Riva yolunda ölümlü motor kazası

ALLAH rahmet eylesin yakınlarına da sabır versin...
kazanın oluşu sağa virajda dışarda kalıp karsı yönden gelen kamyoneti fark ettiginde kazık fren sonucu motor sola yatmıs ve kamyonetın altına girmiş yaklasık 20 metre sürüklenmiş cok fena bir görüntüydü..
birde tabi türkiye klasiği ambulans geçgeldi..

Acı Kaybımız

sevgili kardesimiz atilla erdogmus u bugün ögle sularında riva yolunda kaybettik ...ailesine allahtan sabır ...hepimizin bası saolsun ..:pale:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Allah rahmet eylesin.
Geride kalanlara sabırlar versin.

allah gani gani rahmet eylesin...
ailesine ve sevenlerine sabır versin...

allah rahmet eylesin çok uzüldüm... geride kalanlara sabır versin

Son düzenleme:
çok üzücü bir haber bu sabah yine. of be. allah rahmet eylesin. ne kullanıyordu? yaşı kaçtı? foto filan varmı rahmetlinin?

basimiz saolsun..
dikkati bi an bile elden birakmamak lazim ne yazikki..
bu is hata kaldirmiyo genelde..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin.

Allah rahmet eylesin. Çok acı bir durum. Tam da iş yerimde, öğle arasında alfa motosikletin fren tekniklerini okuyordum, bu başlığa rastladım. Kötü olanda ne biliyor musunuz? tam da bu kaza ile ilgili bir yazı olması. Başlığı açan arkadaşın bire bir anlattığını tehlikeli olarak yazmış. Tecrübe noksanlığı? eğitim noksanlığı? aşırı özgüven?... belli değil. ama şu apaçık gerçek ki motosiklet gerçekten çok tehlikeli. çok bilinçli kullanmak, mümkün olan her fırsatta kapalı alanlarda, tehlikeleri minimize ederek, bilgi tecrübe sahibi insanların öğüt ve tavsiyelerini sürekli deneyerek alışkanlık haline getirmekte çok fayda var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar