[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,şehir dışına giden tüm arkadaşlarımız sağ salim döndüler.dün akşam yine çok keyifliydi.bu arada turgay abinin makinasından bir resim elime geçirdim.TAM PAPARAZZİLİK :queen:SELİM BABA İŞ BAŞINDA :queen:
iqzgvc.jpg
ne diyelim hayırlısı...

arkadaşlar,karataş gezisine yeni resimler yüklendi.bilgilerinize...

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yerim ben onlarııı,canlarım benim ne güzelde poz vermişler,Gökhan hocam işin zor valla

Sevgili motor sevdalısı Adanalı abilerim;
Bu gün sabaha karşı saat 4 sularında doyduğum topraklara Adana'ya geri döndüm; sabah ta kalkıp işe gittim tabi gitmeden önce bi motorumun sesini duyayım deyip bastım marşa özlemişim keratayıı :) bu saat itibari ilede tüm yazılanları okudum; gene süperr geziler çıkarmışsınız, heleki kamp olayına çok imrendim en kısa zamanda gene tekrarlarsınız dimi ::23343:: sanırım şu an çoğunuz Çarşamba/ Pazartesi toplantısındasınız, hepinize selamlar sevgiler...

hoşgeldin gökhan. valla yine tekrarlarmıyız bilmiyorum çünkü millet dondu. yani biraz zor. ama biz gençler yapabiliriz bişi...

Yine güzel bir akşamdı,gelen herkese çook teşekkür ediyorum, beni kırmadığınız için belki planınız vardı belki misafiriniz,hepinizi çook ama çoook seviyoruz.Neyse ben yatar yarın savaşacağım dinlenmem gerek hepinize iyi geceler.

Pasta börek çörek baklava getirenlerin elleri dert görmesin,her şey gönüllerince olsun.

Muzaffer abi sana ayrıca teşekürler,sıcak kanlılığın ve misafir perverliğin için

reca ederük

Bugün kimse yok galiba :cyclopsan

niyekine ben burdayım.

ben burdayım,hatta sabaha kadar burdayım çünküm 24 saat vardiyadayım
beklerim efeeem

siyede iyi akşamlar ciğerim

günaydın herkese :)

abi bizde seni görek isteriz yoktun dün yine :rendeer::queen:
aaaaaaaaaaaa :cyclopsan ordaydım arkadaşım bi cia diyip kaçarsanız nasıl görüşecez :) özledim arkadaşıda o kendini biliyordur, tükandayken yanına uğruyorduk şimdi sosyetik oldu, gitmiyorum:mrgreen:
ben burdayım,hatta sabaha kadar burdayım çünküm 24 saat vardiyadayım
beklerim efeeem
nereye kimi bekliyon gurban olduğum :) allah sana yardım etsin 24 saat geçermi bee:p :queen:
herkeze iyi akşamlar !.. :rendeer:
bizdende olsun:rendeer:
iyi akşamlar arkadaşlar.:rendeer:

canım adaşım sen buralara uğrarmıydın

arkadaşlar,şehir dışına giden tüm arkadaşlarımız sağ salim döndüler.dün akşam yine çok keyifliydi.bu arada turgay abinin makinasından bir resim elime geçirdim.TAM PAPARAZZİLİK :queen:SELİM BABA İŞ BAŞINDA :queen:
iqzgvc.jpg
ne diyelim hayırlısı...
...

selim baba bir harika her zamanki gibi.maşallah diyelim allah acısını vermesin :rendeer:

Son düzenleme:
siz rahat uyuyun diye biz burdayız gürselim

Muzaffer abi bizim üssün sitesine baktım satılık fazer yok bir tane YZF 600 thunder bilmemne var 200 model 49000 km de 9500 diyor

Son düzenleme:
iqzgvc.jpg
ne diyelim hayırlısı...

arkadaşlar,karataş gezisine yeni resimler yüklendi.bilgilerinize...

abiciğim maşallah bu iki fıstık birbirlerine abayı yakmış gibi görünüyorlar. allah ikisinide bağışlasın.:)

Aaaaaa... Bu bizim oğlaaaaan?????

amanın maşellah zaferim o oglan senin oglanmı amaaannnnnn :bounce: allahım esirgesin aynı babasının oglu büyümüşte küçülmüş sanki

siz rahat uyuyun diye biz burdayız gürselim

Muzaffer abi bizim üssün sitesine baktım satılık fazer yok bir tane YZF 600 thunder bilmemne var 200 model 49000 km de 9500 diyor

cengiz baba yanlış bakiyon sahibinden yamaha...fazer 6 diyarbakır 2004 modele bak görürsün

Son düzenleme:
gökhancım hoşgelmişsin:rendeer:
senle birlikte böylece son üyemizde gelmiş oldu, tatilin iyi geçmiştir umarım :)
Hoşbuldum Gürsel abi; Tatil çok çabuk geçti nasıl bitti anlayamadım :)

Gökhan hoşgeldin, gezilerimiz tabiki devam edecek :cat: senide herzman aramızda görmek isterük :mrgreen:
Hoşbuldum Muzaffer abi; bu hafta sonu için bi şey konuştunuz mu P.tesi toplantısında planlı bi gezi varmı ?

hoşgeldin gökhan. valla yine tekrarlarmıyız bilmiyorum çünkü millet dondu. yani biraz zor. ama biz gençler yapabiliriz bişi...

Hoşbuldum Haluk abi; walla kış kampı daha zevkli olur ama gerçekten tedarikli olmak lazım, yoksa soğuk keser adamı :queen:

gezi konusnda konuşmadık ama muhtemelen hafta sonuna doğru çıkar bişi ortaya. varsa bir fikrin ben uyarm.

çok tatlılar yavvvvv ıssırasım geliyor ikisinide

Muzaffer abi sahibinden coma bakmadım bizim askeri siteye baktım motor bu YZF 600 R THUNDERCAT 2000 model 49000 km de 9500 ytl.

Halukçuğum doymadınmı gezmeye yeter yeter makine dinlensin aççık

Gökhand sende hoşgeldin kardeşim ekibin sağ salim döndüğüne sevindim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar