Benim kırkım çıktı, ispiyoncu olabilirmiyim?
Ben müfettişlikten bahsediyorum. :wiinkk:
Benim kırkım çıktı, ispiyoncu olabilirmiyim?
kural ihlali yapan hiç bir şey öğrenememiş demekki ÖNCE DÖVELİM sonra ispiyonlayalımdayak yemek düşmekten ölmekten iyidir :cat:
Trafikte hata yapanlar ihbar edilse ne olur ki? Kim ciddiye alır kim takip eder? Unuttunuz mu vatanımız cennet olmasına rağmen Türkiye'de yaşıyoruz.
beni yolda sıkıştırıyor filan diyorsun. direk o plakaya ehliyet yazılıyor
( mersin trafik denetleme kurulundan bir memurdan aldığım bilgi)
Dikkate almadığımız sürücü hataları bir insanın ölümüne yol açabilir.
Günlük hayatımızda onlarca sürücü hatasıyla karşılaşırız.
Bu kanıksanmış durum, beraberinde umursamazlığı getirir.
Halbuki biraz önce hata yapan ve bu hatasını görmezden geldiğiniz sürücü, 5 dakika sonra sizin görmediğiniz ve şahit olmadığınız bir yerde bir başkasının ölümüne sebep olabilir.
Bu korkunç durumu insanın algılaması malesef kolay olmuyor.
Çoğu insan ancak kendi başına gelince anlıyor durumun vahametini.
Halbuki sizin görmezden geldiğiniz bir hata, devamı halinde belki de sizin çocuğunuzu ya da ailenizden birini öldürecek.
Bu nedenle yapılan eylemin adı ispiyonculuk değildir.
Bu eylemin adı hayat kurtarmadır.
Bu nedenle başlığı protesto ediyor, içeriğine ise destek veriyorum.
(Protesto sebebim ispiyon kelimesidir...)
Herkes görevini layıkıyla yapsın.
Yapamıyorsa görevi yapabilecek kapasitede olanlara bıraksın...
Dip Not: Yazı bir serzeniş olarak algılanabilir. Bu nedenle bu dipnotu yazma gereği duyuyorum. Başlığı açan arkadaşın kalitesi ve kapasitesi tarafımca bilinmektedir. Bu nedenle yazımın kişiye değil, genel anlayışa dikkat çekmek amaçlı olduğunun bilinmesini isterim.)
Plakaya ceza yazıldığını çok gördümde , ehliyet yazıldığını ilk defa görüyorum.hele hele ehliyeti olmayan birisi için şok bir gelişme olur. adresinize ceza makbuzu gelir. plakanıza ehliyet yazdık . Ehliyetiniz Hayırlı olsun.!!!!
"Bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın" atasözü belkide gelmiş geçmiş en anlamsız en kötü bir söz olmuştur.Dokunacaksınız kardeşim dokunduracaksınız.Hata yapanı,hatalı kullananı, bildireceksiniz.
Bir gün aracımla gidiyorum.Kırmızı ışıkta durdum,yanıma bir araç geldi adam kafasına bira tenekesini dikti içti ve iki bacağının arasına koydu.Yeşil yandı hareket ettik hemen 155'e plakasını ve takip ettiği güzergahı bildirdim.Umarım yakalanıp layığını bulmuştur.Toplumun sağlığını,güvenliğini,yaşam kalitesini bozan her olaya duyarlı olmamız şart.Bakın burnumuzun dibinde yunanistanın halini gördük.Duyarlılık budur işte.
Ya burası askeriye gibi oldu iyicene ...
Ben zaten yapıyorum ve inanın çoğununda anında ilgilenildiğine şahit oldum.Yani ihbarı alıp bir kenara atmıyor Polis'imiz:cat:
Hele alkol tüketenleri asla af etmeyin çünkü sadece başkalarının değil bizim hayatımıza da kastediyor bu tip kişiliksizlet:silent: anında polise bildirin plaka ve gidiş istikametini.
Bu ne demek oluyor şimdi?
Pek bir anlam veremedim:bounce: askerlik yapmadığın belli oluyor:wiinkk:
eyvah mahmut hoca!![]()
Dikkate almadığımız sürücü hataları bir insanın ölümüne yol açabilir.
Günlük hayatımızda onlarca sürücü hatasıyla karşılaşırız.
Bu kanıksanmış durum, beraberinde umursamazlığı getirir.
Halbuki biraz önce hata yapan ve bu hatasını görmezden geldiğiniz sürücü, 5 dakika sonra sizin görmediğiniz ve şahit olmadığınız bir yerde bir başkasının ölümüne sebep olabilir.
Bu korkunç durumu insanın algılaması malesef kolay olmuyor.
Çoğu insan ancak kendi başına gelince anlıyor durumun vahametini.
Halbuki sizin görmezden geldiğiniz bir hata, devamı halinde belki de sizin çocuğunuzu ya da ailenizden birini öldürecek.
Bu nedenle yapılan eylemin adı ispiyonculuk değildir.
Bu eylemin adı hayat kurtarmadır.
Bu nedenle başlığı protesto ediyor, içeriğine ise destek veriyorum.
(Protesto sebebim ispiyon kelimesidir...)
Herkes görevini layıkıyla yapsın.
Yapamıyorsa görevi yapabilecek kapasitede olanlara bıraksın...
Dip Not: Yazı bir serzeniş olarak algılanabilir. Bu nedenle bu dipnotu yazma gereği duyuyorum. Başlığı açan arkadaşın kalitesi ve kapasitesi tarafımca bilinmektedir. Bu nedenle yazımın kişiye değil, genel anlayışa dikkat çekmek amaçlı olduğunun bilinmesini isterim.)