Kaskı çalınanlar listesine benide yazın

kaskımı çaldırdım deme sakın, el arabasına kask istemiyolar biliyorum:p

ewet kask istemiyor ondan bende baret takıyorum :p

Sağolasın yaw Bi kask gitti yenisi ve daha iyisi geliyor işte...

Acele karar verdim biraz: LAZER VERTİGO LX sipariş ettim.
parlak siyah sipariş etim birde acaba mat siyahla değiştirsem mi ? ve Kask hakkındaki görüşleriniz nelerdir ?

Birgün buluşup her birlikte PİLAV yemeye gidelim ne dersiniz :)

sırf piLav yemek için burdan kalkıp oraya kadar gelirim :D

Son düzenleme:
Erdem agam yoksa senin dükkan Çankaya'da mı:silent:

Yok benim işyerim Mustafa Kemal Sahil Bulvarında (Mithatpaşa Sahil) Küçükyalıda. Çin işi bisikletcilikten uzaktayız biraz :cherry:

Beklerim yolun düşerse.

(Kaskı keşke parlak siyah alsaydınız mat boyalarda belli bir süre sonra parlamaya başlıyor.)

Yok benim işyerim Mustafa Kemal Sahil Bulvarında (Mithatpaşa Sahil) Küçükyalıda. Çin işi bisikletcilikten uzaktayız biraz :cherry:

Beklerim yolun düşerse.

(Kaskı keşke parlak siyah alsaydınız mat boyalarda belli bir süre sonra parlamaya başlıyor.)

Hocam senin makine benimkiyle ayni gordugm kadariyla renk bile. İzmire bu yaz kismetse gelicem insallah geldigimde seni bulurum artik pm'den bana sana ulasabilecegim tel vs atarsan sevinirim :rendeer:

NOT; MAt kask belli bir sure parliyormu! Walla benim mat kask yaklasik 1.5 yildir hemen hergun kullaniliyor ve hala parlamadi marka ve modele gore degisiyor bu bence. Ayrica parlasa bile bence sorun degil zira parlak kask "dogustan parlak", mat kask ise "sonradan parlak" olacak sadece :)

Son düzenleme:
Hocam senin makine benimkiyle ayni gordugm kadariyla renk bile. İzmire bu yaz kismetse gelicem insallah geldigimde seni bulurum artik pm'den bana sana ulasabilecegim tel vs atarsan sevinirim :rendeer:

NOT; MAt kask belli bir sure parliyormu! Walla benim mat kask yaklasik 1.5 yildir hemen hergun kullaniliyor ve hala parlamadi marka ve modele gore degisiyor bu bence. Ayrica parlasa bile bence sorun degil zira parlak kask "dogustan parlak", mat kask ise "sonradan parlak" olacak sadece :)

Bu feyizoğlu iyi çalışıyor dün gece 10 gibi siparişi verdim. 11-12 gibi adamlara email attım mat olarak değiştirmek istiyorum diye. Adamlar O saatte parlak olanı kutulaşmışar bile sonra emailimi alınca çıkarmışlar kututan salı günü gelecekmiş mat olanı bekleyeceğim yani..
Maşallah iyi çalışıyorlar.

aldığında yazarsın buraya benim düşündüğüm kask kullanışlımı deilmi meraak ediyorumda :)

Beklerim yolun düşerse.

Uğrama mı ya.:cherry::rendeer:
Bende benim mountain cat-te yi diriltmeye çalışıyordum.Paramparça duruyor.:)Yaz gelince psikletsizde olmuyo ama ya:cherry:

nazi kaskım

Kask gelene kadar bunla idare edicez artık.
dsc00234ye9.jpg

ARKADAŞLAR
Bende kask kilidi alacağım ama merak ediyorum kaskın neresinden geçirip nereye takacağım bu kilidi lütfen bana bu konuda yardımcı olun...

arkadaşlar kask çalınması çok büyük bir sorun... geçen gün bizim arkadaşın önüne iki cocuk çıkmış... kartal civarlarında .. nolan kask varmıs ellerinde ve 50 ytl ye verelim demiş.. yanında eşi olduğu için uğraşmamış... geçen sene benimde kaskım çalındı... acaba bu işi yapanlar çocuklarmı... çünkü arkdaşın dediğine göre 14 - 15 yaslarındalarmış....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun, montun yerinde durduğuna sevinmen daha ii olur :)

Oh iyiki çalmışlar kaskı :)
Yoksa şimdiki kaskımı alamaz ve bu konfordan mahrum kalırdım :) hehe

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar