- Konu Yazar
Arkadaşlar Kendi Memleketimizden Başka Bi ilçeye gidmek icin hazırlandık kaskmızı dizliklerimi taktık gidiş 25 km bişi idi herneyse sağlam bi şekilde 60,70 km ile gittik ve gittimiz yerde işimizi halletdikden sonra geri döndük 2.3 km gittik önümden arkadaş gidiyordu hızımız ortalama 60 km vardı karşı taraftan tofaş marka gri & siyah modifiyeli araba geliyordu bi baktım bira şişesi geliyor kasıtlı bi şekilde bize attılar arkadaşın motorunun yanından geçti ve yere düştü patladı çam kırıları yüzümüze ve motora geldi allahtan kaskmımız vardı arka tekere geldi ve acayip hava kaçırdı anında inci tabi ben hemen yavaşladım bi an 10 km düştüm ve durdum arbanın plakasını alamdık o anda ama arabayı gördümüz yerde tanırız arabanın arka camı acıp fırlattı bize resmen tanımıyoruz etmiyoruz daha sonra 4 kişi 2 motor gitdiyorduk mecbur tekeri patlamayan arkadaşımın motoruna 3 kişi bindi ve ben 20 km arka teker patlak ilerledim polis durdurdu durumu izha ettik ama o tofaş arabayı durdurmamışlar bizi durduruyolar ne garip iş
siz siz olun kaskınızı takın arka tekerlek icin yedek parcalarınız olsun 20 km az ama uzun yola giderken dikkatli olun iti sapıgı çokk zevkini bira şişesini kafamıza fırlatan kişiler inş öbür tarafta çekeceklerr