derbici_52

merhaba iki teker kullanıcıları ben ordudan kemal fırıncıyım ve motorlarla ılgılenıyorum ıkı tekerlı olanlarla yanlıs anlasılamsın:p bu arada ben bu bayram sonu ıstambula gelıb derbi 125 r almak istiyorum bana orda yardımcı olucak arkadaslar arıyorum bana yardımcı olursanız sevınırm bu motoru ılk gordugum gunden berıı hayranım kafaya koydum alacagıım bahcelı evlerdekı motovizyonu nasıl bılırısnzı acaba bana yardımcı olurmsunuz ıyı gunler sızlere

svd

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ordaki motoru birebir gördüm sakın yaklaşma sagdan ve önden darbesi var oynamıyan yeri yok resme aldanma

merhaba iki teker kullanıcıları ben ordudan kemal fırıncıyım ve motorlarla ılgılenıyorum ıkı tekerlı olanlarla yanlıs anlasılamsın:p bu arada ben bu bayram sonu ıstambula gelıb derbi 125 r almak istiyorum bana orda yardımcı olucak arkadaslar arıyorum bana yardımcı olursanız sevınırm bu motoru ılk gordugum gunden berıı hayranım kafaya koydum alacagıım bahcelı evlerdekı motovizyonu nasıl bılırısnzı acaba bana yardımcı olurmsunuz ıyı gunler sızlere

sen kemal colak var mt sitede onunla baglantı kur yeni derbi aldı

Son düzenleme:
ordaki motoru birebir gördüm sakın yaklaşma sagdan ve önden darbesi var oynamıyan yeri yok resme aldanma

sen kemal colak var mt sitede onunla baglantı kur yeni derbi aldı

beraber gittik bencede uzak dur derim cok kotu darbe almıs baskasına bak derim bide abi kemal almamıs motor anlatırım :)

Aramıza hoşgeldin :) Ben de Giresun da okuyorum.. walla Motovizyonu bilmem ama Derbi önermiyorum :)

derbi mi kullanmadım ama duyumlarıma göre yakıt ve motor ömrü kısa imiş

Hemşerimmişin şunları iyi oku.O motoru benden iyi kimse bilemez.Bundan 5 ay önce az daha bende patlayacaktı, ucuz kurtuldum.Yanlış anlaşılmasın bunu yapacak olan motovizyon değil motorun kendi sahibidir.O motora önden kamyonet gibi bir şey geri geri gelirken vurmuş.Devir saatinin camı çatlamış orası bantla tutturulmuş.Sol farın ayağı kırık uhu ile tutturulmuş.Grenajların yarısından çoğunun bağlantı yerlerinde kırıklar var bi şekilde tutturulmuş.Devir saatinin komple değişmesi lazım yaklaşık 1000 lira, farın değişmesi lazım 500 lira, ...Termostat kapak contasını bile açmışlar artık ne olduysa.Sağolsun ustamız bizi son anda kurtarmıştı.Motoru çok iyi ama dışı berbat.Bir de o zaman 5000 liraya alacaktım ben adam 1 kuruş bile inmiyordu.Onun ederi 3000 ancak ki o masraflar yapılsın adam olsun:farao:

yorumların ıcın teskkurler arkadaslar ya gercekten bu motrda gozum var motorvizyon olmasa ist pıyasasında ne kadar derbı varsa bakıcam ne olursa olsun alıcam ya kafaya koydum ora geldıgımde benımle bırıebır baglantı kurark ban yardımcı olucak arkads varsa sımdıden teskkur ederım bu arada sahıbınden comdan bakıyorum ben motorlara bırde beyaz var orda onun hakkından bılgısı olan varmı acaba cevap beklıyorum

Hoşgeldin almak istediğin motor gerçekten çok güzel motor parçalrınıda yamaha dan temin edebilirisn

tsk h.b ozi kardes ıst ban yardımcı olurmsun pekı bu konuda yanı motor konusunda

bencede sen kemali bi bul o da senin kafadan derbi aldı o sana yol yordam gösterir . .:cat:

emre kardes bu kemal kardes kım bana yardımcı olurmsun kemal kardessssssssssssssssssssss nerdesın :mrgreen:

Neden derbi yerine aprilia düşünmüyorsun?
Çok temiz aprilialar var sahibindende :)

extrme tsk kardes sey dıyım var ama bıraz tuzlu be kardes derbı daha uygun geldı bana o yuzden teklıfın ıcınde tsk sana ıyı aksamlar

tsk kardes aprılla ya baktım ben ama onunda yası var yaa yanı 2002 model yanı ama bır bakacam ıst la gelım bırde ondan sonra bakımcam pıyasaya

tsk kardes aprılla ya baktım ben ama onunda yası var yaa yanı 2002 model yanı ama bır bakacam ıst la gelım bırde ondan sonra bakımcam pıyasaya

İkinci eli ne kadar bilmyorum ama 0 ı kawasaki ninja 250 ile aynı ona vereceğin paraya 250 lik bi makine alırsın

evet baktım kaaskart arkadsım saol ya sey dıyım ben 4 le 5 arası bı makına arıyorum ban yardımcı olursanız sevınırım ıyı gunler

Ordu da genel olarak 1 tane Kırmızı Hyosung var 2400 km de :) Baska da yok ; naapsın arkadaş :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar