[Bursa - MT]

motosikleti bayram boyunca geri alıyorum mami için özellikle. Bayramlaşmak adına bir buluşma düzenlenecek mi peki?

hayırdır arkadaşlar bayram telaşı mı var yoksa?? kimseler yazmıyor topiğe.

Rıfat sen o motosikleti ebedi tüm geziler için geri alsan,bir daha vermesen,hatta psikolojik bağ kurup sık sık uzun geziler yapmadan edemesen....(fenamı olurdu):wiinkk:

arkadaşlar kimse mamini kortej olayına yorum yapmıyor şöyle gelecek olanlar bi yazzın bakalım seven dostlarını görelim :) çok haiyince oldu ama

ben benim beati çalıştırırsam gelcem olmadı oraya gelip birinin artçısı olabilirim :p :) bu arada dün ultraukala yı gordum onada soledım gelebilecegini söledi :)

Bursa MT'nin Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, sizlere ve ailenize huzur, sağlık dolu günler dileriz. Sevgilerle Çanakkale MT

bursa mt'nin kurban bayramı mübarek olsun... ALLAH (c.c.) kesilecek kurbanlarınızı makamın da kabul buyursun İNŞALLAH...

tüm bursa mt ye sevgi ve saygılarımla...

M. Cansu DEBİR

Arkadaşlar cümleten geçmiş ramazan bayramınız mübarek olsun.:rendeer::wiinkk:(arada geyik yapmalıyım çaktırmayın,söz iki gün sonrada diğerini kutlıycam)

Arkadaşlar şimdiden herkesin Mübarek Kurban bayramını kutluyorum.
Bu arada enginim beni yaz kortej günü orda olacağım.

inşallah bütün yaz gezelim hocam , ama kamp istiyorum özellikle :)

Melih Ayvalık'ta bizi bekliyor,tanıdık tekne ile bile anlaşmış şimdiden 10 YeTaLe ye bizi bir gün boyunca gezdirecekmiş...Önümüzdeki yaz çok eğlenicez gibi geliyor.Maminin'de evci izin gününe denk getirdikmidi tamamdır..:mrgreen:

Arkadaşlar tüm islam aleminin kurban bayramı hayırlı uğurlu olsun.ALLAH nice hayırlı bayramlar nasip etsin.Askere gidecek arkadaşlarada hayırlı teskereler diliyorum.Benim biraderde cuma günü askere gidiyor.Hayırlısıyla gidip gelmek nasip etsin ALLAH herkese.İYİ BAYRAMLAR.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar