kaşınma (Profesyonel İstanbul Jojuğu başka bişi dmem sana![]()
kaşınma (Profesyonel İstanbul Jojuğu başka bişi dmem sana![]()
kaşınma (:queen::queen::queen:
al buda benden sana :cherry:
http://www.izlesene.com/video/komik_videolar-komedi-yau-bunlar/70699
Söylyen : crazybone selcuk
Halaydakiler : halay başı Cerrahi, gökan, muro, selim, beko, burak :mrgreen:
Karpuzcuu : oğlumve ben :cherry:
Çekicinin arkasında oynayan jesscik :mrgreen::mrgreen:
:queen::queen::queen::queen: :queen: gece gece koptum gene![]()
![]()
:cherry: gürkan abi süper yaaa tam karpuzcu
bu akşam pastanın içinden bi dansöz çıkar herhalde![]()
dilaver abicim çok teşekkür ediyorum sizin dostlugunuz bana zaten hediyejesse dogum gunu kutlu olsun hediyen hazır
kardeşlerin en güzeli sana sesimi niye çıkariim :mrgreen::mrgreen: er6-f le seni delebilen varsa gel sen soyle :rendeer::rendeer: herzaman yanımda oldugunuz için sonsuz teşekkürller heaaaa eeaaaaaa yaani ... i i valla ii :wiinkk:doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere!:queen:
güzel günlerimiz oldu.ben deldim,sen delindin virajda üstüne çıktım her türlü pijliği yaptım yinede sesini çıkarmadın.sabırlı insan seni çok seviyorum iyiki varsın.
dipnot:bu arada başlık ilk mesajdaki metin bana ait.araklamacı gazateci muro hepsini bana yazdırdı söylemesi ayıp
![]()
çok komiksin eminnice yıllara kardeşim..
baştan soyledigin iyi oldu duş alsam iyi olacak :queen::queen:doğum günün kutlu olsun cem akşama öpecem . . :mrgreen::mrgreen:
bitanecik sinanım bu gece için pastadan senin cıkacagın duyumlarını aldım o pastadan sen çıkmazsan gözüme gözükme :rendeer::rendeer:istanbulun sayılı fırlamalarından, drift religion onursal üyesi ,motosiklet haricinde birde cj5 gibi ortak bi merakımız olduğunu az önce keşfettiğim nacizane jesscik , doğum günün kutlu olsun :rendeer:
nice mutlu saglıklı ve birlikte 2 tekerli yıllara :cat:
bu akşam pastanın içinden bi dansöz çıkar herhalde![]()
teşekkür ederim murat abim beraberce inşallah :rendeer:Nice sağlıklı ve mutlu yıllara Cem..:rendeer:
Allah seni sevdiklerine bağışlasın.. :rendeer:
Hızlı yaşam hep seni kovalasın ::winkwink ..(bedua gibi algılayanı vururum.::karma:: ::karma:: )
bitanecik sinanım bu gece için pastadan senin cıkacagın duyumlarını aldım o pastadan sen çıkmazsan gözüme gözükme :rendeer::rendeer:
vay be dogum günü çocukları ne lkadar çok muş
senenin en soguk ayında dogmasına ragmen bu kadar sıcak kanlı ve arkadaş canlısı türünün tek örnegi demiycem aramızda bir iki kişi daha var bunun gibi
herşeyiyle güzel heyecanlı adrenalin yüklü bir seneyi daha geride bıraktın
bundan sonraki yeni yaşlarında da beraber olmak dilegiyle
dogum günün kutlu olsun
patlak gazcı
:queen::queen::queen::queen: :queen: gece gece koptum gene![]()
![]()
:cherry: gürkan abi süper yaaa tam karpuzcu