- Konu Yazar
bugun aldım haberini cesurdan dan canlı kanlı işallall bende ordayım cuma hadi herkesi bekleriz. izmir im kavak yellerim![]()
eywallah hocam,,baştacısınız bekleriz,,cesurumuda al gel ama
bugun aldım haberini cesurdan dan canlı kanlı işallall bende ordayım cuma hadi herkesi bekleriz. izmir im kavak yellerim![]()
Hava soğuk yoksa denerdim.
hocam gelmeyimi denerdin??
mecit muhakak gelecem inşallah bir aksilik çıkmasa saygılar :rendeer:
izmir tayfası bornavada buluşalım gitmeden hep beraber yol yapalım .cuma saat 5.30.yola çıkalım :wiinkk:
wallace grupla beraber gelecekse dahada erken çıkmanızda fayda var :queen:
05:30 da çıkmıştı yola akhisar'a saat 22:30 gibi gelmişti :silent: beraber geldikleri hepsi histerik olmuştu zangır zangır titriyorlardı (sinirleri boşalmış) :queen: geri dönünceye kadar geldikleri yoldaki eziyeti anlatmışlardı (her benzinlikte dinlenme tesisinde mesire yerinde durmuşlar) hehe
Ohh mis gibi valla
Ya arkadaslar sız emınımkı ogle degılsınız ancak ben Manısa da 2 kere bulundum ve gordugum manzara motorlar acısından hıc hos degıldı..Bır kere motorlarda ayna olması sanırım manısada ayıp sayılıyor2.si Tam olarak bılmıyorum motorla istanbuldan Kuşadasına gıderken Manısada benzıncıde mola vermıstık boyle bı cadde Vestel falan yazıyordu tam bılmıyorum orda 30 dk oturduk tam 41 motor gectı ( kımısı aynı motorcu olabılır ) 40 ında kask yoktu ve bazı motorlar SS di
Gercekten cok sasırmıstık arkadasla kask da pek takılmıyor sanırsam..Neyse yerı degıl kusura bakmayın Manısa MT deyınce aklıma geldı..
Iyı eglenceler arkadaslar umarım eglenırsınız bızım ıcınde yıyınAfıyet olsun..