda hanımla o yolu çıkmaz meret.o yüzden içim gitsede sizi aşağıda bekliyor olacağım:cat: