Kartepe Gezim

Selam arkadaşlar...Kış iyice bastırmadan pastırma sıcakları yaşanmaya devam ederken Kartepe'ye çıkayım güzelliklerini,gezilecek yerlerini sizlerle paylaşayım dedim.Tabi ki başrolde Kymco People S 200 var :) Önce tripmetreyi sıfırladım benzini fulledim Maşukiye tarafından çıkmaya karar verdim.Fotoları çekebilmek için defalarca dur-kalk yaptım maşallah makinam hiç bir zorluk çıkarmadı.Otele gelmeden yerde kar birikintileri başladı soğuk hiç yoktu ama öyle bir rüzgar vardı ki yer yer kontrolde zorlandım.Otele giriş kapısında isim soyad ve plakayı yazdırdıktan sonra içeride fotolara devam ettim.Dönüşte daha değişik yerler görmeniz için diğer yol olan Suadiye yolunu tercih ettim.Bu yol fotolardan da göreceğiniz gibi çok mıcırlı bir yol.Eğer başka illerden gelip Kartepe'ye çıkayım derseniz kaymak gibi asfaltı olan Maşukiye yolunu öneririm.Toplam 60 km. yol yaparak eve döndüğümde tatlı bir yorgunluk vardı.Sizleri Kartepe'mizin güzellikleriyle başbaşa bırakıyorum:

s6001039si3.jpg

s6001040yl2.jpg

s6001042uc9.jpg

s6001043iy9.jpg

s6001047ux8.jpg

s6001048tp6.jpg

s6001049qi0.jpg

s6001050ll8.jpg

s6001051xx6.jpg

s6001052wi0.jpg

s6001055sy6.jpg

s6001056tf0.jpg

s6001057mw0.jpg

s6001058ft9.jpg

s6001060hr0.jpg

s6001061nz8.jpg

s6001062fc5.jpg

s6001063ij0.jpg

s6001064hk2.jpg

s6001065qz4.jpg

s6001067ae2.jpg

s6001068nr9.jpg

s6001069cp8.jpg

s6001070rn7.jpg

s6001071ds9.jpg

s6001072vg7.jpg

s6001074jc3.jpg

s6001075yo0.jpg

s6001076ey3.jpg

s6001077da4.jpg

tekerinize sağlık... çok güzel bir gezi olmuş...

sanırım bayağı bi üşümüşsünüzdür; karda yağmış...

ama gezi süper....

çok güzel bi gezi olmuş resimler de çok güzel...o soğukta nasıl zor olmadımı....bu arada resimleri çekerken galiba motor u stop etmiyorsunuz...tekerinize ve ellerinize sağlık...

güzel gezi olmuş ellerine sağlık
organize sanayii girişinde noktalamışsın gezini herhade:)paylaşım için tşk

tekerinize sağlık... çok güzel bir gezi olmuş...

sanırım bayağı bi üşümüşsünüzdür; karda yağmış...

ama gezi süper....

Sağol AYBERK lodos estiği için soğuk yoktu hiç üşümedim yani ama ilk defa karla tanışmış oldum. :)

çok güzel bi gezi olmuş resimler de çok güzel...o soğukta nasıl zor olmadımı....bu arada resimleri çekerken galiba motor u stop etmiyorsunuz...tekerinize ve ellerinize sağlık...

Sağolun dediğim gibi hava çok sıcaktı sadece kuvvetli rüzgar vardı. Evet tesbitiniz doğru ikidebir marşa basmaktansa motoru stop etmiyorum.

güzel gezi olmuş ellerine sağlık
organize sanayii girişinde noktalamışsın gezini herhade:)paylaşım için tşk

Sağolun Suadiye yolunun çıkış kapısıdır orası daha sonra Sapanca yoluna çıkıyorsun ve doğru eve..:)

Son düzenleme:
Kadri abiciğim doğayla içiçe çok tatlı bi gezi olmuş :)

nazar değmesin maaşallah motorunu çok seviyorum senin :)
seni de tabii :)

Sağolasın Oğuz ilk tanışma yazımdan beri takip ediyorsun beni abi-kardeş gibiyiz artık:cat: Herhalde bu motorum evladiyelik olur bende çok seviyorum.Nazarlık için çok teşekkürler motoruma asayım hemen:)

Son düzenleme:
roadmaster, hell24, Sadık1453 arkadaşlar çok sağolun gezdikçe paylaşıyorum ama Kurban bayramıyla birlikte yağışlı ve soğuk havalar başlayacakmış herhalde bir süre böyle gezi yapamam artık. Yağmur çamurda mecbur kalmadıkça motosiklete binmem çünkü.:pale:

Toraman üstad, yine konuşturmuşsun Kymco'yu. Kartepe'ye gitmemiştim, tekerine sağlık, senin sayende görmüş oldum. Sırada neresi var? Sapanca, Maşukiye, Akmeşe, Kerpe, Kefken, iznik???

Abim yine güzel bir geziye imza atmışsın.Tebrikler.Birde senin motorun stopları ne kadarda güzelmiş:)

Toraman üstad, yine konuşturmuşsun Kymco'yu. Kartepe'ye gitmemiştim, tekerine sağlık, senin sayende görmüş oldum. Sırada neresi var? Sapanca, Maşukiye, Akmeşe, Kerpe, Kefken, iznik???

Çok sağol İsmail bu sitede olmanın en güzel yanlarından birisi bu zaten; bir yeri görememişsen foto çekilip burada paylaşıldığı zaman görme imkanın oluyor...Saymış olduğun yerlerden bir tek İznik'e motosikletle gitmedim(arabayla gittim) o zamanlar bu siteye üye değildim inşallah bundan böyle gezdikçe paylaşıma devam edeceğim.:)

Abim yine güzel bir geziye imza atmışsın.Tebrikler.Birde senin motorun stopları ne kadarda güzelmiş:)

Sende sağol Hayalperest kardeşim motosikletimden bende çok memnunun stopları ledli yapmışlar böylelikle aküden fazla enerji çekmiyor ön far ampulleri kaliteli (Philips marka) tripmetre, odometre, saati digital göstergede en önemlisi motorun sesi hastayım o sese:)Fakaaat gelgelelim koca sitede bu makinadan bir tek bende var:pale: Anlamadım gitti bence bu scooterler büyük çaplı tekerlekleriyle güvenli sürüş sağlamasıyla geleceğin scooteri olacaklar ama çevremde de yok maalesef.:pale:

Son düzenleme:
bu soğuklarda nöbetçi gezgin gibisin.motorunda canavar gibi.denklanşörüne sağlık, güzel gezi olmuş.

Toraman, senin Kymco'na benzer renk motosikleti, Bulvar'daki Special Bikes'ın önünde görüyordum acaba seninki miydi?

abi bir dur ya çok geziyosun kıskanıyoruz :p :) bu arada tekerine sağlık abi bu güzel yerleri bizle paylaştiğin için çok teşşekkür ederiz siteye renk getirdin :)

bu soğuklarda nöbetçi gezgin gibisin.motorunda canavar gibi.denklanşörüne sağlık, güzel gezi olmuş.

Sağolasın ben soğuk falan dinlemem yeter ki yağış olmasın gezerim.:)Biraz yağlıyım (1.82 boy 93 kg. ağırlık) herhalde ondan üşümüyorum..:)

Toraman, senin Kymco'na benzer renk motosikleti, Bulvar'daki Special Bikes'ın önünde görüyordum acaba seninki miydi?

Evet İsmail ben motosikletimi aynı zamanda Kymco servisi olan Special Bike'dan aldım. Daha doğrusu sahibi 330 km.deki bu motoru satılığa çıkarıp buraya getirmiş bende kaçırmadım ve Allaha şükür çok memnunum.:)

abi bir dur ya çok geziyosun kıskanıyoruz :p :) bu arada tekerine sağlık abi bu güzel yerleri bizle paylaştiğin için çok teşşekkür ederiz siteye renk getirdin :)

Mecburen duracağım artık. Çünkü havalar bozacakmış :) İlkbahara kadar bu fotolarla idare edeceğiz galiba.. Buradan Bursa'ya selamlar yazın bir bakarsın çat kapı oradayım..:)

güzel gezi olmuş bazı fotolarda kartpostal gibi paylaşım için teşekkürler

Sende sağolasın fotolar güzel çıksın diye çok uğraşıyorum gerçekten ama burada yorumlarınızı okuyunca yorgunluğuma değiyor. Birde fotolarda motosikletin fazla ön planda gözüküyor derseniz hani bir at sahibi atını yanından ayıramaz ya bende öyleyim motosikletimi hep gözümün önünde görmek istiyorum.:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar