[Adana - MT]

dışarıdan müdahele etmeyelim lütfen:p

geziye gelmeyenler müdahele etmesin lütfen:cherry::rendeer:

Son düzenleme:
mustafa abi gelmiyormusun:mrgreen:

neyse sen yabancı değilsin müdahele edebilirsin:cherry::bounce:

Son düzenleme:
boğsak mı? belki yarın yolcu etmeye gelirim molaya ama boğsağın girişinden geri dönerim ona göre

yaw herkes sabah uykusundan bahsediyor.
ne uykusu kardeşimmm. mis gibi yatağımızda değiliz.
hastanede çalışarak ışıldamaya çalışıyoruz.

sabah 08:30 gibi anca nöbeti devretmiş olurum. eve git üstbaş değiş motoru hazırla molaya var.........

Günaydın geziye gidecek güzel arkadaşlarım benim Trabzon'dan misafirlerim var onlarla ilgilenmek durumundayım sizlere hayırlı yolculuklar iyi eğlenceler havada pırıl pırıl hepinizi öpüyorum güle güle gidin gelin.:cat::cat::cat:

ne yapıyon cengizim keyfin nasıl

seninkilerle konuştum keyifli bir ortam varmış bora hariç hepsi balıkları agıatmadan götürüyorlarmış.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyiyim abi sağol sen nasılsın,hatunu ancak yumuşattık zorla kozana gidip geldik

çok sevindim neyse olmazsa yarn hava iyi olursa sende git diyecegim ama günü birlik zor olur dimi

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yok abi yarın misafirim geliyor,arkadaşım bizde kalacak

saygı deger MUSTAFA abim misafirlerle nasıl ilgilendinmi bakıyorum sende biryere ayrılamıyorsun nezaman yanlız kalıyorsun abim

bakıyorumki bu saate halen yapraklı koy gezimizi izliyon vay be abim gönder şu misafirlerinide şu bayramda ablamla bi geziye katıl:queen::queen:

Son düzenleme:
Günaydın Muzaffer'im dün misafirleri Yapraklı koya götürdüm kulaklarınızı çınlattık çok beğendiler Pazar günü Allah izin verirse beraber oluruz bütün arkadaşlara selam yoldan gelecek tüm arkadaşlara hayırlı yolculuklar Allah sağ salim döndürsün.:bounce::bounce::bounce:

Adana İl Temsilcisi
arkadaşlar,bugün sağ salim geldik.inanın son derece keyif aldığımız bir gezi oldu.tamamen doga ile başbaşa,çeşme yok,tuvalet yok,dağın eteği,deniz kenarı ama şahane mehtap(sanki gündüz gibi),hoş,bol kahkahalı sohbet,çatırdayarak yanan ateş ve gecesi oldukça soğuktu.:pr:adeta gece titredik.:farao:battaniyaler filan hikayeydi.ama herşeye rağmen muhteşemdi.yine gidelim deseler yine giderim ama bu defa uyku tulumu alarak...:queen:

arkadaşlar,bugün sağ salim geldik.inanın son derece keyif aldığımız bir gezi oldu.tamamen doga ile başbaşa,çeşme yok,tuvalet yok,dağın eteği,deniz kenarı ama şahane mehtap(sanki gündüz gibi),hoş,bol kahkahalı sohbet,çatırdayarak yanan ateş ve gecesi oldukça soğuktu.:pr:adeta gece titredik.:farao:battaniyaler filan hikayeydi.ama herşeye rağmen muhteşemdi.yine gidelim deseler yine giderim ama bu defa uyku tulumu alarak...:queen:

alma garibin ahını çıkar aheste aheste şaka biyana yav boracım birdaha aynı yer olursa lazımlıkta götürürüz işşallah birde bende cep sobası var ondanda götürürüz sen merak etme ben gelemedim diye tedbirsiz davranmışsın:queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar