[Bolu - Mt]

Bolu' nun neresindensiniz?

• Kullanılan toplam oy
    157
selam arkadaşlar yarın biz cbf 150 net olarak bolu ya abant gölüne gelecegiz,
havaların durumunu sizden ögrenmek istedik.
hava durumu son olarak nedir ?

@bluejazzist
@demirgursel
@celikgürsel

Teşekkürler Arkadaslar. Sizlerinde Kurban Bayramınız Mubarek olsun... Nice bayramlara Birlikde Ulaşmaya Sevgiyle.. =>

@BİROL 78 Dün gece Okumadım Forumu Ama Bugun Sizi Şans Eseri Yakaldım Bolu'da => .. İnşallah Yardımcı Olabilmişimdir.. Şu Saatlerde Tahminimce Dönüş Yolundasınızdır.. Şansınıza Hava Cok güzeldi.. Gölcüğü Beğenmişsinizdir Umarım... Hoşçakalın...

@bluejazzist
@demirgursel
@celikgürsel

Teşekkürler Arkadaslar. Sizlerinde Kurban Bayramınız Mubarek olsun... Nice bayramlara Birlikde Ulaşmaya Sevgiyle.. =>

@BİROL 78 Dün gece Okumadım Forumu Ama Bugun Sizi Şans Eseri Yakaldım Bolu'da => .. İnşallah Yardımcı Olabilmişimdir.. Şu Saatlerde Tahminimce Dönüş Yolundasınızdır.. Şansınıza Hava Cok güzeldi.. Gölcüğü Beğenmişsinizdir Umarım... Hoşçakalın...

yardımın için teşekkürler,
gölcüge tam çıkmadık yol üzerinde bir yerde mangalımızı yaptık, ve geri döndük,
saat 16,30 da çıktık 21 de evde idik.

Sevindim.. Gölcüğe kadar neden cıkmadınız ama? Keşke O Manzarayı görebilseydiniz... Yolda kar falan mı vardı ?

Sevindim.. Gölcüğe kadar neden cıkmadınız ama? Keşke O Manzarayı görebilseydiniz... Yolda kar falan mı vardı ?

evet kar vardı ve yollar su idi,
kenardaki karlar erimeye başlamış ve buz yapıyor, birde geç oldumuştu.
yardımların için tekrardan saol.

Selam arkadaslar,
ben aslen Seben'liyim ve Berlinde yasiyorum kismet olursa yaz aylarinda Bolu civarlarinda olacagim.
Tura cikacak arkadaslar mutlaka bana mesaj atin katilmayi isterim.
Benim motorum Kawa ZZR1200

Görüsmek üzere

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adana Mt, motorcu dostların yeni yıllarını kutlar sağlık,mutluluk ve huzur dolu bir yıl geçmesini temenni ederiz.

Adana İl Temsilcisi
Bolu MT'nin Yeni Yılını En İçten Dileklerimle Kutlarım.::152::::152::::152::

Nerelerdesiniz millet. Bana Dr 650 Se 2003 model civarı ,Temiz Bir Motor Arıyorum. Varmı bilgisi olan?

arkadaslar karabukte 2 tane var gelın bakın satılık deıller ama dr ler hakkında bılgı sahıbı olursunuz hemde gazlarız

Selam arkadaşlar. Bolu'da keewey sl150 sahibi olanlar var mı? Bu motordan düşünüyorumda bahara doğru. Bolu'da bayisi ve servisi nasıldır acaba???

Selam sevgili Bolu lu motor sevdalıları.Ben aslen Seben liyim ama Çanakkale Gelibolu da yaşıyorum,bu sene daha doğrusu havalar ısınınca o taraflara g elmeyi tasarlıyorum .Hangi aylarda seyahat daha keyifli olur .

Selam sevgili Bolu lu motor sevdalıları.Ben aslen Seben liyim ama Çanakkale Gelibolu da yaşıyorum,bu sene daha doğrusu havalar ısınınca o taraflara g elmeyi tasarlıyorum .Hangi aylarda seyahat daha keyifli olur .

Hosgeldin tekin boluya mayıs ile agustos arası gelebilirsin havalar çok güzel olur bolu mt olarak ve www.kawasakitürkiye.net olarak seni boluda karsılarız .

MErhaba arkadaşlar. Hepinizi (WWW.KAWASAKİTÜRKİYE.NET) görüşmek üzere arkadaşlar.....

Son düzenleme:
s.a. arkadaşlar, çoktan beri ortalarda yoktum, herkese sevgiler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar