[İstanbul MT] PİZZA GÜNÜ / 21 Aralık 2008 Pazar / Saat 14:00

ben pendikte oturuyorum.
hareme gelicem ordan sizinle sirkeciye geçicem :D
varmı hiç pendik tarafından üye ? :D
yeni olduğum için kimseyi tanımıyorum çünkü

tamam abi çok sağol.
bende o saatte orda olurum seni ararım.
bu arada isim neydi :D
benim semih.

gelince poyraz abimizin elini öpmeyi unutma bizde saygı esastır hörmetler poyraz abiii ::asker::

delipoyraz abiiii seviyoruz seni :rendeer:

bende sizleri seviyorum :rendeer::rendeer: bosnak msn i açınca kaydedecem seni de.... not ettim adresini :cat:

gelince poyraz abimizin elini öpmeyi unutma bizde saygı esastır hörmetler poyraz abiii ::asker::

ehh heralde... çoğunuza yaşta kıdem basarım, bayramda beni bi ; sağolsun büyük bilip GKN aradı.. Sen ve Banu cezalısın zaten bu konuda , bence fazla sesini çıkarmaaa..... :bounce:

Hadi hepinize hayırlı geceler.....

Son düzenleme:
İyi geceler kuyucadısı bir senmi kaldın burda taayfa yatmış :bounce:
Bu arada face bookta pizza dvetini verdim.CBr 125 grubu

Herkezlere günaydınn..... kaldı 2 gün... ve ben hastalanıyorum... ne güzel di mi :farao: iyileşmek için neler yapıyorum bi görseniz.. Artık Pazar günü gelse iyi olacak.. Soba sıcağı iyi gelir diye düşünüyorum :cherry:

Sen ve Banu cezalısın zaten bu konuda , bence fazla sesini çıkarmaaa..... :bounce:

vallahi ne desen haklısın ama bizde en azından bende numaran yoktu :pale: arayamadık haliyle ama tabi bu bir mazeret değil yani cezamız neyse çekeceğiz artık. . . ::utangac: :salut: :salut:

Herkezlere günaydınn..... kaldı 2 gün... ve ben hastalanıyorum... ne güzel di mi :farao: iyileşmek için neler yapıyorum bi görseniz.. Artık Pazar günü gelse iyi olacak.. Soba sıcağı iyi gelir diye düşünüyorum :cherry:

şimdiden çok geçmiş olsun, inşallah pazara birşeyin kalmaz... :rendeer:

Son düzenleme:
şimdiden çok geçmiş olsun, inşallah pazara birşeyin kalmaz... :rendeer:

cezanızı düşüneceğim...

geçmiş olsun dileğin içinde saol... pazara soba sıcağında iyileşeceğim inşallah.. Ben zaten o kalabalığı görünce iyileşirim :cherry:

bu arada HAREM e gelecek kişiler bana bilgi verirse sevinirim.... Gelecekler lütfen özelden irtibata geçsin benle ve tellerini yazsın :)

Son düzenleme:
geçmiş olsun tez zaman da iyileşmeni temmenni ediyorum ..

diğer konu için nedesem anlamsız poyraz abi boynumuz kıldan incee. .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar