Gökhan Katılım 14 Haz 2006 Mesajlar 8,146 22 Şub 2009 #41 Kusura bakma çiçek yeni gördüm hayırlı olsun. Bu arada hiç fotograf eklememişsin. 2. bu arada ; bende bugün garanti bankasına kredi kartı için başvurdum.
Kusura bakma çiçek yeni gördüm hayırlı olsun. Bu arada hiç fotograf eklememişsin. 2. bu arada ; bende bugün garanti bankasına kredi kartı için başvurdum.
M morrigan Katılım 13 Ara 2004 Mesajlar 936 23 Şub 2009 #42 ELINT' Alıntı: Kusura bakma çiçek yeni gördüm hayırlı olsun. Bu arada hiç fotograf eklememişsin. 2. bu arada ; bende bugün garanti bankasına kredi kartı için başvurdum. Genişletmek için tıkla ... Hornet için diyorsan daha hayrını göremedim 2. dediğinden bir şey anladım ama doğrumu anladım bilmiyorum;:mrgreen: Garanti bankasının kredi kartına çekiliş yok , akbankta var :queen:.
ELINT' Alıntı: Kusura bakma çiçek yeni gördüm hayırlı olsun. Bu arada hiç fotograf eklememişsin. 2. bu arada ; bende bugün garanti bankasına kredi kartı için başvurdum. Genişletmek için tıkla ... Hornet için diyorsan daha hayrını göremedim 2. dediğinden bir şey anladım ama doğrumu anladım bilmiyorum;:mrgreen: Garanti bankasının kredi kartına çekiliş yok , akbankta var :queen:.