[Adana - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben uscuk istiyom
Muzafferim orası misisin içinden gidiyon en son köyden sola dönüyon senin motor rapmada çekmezse halat bağlarız :mrgreen:yolu da acayip virajlı sonra buraya sık sık gelip piknik yapalım dersiniz ama yassak Military Zone No Entry

iso ee ozaman gülecekmiyiz,

ben uscuk istiyom
Muzafferim orası misisin içinden gidiyon en son köyden sola dönüyon senin motor rapmada çekmezse halat bağlarız :mrgreen:yolu da acayip virajlı sonra buraya sık sık gelip piknik yapalım dersiniz ama yassak Military Zone No Entry

eee bende sucuk istiyom :mrgreen:
Cengizim şimdi benim motor çekmezse iso var onun motoruna bağlarız :p sen şimdi isonun motoru o yoldan gidermi onu söyle :wiinkk:

Muzafferim isonunki kırmızı çıkmaz o rampayı,sadece gri renkli 600 ler çıkabülü

İso suyun ısınıyor oğlum gelirim efendiye efendiliğini bozarım:p sadece ison kalır
hatta i yide alırım so kalırsın

Alttan okuyan 6 kişi yorum yazan 2 kişi gıcıklık yapan 1 kişi oda İso

kararsısızım aslın da orada balıkta güzel oluyor ama siz yine beni yazın sucukçular listesine sucuktan sonra bakarız duruma

bu arada sucukları nerden alıcaz onu kim ayarlıyor recepin sesi soluğu çıkmıyor bu aralar, 3 kilo imamoğlu yada şahin alsak yeter sanırsam

Benim mesai bitti ben eve gider ordan devam ederim artıkın

Son düzenleme:
Muzafferim isonunki kırmızı çıkmaz o rampayı,sadece gri renkli 600 ler çıkabülü

İso suyun ısınıyor oğlum gelirim efendiye efendiliğini bozarım:p sadece ison kalır
hatta i yide alırım so kalırsın

Alttan okuyan 6 kişi yorum yazan 2 kişi gıcıklık yapan 1 kişi oda İso

Evet abi kesinlikle haklısın,yinede günaydın tabi...:p

bu arada sucukları nerden alıcaz onu kim ayarlıyor recepin sesi soluğu çıkmıyor bu aralar, 3 kilo imamoğlu yada şahin alsak yeter sanırsam

Benim mesai bitti ben eve gider ordan devam ederim artıkın

bence Şahin sucuk alalım, ancak katılım kişi sayısı veya sucuk yiyici sayısı ortaya çıkınca varsa MİGROS dan alırız yoksa mustafa abiye rica ederiz bize yardımcı olur :cat:

1-Ben ve eşim tek gelen olursa yedek artçı baldız
2-çelik Gürsel ve eşi
3-Demir gürsel ve eşi
4-Haluk hoca ve eşi
5-Muzaffer abi ve.....
6-Muzaffer 1968 ve eşi
7-Zafer ve ....
8-Musatafa abi ve eşi
9-Gokhand

Muzafferim orası misisin içinden gidiyon en son köyden sola dönüyon
Cengiz abi ben grubu Ceyhan yumurtalık yolu üzerinde beklerim ordan katılırım diye düşünüyodum :cyclopsan senin tarifine göre benimde gelip misiste buluşmam gerkiyor dimi ? Ceyhan katılacak kimler vardı, onlarla buluşup gelsem daha iyi olur sanırım:bounce:

arkadaşlar sucuk yiyecekler lütfen yazsın.sonra yetmeme problemi yaşamayalım
Gürsel abi sucuk olayına benide ekleyin, gerekeni buluşunca yaparım ben :cat:

Arkadaşlar yarın öğleye kadar karar verelim sucuk işini Atikop'daki toptancısından halledebilirim Demir gürsel bana uğrarsa daha iyi olur zira bizim işyerinde bilgi sayar olmadığından o mesajları okuyup gelirse kaç kilo alacağımıza daha net karar verebiliriz hepinize iyi Akşamlar.:bounce:

kimseden neden cevap çıkmıyor ya,valla sinirleniyorum ha ben sucuk yiyecem demek çok mu zor bak ben diyorum biz sucuk yiyeceğiz

Gökhandım sana şimdi ceyhandan misise gel sonra tekrar beraber yumurtalığa gideriz demek olmaz,bunda darılmaca olmaz kararı sen vereceksin,arkadaşlar kabul ederse davudi dağına çıkıp çay içeceğiz.Ordan akpınarlar köyünden devam köy aralarından yumurtalığa gideceğiz.

SUCUK YİYECEKLER LİSTESİ
1-Ben ve eşim
2-Muzaffer ve eşi
3-Demir gürsel ve eşi
4-Küççük çenkis ve Songül(Baldızım olir kendileri)

Son düzenleme:
benim canm deniz kenarında balık ister bu yüzden bana balık alırsanz memnun olurum mümkünse ..kalkan,lüfer.sarıkanat,lagos.istiridye bunlar birinci tercihim.gerçi olmazsa ahmetin dediği gibi suatın abisinin orda engüzeli balık yemek tercihim BALIK..okadar yoksa sizin suçuklardan otlanırım

Gökhandım sana şimdi ceyhandan misise gel sonra tekrar beraber yumurtalığa gideriz demek olmaz,bunda darılmaca olmaz kararı sen vereceksin,
Cengiz abi ben erinmem gelirim misisede radarada, benim düşüncem en uygun yerde sizinle buluşmaktı, misiste en uygun banakalırsa:cat:

SUCUK YİYECEKLER LİSTESİ
1-Ben ve eşim
2-Muzaffer ve eşi
3-Demir gürsel ve eşi
4-Küççük çenkis ve Songül
5-Gokhand

1-Ben ve eşim tek gelen olursa yedek artçı baldız
2-çelik Gürsel ve eşi
3-Demir gürsel ve eşi
4-Haluk hoca
5-Muzaffer abi ve.....
6-Muzaffer 1968 ve eşi
7-Zafer ve ....
8-Musatafa abi ve eşi
9-Gokhand

kimseden neden cevap çıkmıyor ya,valla sinirleniyorum ha ben sucuk yiyecem demek çok mu zor bak ben diyorum biz sucuk yiyeceğiz

Gökhandım sana şimdi ceyhandan misise gel sonra tekrar beraber yumurtalığa gideriz demek olmaz,bunda darılmaca olmaz kararı sen vereceksin,arkadaşlar kabul ederse davudi dağına çıkıp çay içeceğiz.Ordan akpınarlar köyünden devam köy aralarından yumurtalığa gideceğiz.

SUCUK YİYECEKLER LİSTESİ
1-Ben ve eşim
2-Muzaffer ve eşi
3-Demir gürsel ve eşi
4-Küççük çenkis ve Songül(Baldızım olir kendileri)
5- Haluk

Cengiz abi ben erinmem gelirim misisede radarada, benim düşüncem en uygun yerde sizinle buluşmaktı, misiste en uygun banakalırsa:cat:

Ne güzel işte yol yapmış olursun özlemişsindir.

abi menuyü bi sayarmısın neler var seceneklere bi bakalım:cherry:
şimdi benim bayramlık ağzımı açtırma istersen cengizim::evil::
yavrum bizde senin gibi yola çıkıyoruz, şu var :birilerinin bazı şeylerin organizesiyle uğraşması gerekiyor, aklına birşey gelen yada şunla ilgilenmeye ben müsaitim diyen uğraşıyor:cat:
amaaaaaaaaaa menü saymakmış bilmem ne alırdınız efendim rolleriymiş bizi bozar::pala:: bilmem anlatabildimmi :queen:
Gürsel abi sucuk olayına benide ekleyin, gerekeni buluşunca yaparım ben :cat:
tamam gökhancım :) bu işte ya, ben şu olaya varım diyeceksin bitecek:cat:
Arkadaşlar yarın öğleye kadar karar verelim sucuk işini Atikop'daki toptancısından halledebilirim Demir gürsel bana uğrarsa daha iyi olur zira bizim işyerinde bilgi sayar olmadığından o mesajları okuyup gelirse kaç kilo alacağımıza daha net karar verebiliriz hepinize iyi Akşamlar.:bounce:
tamam mustafa abi ben bu gün bir iki yerden fiyatta aldım.yarında arkadaşların yanıtlarına bakarım, ona göre yanına uğrarım :cat:
benim canm deniz kenarında balık ister bu yüzden bana balık alırsanz memnun olurum mümkünse ..kalkan,lüfer.sarıkanat,lagos.istiridye bunlar birinci tercihim.gerçi olmazsa ahmetin dediği gibi suatın abisinin orda engüzeli balık yemek tercihim BALIK..okadar yoksa sizin suçuklardan otlanırım

:queen: o zaman sen orada balık çeşitlerini sorup, keyfine göre yersin ::dpac::.bizim sucuklara sulanmazsın :cherry:

yalnız ben şunu söyleyim dağ olayına ben yokum.çünkü motorum uygun deyil.ben direk yumurtalığa giderim, sizi beklerken olta atarım kendi yiyeceğim balıkları tutarım:cherry:
yanlış anlaşılmasın bugüne kadar gelebileceğim hiçbir yola zamanım müsaitse yok demedim.dağ yolunda hanımla o yolu çıkmaz meret.o yüzden içim gitsede sizi aşağıda bekliyor olacağım:cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar