[İstanbul MT] PİZZA GÜNÜ / 21 Aralık 2008 Pazar / Saat 14:00

ı'm here...
kusura bakmayın arkadaşlar hafta sonu bir ankara yapmam gerekti...

SPONSORUN DİKKATİNE !!!! :cherry:

FİYATLAR

Orta boy Pizza (en pahalısı) 13 ytl + Cola = 14 ytl , Açık büfe Salata da isterseniz yanında toplam = 20 ytl

Küçük Boy Pizza (en Pahalısı) 8 ytl + Cola= 9 ytl , Açık büfe salata da isterseniz yanında = 15 ytl (ki benim tercihim bu):cherry:

zemin futbol oynamaya uygun olursa neden olmasın :mrgreen:

halı ne renk ???? :queen::queen:

arkadaşlar selamlar...

o gün; yani ayın 21'inde yeşilköy'de CNR'da ''bayiim olurmusun?'' fuarı var...

veeeee... bizim firmanında (''meşhur çiğ köfteci metin usta'') fuarda standımız var!!! isterseniz,pizza sonrasında CNR'a geçip çiğköfte partiside yapabiliriz...

hem değişiklik olur,davetiyeler benden...

ben o gün mecburen fuara gitmem gerekiyor...

katılım olursa çoook mutlu oluruz...

hooopppppp..... kendi organizasyonunu kendin yap, benimkini ne çalıyon :bounce::bounce:

ben akşam sizden evvel gittim ramazanın yanına kalabalık bir şekilde 20 kişi falan
pazara burda olursam sizinlede gitçem

iyi ağırlıyabildimi bari... ya bi de bişi sorcam soba yanıyor mu??? kestane işi hayal olmaz dimi, bizi yalana bağlamaz Ramazan :)

ne zahmeti cnm ayıpsın :)katlanırım senin için:cat:

eyvallah ::pala::

Son düzenleme:

FİYATLAR

Orta boy Pizza (en pahalısı) 13 ytl + Cola = 14 ytl , Açık büfe Salata da isterseniz yanında toplam = 20 ytl

Küçük Boy Pizza (en Pahalısı) 8 ytl + Cola= 9 ytl , Açık büfe salata da isterseniz yanında = 15 ytl (ki benim tercihim bu):cherry:

hani 2 ortaboy 15 ytl'di...

o eski fiyatlarmış.. siteyi güncellememişler :cherry::cherry:

bu fiyatlarda en pahalının fiyatı malzema bakımından yani :) ucuzundan istersenzi gene 2 si o fiyata gelir sanırım :)

ben anlamam güncelleselermiş. zaten 500evler benim eski mekanım kesin bir tanıdık bulurum gene o fiyata getiririm pizzaları. ayrıca benim sponsor olduğum adam AYBERK ismi iceberg yani buz dağından geliyor dağ gibi adam 2-3 pizzayla doyarmı fındık lahmacun gibi yutar onları yaaaaaaaaa........

FİYATLAR

hani 2 ortaboy 15 ytl'di...
sen boşver pizzaları hafta sonu o pizzaların üstüne beko ile nort eklicem haberin olsun neler oldu neler :wiinkk::bounce:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

FİYATLAR

halı ne renk ???? :queen::queen:

hooopppppp..... kendi organizasyonunu kendin yap, benimkini ne çalıyon :bounce::bounce:

iyi ağırlıyabildimi bari... ya bi de bişi sorcam soba yanıyor mu??? kestane işi hayal olmaz dimi, bizi yalana bağlamaz Ramazan :)

eyvallah ::pala::

hemde gürül gürül,biz denemesini yaptık bile 3 kilo kestaneyle

yani siteye canlı yayın desene :wiinkk:

evet aynen öle

yeyicek olan herkes kendi kestanesini :cherry: ve kömürünü kendi getirsin...

yada oğlumveben pişirir size satarız ,gram usulü :p:mrgreen:

sizi gidi kurnazlar yere düşseniz bir avuç toprakla kalkıyonuz:p:p

para mühim değil....

mühim olan SPONSOR...

malum kriz var:queen::queen::queen:
vay be helal olsun:bounce:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar