kaskımı çaldırdım deme sakın, el arabasına kask istemiyolar biliyorum![]()
Sağolasın yaw Bi kask gitti yenisi ve daha iyisi geliyor işte...
Acele karar verdim biraz: LAZER VERTİGO LX sipariş ettim.
parlak siyah sipariş etim birde acaba mat siyahla değiştirsem mi ? ve Kask hakkındaki görüşleriniz nelerdir ?
Birgün buluşup her birlikte PİLAV yemeye gidelim ne dersiniz![]()
ewet kask istemiyor ondan bende baret takıyorum
sırf piLav yemek için burdan kalkıp oraya kadar gelirim![]()
hey maşallahewet kask istemiyor ondan bende baret takıyorum
sırf piLav yemek için burdan kalkıp oraya kadar gelirim![]()
Harbiden haaa ank'da mülkiyeliler gibi bizde "Pilav Günü" yapsakmi ne? :wiinkk:
Erdem agam yoksa senin dükkan Çankaya'da mı:silent:
Yok benim işyerim Mustafa Kemal Sahil Bulvarında (Mithatpaşa Sahil) Küçükyalıda. Çin işi bisikletcilikten uzaktayız biraz :cherry:
Beklerim yolun düşerse.
(Kaskı keşke parlak siyah alsaydınız mat boyalarda belli bir süre sonra parlamaya başlıyor.)
Hocam senin makine benimkiyle ayni gordugm kadariyla renk bile. İzmire bu yaz kismetse gelicem insallah geldigimde seni bulurum artik pm'den bana sana ulasabilecegim tel vs atarsan sevinirim :rendeer:
NOT; MAt kask belli bir sure parliyormu! Walla benim mat kask yaklasik 1.5 yildir hemen hergun kullaniliyor ve hala parlamadi marka ve modele gore degisiyor bu bence. Ayrica parlasa bile bence sorun degil zira parlak kask "dogustan parlak", mat kask ise "sonradan parlak" olacak sadece![]()
Yok benim işyerim Mustafa Kemal Sahil Bulvarında (Mithatpaşa Sahil) Küçükyalıda. Çin işi bisikletcilikten uzaktayız biraz :cherry:
Beklerim yolun düşerse.
(Kaskı keşke parlak siyah alsaydınız mat boyalarda belli bir süre sonra parlamaya başlıyor.)
ARKADAŞLAR
Bende kask kilidi alacağım ama merak ediyorum kaskın neresinden geçirip nereye takacağım bu kilidi lütfen bana bu konuda yardımcı olun...
iyiki motoru indiregandi yapmamışlar. bu ne biçim bir hayat emmi.![]()