60 km ile giderken bi başka arabadan kafamıza bira şişesi attılar

arkadaşım geçmiş olsun bende dün düştüm motordan köpeğe çarptım kafamda kask olmasa kafamı asfalta vuracaktım kask patladı bana bişey olmadı herkesinde dediği gibi kasksız motora binmeyin kask motorun üstünde insana bir kere lazım oda düşünce koltuğun altındaki deponun üstündeki kask insanı korumaz

herkese kazasız belasız sürüşler

Onların çift delikli aile mensuplarını Bira şişesine oturtmak lazım. Belki uzaklaştırılırım ama inanın dayanamıyorum bu tür olaylara, çünkü benide 2 yıl önce saat 23:30 da altınşehirde bir sarhoş sürücü önümü keserek silah zoruyla darp etti. Plakasını aldım adresinide öğrendim ama aracı bi türlü bulamadım, 2 yıldır her gördüğüm hyndai getz lere bakarım ama yok yok o.çocuğu yok.

bi ara banada karşıyakada elma attılar yakalayamadım ters şeritten geldi bunlar harbi kıro espiri anlayışlaı bu yapıcak bişey yok evde beslediğim köpek kadar akılları yok olsa zaten yapmazlar....

jr.

geçmiş olsun kardeşim. kimden bilmem ama emin ol belalarını bulurlar.

valla pek şaşıramadım çünkü banada bi kere, koltuğun kafa koyma yerini çıkarıp uzatmışlardı arabada dört kişi oluncada ve kafalarıda biraz iyi olunca yusufla beraber izimi kaybetmeye çalışmıştım :pr: :pr:

burası TÜRKİYE, herşey olabilir bence ::baaas:: :farao:

Kardeşim büyük geçmiş olsun malesef bu ülkede insan görünümlü bir sürü hayvan var

Tekirdağ'da bizimde başımıza gelmişti . Araba ile gidiyorduk şehir içinde , arkadan beyaz bir şahin önümüze geçmeye çalışıyor , sağ taraftada park etmiş araçlar 2 şeritli yok tek şeride düşmüş yolda veremedik haliyle sonra anayola çıkınca baktık bunlar hala peşimizde .

Arkadan çarpmaya başladılar , Fiat doblo vardı çelik barlar vardı arkada yanlarda ondan birşey olmadı. Sonra bir benzinliğe girdik polisi aradık . Polis bulmuş onları . Bizde karakola gittik şikayetçi olduğumuzu belirtmek için.

Cezaevine göndermişler sonrada. Çıkmışlardır ama şu an bayağı oldu çünkü. 4 yıl falan :pr:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
1 adet pompalı yada otomatik tüfek al kardeşim ve değişik bir motosiklet bulun başkası ama sağlam kullanan başkası kullansın sen tüfekle artçı ol yada pusuyada yatabilirsiniz denk getirebilirseniz gördüğünüz anda aracı kevgire çevirin saçmalar 2 numara olsun kaportaya ateş et yeterince korkutacaktır hatta kazada yaparlarsa çok makbule geçer (denedim işe yarıyor:cat:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
1 adet pompalı yada otomatik tüfek al kardeşim ve değişik bir motosiklet bulun başkası ama sağlam kullanan başkası kullansın sen tüfekle artçı ol yada pusuyada yatabilirsiniz denk getirebilirseniz gördüğünüz anda aracı kevgire çevirin saçmalar 2 numara olsun kaportaya ateş et yeterince korkutacaktır hatta kazada yaparlarsa çok makbule geçer (denedim işe yarıyor:cat:)

abi koptum yavv :)

her zaman ful tecizatlı olamıyoruz malesef:) gecen ters yola girmişin farketmedim araçın biri senmisin ters yola giren diye üstüme dogru direksiyonu kırmazmı nerdeyse duran araça çarpıyodum bu motorun bi tarafına demir vs. yerleştirmek şart oldu

sanırım siz bide yeni lastik almıştınız,demek serefsizler yüzünüzden lastiğiniz patladı,büyük gecmiş olsun neyseki size bişey olmamış...

konu başlığını görünce şaka falan sandım...

geçmiş olsun.

en önemlisi: Allah öyle anlarda haklı durumda olanlara SABIR versin. haklıyken haksız duruma düşmemek lazım..

tekrar geçmiş olsun

şerefsizler ya
abi alcan yanına bi ufuk 7 65 öle bişi oldumu arabanın arkasından sallıcan 2 tane bide yakalayabilirsen indircen aşşagıya saglam bi sopalıcan iti kalcak öle

geçmiş olsun dostum.vizörünüzü full kapalı tutun akıcı trafikte 2 hafta önce vizörün ortasında yanan sigara izmariti patladı allah tan kapalıydı vizör sorunsuz atlattık:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar