[İstanbul MT] PİZZA GÜNÜ / 21 Aralık 2008 Pazar / Saat 14:00

nasıl yok :) hele bi gidelim yaparız bişeyler.. bilek kuvveti ile...

hem mekan bayağı bi büyük.. 30-40 kişi bile dolduramayız orayı :) meraklanmayınız :cherry:

sen ortada gezecekleri düşünmüyosun tabi bak nasıl curcuna olacak ben tahmine ediyorum :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

yaa hakkatten ya inşallah öyle olmaz, herkes ayakta, herkes aynı anda konuşup bağırıyor, tıklım tıklım, bir curcuna almış başını gidiyor ayrıca o kadar kalabalık ki sigara dumanından nefes alınmıyor yani bunu söylemeden geçemicem, sigara dumanına karşı hassas olduğum için belkide ama çok fazla duman altı oluyoruz özellikle çerez kafe gibi dar bir mekanda. . . :pale: :pale: :salut:

yaa hakkatten ya inşallah öyle olmaz, herkes ayakta, herkes aynı anda konuşup bağırıyor, tıklım tıklım, bir curcuna almış başını gidiyor ayrıca o kadar kalabalık ki sigara dumanından nefes alınmıyor yani bunu söylemeden geçemicem, sigara dumanına karşı hassas olduğum için belkide ama çok fazla duman altı oluyoruz özellikle çerez kafe gibi dar bir mekanda. . . :pale: :pale: :salut:

banu çok haklı...:cat:

mümkün olduğunca sigara içirmicez, artı kocaman kocaman camları.. nefir bir bahçesi var mekanın... sitesinden bi resimlere bakın derim :cherry: http://www.paradisepizzaevi.com/fotoalbumu.asp

PAZAR GÜNÜ ORGANİZASYONA KATILACAK OLAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE

MT Sakinlerinin oturduğu bölgede sigara içmemeye , mümkünse kapı önlerini yada bahçeyi kullanmaya özen gösterelim lütfen....

şimdiden herkese anlayışı için teşekkür ediyorum...

banu çok haklı...:cat:

:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:

mümkün olduğunca sigara içirmicez, artı kocaman kocaman camları.. nefir bir bahçesi var mekanın... sitesinden bi resimlere bakın derim :cherry: http://www.paradisepizzaevi.com/fotoalbumu.asp

PAZAR GÜNÜ ORGANİZASYONA KATILACAK OLAN ARKADAŞLARIN DİKKATİNE

MT Sakinlerinin oturduğu bölgede sigara içmemeye , mümkünse kapı önlerini yada bahçeyi kullanmaya özen gösterelim lütfen....

gerçekten çok güzel bir yere benziyor bahçesi olması ayrıca harika. . . :mrgreen:

Son düzenleme:
bi arada kan vermeye gidelim o zaman organizatör arkadaşlar ayarlasın gidelim kan verelim...

bi arada kan vermeye gidelim o zaman organizatör arkadaşlar ayarlasın gidelim kan verelim...

:salut::salut: yaramı kanattınız gene yaaa.... 24-25 yaşlarında geçirdiğim ağır bir hastalıktan sonra kan bağışıda organ bağışıda yapamıyorum... Bu yüzden çok istediğim halde böle bir işe kalkışamadım.. kendim vermeden millete nasıl kan verin diyebilirim ki :silent:

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
delipoyraz, ilhan1154, Pizza
:cherry::cherry::cherry:

Son düzenleme:
:salut::salut: yaramı kanattınız gene yaaa.... 24-25 yaşlarında geçirdiğim ağır bir hastalıktan sonra kan bağışıda organ bağışıda yapamıyorum... Bu yüzden çok istediğim halde böle bir işe kalkışamadım.. kendim vermeden millete nasıl kan verin diyebilirim ki :silent:

Konuyu Toplam 3 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
delipoyraz, ilhan1154, Pizza
:cherry::cherry::cherry:

abi ben senin yerinede veririm üzme kendini. 1 ünite kan değilmi sana feda olsun...

eyw. abim be seninde bu gazların olmasa varya...
iki gaz daha ver akşam halı saha maçı var...:queen:

ben duran toplardan anlamam hareketli topları severim:queen:

bu laflarını hep hatırlatacam sana zamanı gelince... :bounce:

ya abi sende varya :bounce: bide şindi pazarımı beklicez:queen:

abi ben senin yerinede veririm üzme kendini. 1 ünite kan değilmi sana feda olsun...

oy oy oy kıyamam:queen::queen:

Son düzenleme:
ee ne kaldı şurda, şafak 3 (şimdi hell gelir , trip yapma der) :)

dermi der hadi bakalım ne olucak görücez:bounce:

bu arada pazar günü gelicek olanlara isimleri yazılı olan yaka kartı vericem hazırladım birbirimizi tanımak açısından iyi oluyor :rendeer:

Son düzenleme:
bu arada pazar günü gelicek olanlara isimleri yazılı olan yaka kartı vericem hazırladım birbirimizi tanımak açısından iyi oluyor :rendeer:

dostum, canım ciğerim.... sen süpersinn :rendeer::rendeer: benden çok yaşıcan onu sölim, neyse olayın iyi yanı şu; biliyorum ki ortada kalmam. Sen illa gömersin :)

seni sevmeyen ölsün bee ne demek sorman bile abest :p
senin yaptığın centilmenlik... gelicem diye yaz yeter :) :) :) :)

saol abi :D
ewt gelicem buluşmaya.
hem o güzel sıcak ortamı kaçırmamak hemde sizlerle tanışmak istiyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar