Honda Honda CBR 125R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

RedCarpet
Hayırlısı olsun , hoşgeldin. Ilk ehliyet sınavına katılmanı tavsiye ederim. Motosikletine için rahat binersin.
Güncel teslim fiyatlarını bilmiyorum ,yakın zamanda alım-satım yapmış arkadaşlar bilgi vereceklerdir...

Michelin Sporty
DSC00253.jpg

RedCarpet
Hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesın ama herseyden once görkem abiminde söyledıgı gibi ehliyet..

deniz_k2 çalışmalarınn çok gzll benımde çalışmaların olucak ama bir türlü elim el vermıyorr

bu arada buji ile bilgi veren arkadaslarım tesekur ederım size.......

Merhabalar. 2-3 aya kadar bi cbr 125 almayı düşünüyorum.Acaba bu motorun yedek parçaları pahalımıdır?(Ne kadardır).Araç muayneleri ne kadar sıklıkla yapılıyor ve ne kadar ücretlendiriliyor.

vermiş olduğunuz cewaplar için şimdiden herkese tşkler...

motoru alım satım esnasında noter masrafı 180 lira civarı tutuyor.ondan sonrası ruhsatı ustune alma fakat bende işlemler yarın başlıycam tam fiyat bilmiyorum ama muameleciye vericem oda 200 ytl olucak sanırım.

Hadi bakalım hayırlısı.Bu hafta içinde bende bu işlemleri yapıcam.bir an önce halletseydim rahatlayacaktım.bu arada repsol un farkı ne oluyo kafama takıldı benım?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Görkem bu lastiği nerden ve kaça aldınız acaba ..bilgi verirseniz memnun olurum..ayrıca lastik ebedınıda yazarsanız.

Merhabalar. 2-3 aya kadar bi cbr 125 almayı düşünüyorum.Acaba bu motorun yedek parçaları pahalımıdır?

Diğer motorlara göre daha pahalıdır. Ama kalitesi tartışılmaz.

ozaktasi
Lastiği ben almadım. Zamanında alacaktım fakat ellerinde yoktu. Cbr'a en uygun lastik olduğunu düşünüyorum. Zaten kendisi Michelin'in küçük motosikletler için ürettiği bir lastik.

Lastik Istanbul'da buz motorda satılıyor.
http://www.buzmotor.com/lastik.html

Michelin 130/70-17 62T Pilot Sporty.
Fiyatı 200ytl.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Teşekkür ederim sağolasın..

Hangi Biyografimden ? :silent:

Sen yanlış görmüş olmayasın :)

Son düzenleme:
Motorun hızlanma kapasitesini nasıl artırabilirim bi fikriniz varmı?Benim istediğim motorun erken hızlanması ve sesi.Bu ikisi için yapabileceğim şeyler nelerdir mesela?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar