birde ybr125 ile başlamış platin takılmış aynen bende başladıgım sene platine kavuştum.motor obezligi olması kötü herkezin motoru kendine eşi benzeri olmuyan olarak tat verir ben 2 3 motora gönül vermektense 1 tanesine gönül vermeyi tercih ederim genel olarak algılanabilir

benim kaskımda benden 4 yıldız almıştır ama cc artınca oda güvenlik olarak degişicek tabi güzel konulara deginilmiş konu için tşkler
Öncelikle geçmiş olsun diyorum, hatta inşallah çoktan geçmiştir:cherry:
Ben de çok isterdim bir motora gönül vermeyi ama bir motora gönül vermek için bütün motoraları bilmen gerekir diye düşünüyorum. Görüntüsünü çok sevdiğin ve hayalini kurduğun bir motoru sürdükten sorna hiç tad almayabilirsin , halleyin yıkılır gibi bir durum olabilir. Böyle süprizlere yer vermek istemek o yüzdne motosikleti kelime anlamıyla seviyorum, modelleriyle değil .

Ama ileride bir gün işte kendimi bu motosiklette buldum, bu benim motorumdur dersem de ondan ayrılamam.
Paylaşım için tesekürler , zevkle okudum...
cbr1000 de kullanmıs ne qüzel
Ben teşşekkür ederim okunduğum için

1000 RR' la da 2000 km kadar bir tecrübem oldu da siz bnereden biliyorsunuz yazıda yazmıyorki:silent:, yoksa benimmi gözümdne kaçtı:sunny:
Yazıyı okuduğumda 2006 da ybr ile kaza yapmış deyince. Yaa bu bizim morrigan diğl mi dedim. Evet oymuş
Forumumuzdan güzel örneklerin çıkması ne güzel.
Bizim morrigan evet evett:queen: Sağol arkadaşım darısı snein de başına, hep diyorum benim karşıma güzle fırsatlar çıktı şanslıydım. İnşallah snein de karşına uygun fırsatlar çıkar.:rendeer:
Helal olsun morrigan ::alkiis::
Aynı durumla ben de karşı karşıyayım :mrgreen::mrgreen: Motoru büyütürsem beni de reddedecekler :queen:
Sağol:rendeer: . horneti aldım ama pek bir haberleri yok. Gazeteyi de okumamışlar. Belki bir ihtimal gazeteden öğrenirlerde tepkileri az olur diye düşünmüştüm. Şimdi 4 ay daha evlatlıktan reddedilmeye hazırlanıyorum.:queen:
Bi konu da sapmasın, bi konu da erkek-kadın çatışmasına çevrilmesin be arkadaşlar ! Bir kişi de muhalefet olmadan evvel tebrik etmeyi, ön yargıyla davranmak yerine ılımlı olmayı seçsin.. Sadece bu forumda değil genel anlamda hayatın kendisi böyle maalesef. Hiç kimse birbirini çekemiyor, hiç kimse kendinden "iyiye" sahip olanı kabullenemiyor. Oturup elalem nasıl bişeylere sahip olmuş diye düşüneceğinize, siz de bişeyler yapmaya çalışın.. Az laf, çok iş.
Çiçeğim, öptüm yavrum.. Süpersin..
Seviyorum len seni

.
Çok param olsaydı Transalpi vallahi sana pembe paket yapıp gönderirdim :queen:
vay beee çiçek e bak gazeteye bilem çıktı

helal olsun gurur duydum valla :cherry:
bende kendimi motor tutkunu sanardım daha tutkunlarıda var tebrikler :cat:
özgür kızz
Yahu Abi Helal Olsun :cyclopsanNediyeyim Hem Bayan Hemde MotoSiklet Hastası Seni Canı Gönülden Tebrik Ediyorum Çicek Abla :rendeer::rendeer:
Teşekkürler arkadaşlar. Hepinize gönlünüzde yatan motosiklet nasip olsun e mi :rendeer:
Çiçek yakın arkadaşımdır ,
Menderes Özel sevdiğim bir yazardır ,
M-Ottoman ve
Ateş arkadaşları ise tanımıyorum.. Ama okuduklarımdan husumet çıkarıcak bir yorum görmedim.. Fazla hassas yaklaşmışız sanırım konuya.. Sorun yok herkes sakin olsun ..
Ana konuya gelince , Çiçek'i tekrar tekrar tebrik etmek isterim.. Motosiklet konusundaki arzusundan çok düşeş motor düşürme konusundaki şansından dolayı.. E çiçek dediğin ballı olur zati.. :mrgreen:
Ümit seni fena pataklarım abi ben. Neyse bir ara hatırlat::zencii::
Teşekkür de edeyim de alınma şimdi
Menderes abi bir beni yazmadın yahu
Meziyetlerin neler arkadaşım? Sırada çok kişi var ona göre dereceklendirileceksiniz.
azmini tebreik etmek gerekir..
tabi bu kadar cok motorsiklet değiştirmekte ciddi maddi bir durum gerekir
Allah bizede nasip etsin...
forever VFR

)))
Evet ciddi bir maddi durum gerektiriyor ama gene diyeceğim şanslıydım.
Ben şu an Transalpi sattığımda üzerine bir 0 Ybr parası koyarsam Horneti alabiliyordumve aldım.:queen: Bu bulmacayı çözün şimdi
Ama transalpi daha satamadım.
Aciill satılııık Transsallllpppppppp vaarr:queen:
çiçek, naptın ettin çıktın gazeteye

transalpini biran önce satman dileğiyle :wiinkk:
Vallahi ben ısrar etmedim, Menderes Bey beni buldu ona sorun inanmıyorsanız.

İnşallah

Hepünüzün haberü ola ey güzel mt halkuuu, bu haber tez yayulaaa, transalpü beğenmeyenlerin tez başı gövdesinden ayrulaaaa