[ADANA MT]14 aralık karataş kısır ve huzur gezisi

Güzel gezi olmuş dostlar. Kısırda süper. Ellerinize sağlık diyorum. Herkese selamlar. :rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
dün hataya gittim ben de, ama aklım bir ara döndü ve dedim ki acep adana tayfasına mı takılsam ne yapsam filan derken seyyah riders grubuyla antakya cbfturkiye grubuna misafirliğe gittim.
ama kısırı şey pardon sizi görünce içim cızz etti. en kısa zamanda kısır şey dilim sürçtü bir gezi yapmak ümidiyle. ( bir daha sizin fotolara bakmadan evvel yanıma bolca peçete alıcam, ağzımın suyu aktı beee)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Burası Yalovaya çok benziyor :)

Ulem tam geziye niyetlendik derken mesai çıktı,yine heves kursakta kısır karataşda kaldı,canlarım benim biz yemiş gibi olduk.Gelemesekte gönülller sizinle hepinisi çook seviyoruz.Biliyoz biliyoz sizde bizi seviyorsunuz.Havalar böyleyken daha çok gezersiniz elbet birine denk getiririz.Emeği geçen katılan tüm dostlara teşekkürler.

Adanada birilerinin (hele ki tanıdıgım birilerinin) böyle geziler yapması ve yaz kış demeden motorlarının hakkını vermesi olaganüstü bir olay.Hepinizi çok seviyorum; biraz rahatsızım bu yüzden sizlerden uzak kaldım ama en yakın zamanda görüşürüz inşallah...

Adana İl Temsilcisi
EVET ARKADAŞLAR,DİĞER RESİMLERDE BUNLAR:

2uzdnkl.jpg

ok2b6u.jpg

i1boft.jpg

hryjyo.jpg

28sy7hv.jpg

25qx54l.jpg

2rhmxrm.jpg

w976e0.jpg

25niu.jpg

xl08jr.jpg

acwefl.jpg

ndq8g2.jpg

o9l1cw.jpg

15z2fww.jpg

1z4jvck.jpg

vhqgcl.jpg

713edl.jpg

jb5ldt.jpg

10z5ilc.jpg

34j6fix.jpg

262l1ci.jpg

nevqbp.jpg

1t51tl.jpg

2ajdxzn.jpg

27x0zed.jpg

2qiwmz5.jpg

24m99ur.jpg

4j3mfd.jpg

eqthmq.jpg

29lyayo.jpg

nf4chu.jpg

300fekk.jpg

2vl77f8.jpg

2djzzpe.jpg

2vl77f8.jpg

34sqk55.jpg

2hgsmls.jpg

2hgsmls.jpg

2qwgdmw.jpg

xop1tc.jpg

ajk5.jpg

uu82h.jpg

2hoco4z.jpg

29ctix.jpg

sbhwfn.jpg

xpy0i.jpg

2z65kli.jpg

sizi gidi çitlekçiler sizi,ne güzelde poz vermişsiniz,zafer bunlar senin başının altından çıkmıştır.Allah muhabbetimizi her daim etsin tekerinize zeval vermesin

Mersin İl Temsilcisi
şalgam olayını yeni gördüm :) ama alkolllü resimler bence çok hoş durmamış...
:(

Adana İl Temsilcisi
sizi gidi çitlekçiler sizi,ne güzelde poz vermişsiniz,zafer bunlar senin başının altından çıkmıştır.Allah muhabbetimizi her daim etsin tekerinize zeval vermesin

yok kardeş,şimdi doğruya doğru.,zaferin başının altından çıkma değil.mustafa abi getirmişti çitlekleri.:queen:

gerçekten çohk güzel bir gezi olmuşş kısır da harika görünüoo!.. :) bişe sorcam affınıza sığınarak bi daha ki gezide artçı olarak gelebilirmiyim?... :) [email protected] haberdar ederseniz sevinirim şimdiden teşekürler!.. :)

Son düzenleme:
yeni resimler için teşekkürler turgay abi+bora abi

gerçekten çohk güzel bir gezi olmuşş kısır da harika görünüoo!.. :) bişe sorcam affınıza sığınarak bi daha ki gezide artçı olarak gelebilirmiyim?... :) [email protected] haberdar ederseniz sevinirim şimdiden teşekürler!.. :)

tek gidenimiz pek olmuyor, resimlerdede görüyorsundur ya eş yada çocuğumuz yanımızda oluyor.tek olursam haber veririm:)

Bu yollardan ben 1968 de hyo ile geçmiştim,teyyy teyyy,cengiz kankamla çelebi olmuştuk o aralar....:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar