[İstanbul MT] PİZZA GÜNÜ / 21 Aralık 2008 Pazar / Saat 14:00

ya oldumu bi şimdi..... Ehliyetime cok az kaldı.Ama seytan git yakalanmazsın dıyor.Sabah kalkınca atlar gelirim sanırım.

görülen o ki MT yine çok güzel bi etkinlik düzenliyor.ben gidemiyeceğim ama içim gitti doğrusu. biraz daha zaman var..

herkese iyi eğlenceler !!

Son düzenleme:
slm millet izmirden güneş getirdim :))
son günde olsa güneşi gördük yollar feci kalabalık valla çok dikkatli olmak lazım trafikte giderken 6 saatte gittik gelirken 8 :(

funda abi :) bizim evde yapsaydın topllanma mekanını :queen::queen::queen:

yürüyerek 5 dk sürmez yani okadar yakın mekanın önünde devalmı motorlar var gelip geçerken devamlı bakıyolardı :) (insanın karizma motoru olmasın üfff:p)
ama muhabbetim yok heeç:(
yaw bu emin'i göndermedinizmi kardeşim adam gene gelicem yazmış yaw
gelirse yokum şelepsizim :queen::queen::queen::queen:
bütün ist MT yi beklerim güzel bir yere benziyo yarına teftiş edicem tanışmak için :) gerçi funda abimin :p yaptığı bişi kötü olmaz ama.....

istanbul mt ii çalışıyo
patron nerde bu mt il grupları arasında bir yarışma falan yokmu en ii organizasyonu kim yaparsa ona hedaye yada yıldız falan verilsn gibilerindennn:queen:

İlk katılımım olacak, bende geliyorum :)

soğanlık tan 500evler e iyi km yapacaksın :cherry: bekliyoruz :cat:

funda abi :) bizim evde yapsaydın topllanma mekanını :queen::queen::queen:

yürüyerek 5 dk sürmez yani okadar yakın mekanın önünde devalmı motorlar var gelip geçerken devamlı bakıyolardı :) (insanın karizma motoru olmasın üfff:p)
ama muhabbetim yok heeç:(....

çok zahmet olacak... yollarda telef olucan gelirken :cherry: o kadar mesafeyi sırf bizim gelmen gözlerimi yaşarttı

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
soğanlık tan 500evler e iyi km yapacaksın :cherry: bekliyoruz :cat:

çok zahmet olacak... yollarda telef olucan gelirken :cherry: o kadar mesafeyi sırf bizim gelmen gözlerimi yaşarttı
ben akşam sizden evvel gittim ramazanın yanına kalabalık bir şekilde 20 kişi falan
pazara burda olursam sizinlede gitçem

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar