[İzmir - MT]

arkadaşlar cumartesi günü herkes bir YENİĞÜN gaetesi alsın.agbimin gazeteyle röpörtajı var güncel konular ve motosiklet tutkusu adına.resimli röportajını okuyun.çok degerli dostlarım ve arkadaşlarım:cat::cat::cat:

iyi akşamlar izmir ahalisi.
Burak ne iş kardeşim kask ticaretine mi başladın. Bedenleri uymuyor uysa bana kapalı kask lazım.

iyi akşamlar izmir ahalisi.
Burak ne iş kardeşim kask ticaretine mi başladın. Bedenleri uymuyor uysa bana kapalı kask lazım.

4 tane sattım murat abi eşim dostum aldı hepsini .... bunu da kendime aldım bir heves ama olmadı :(

Son düzenleme:
arkadaşlar 06 .12 cumartesi günü saat 15.00da c. salgın kardeşimizi .askere uğurluyoruz ...duyurular..bülümünden takib edebilirsiniz .

Teşekkürler

Teşekkür ederim Dostum, Ben Sizin kadar usta olmama daha çoooook var, Liman Başkanı olunca Derneğin Motoru bana kaldı otomatikman en azından artık iki Tekerlekliyim. Tüm Dostlara selamlar,
Bu arada Hızlıcesiye haber verin çipuralar gelmeye başladı.:cat:

İzmir MT'nin Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, sizlere ve ailenize huzur, sağlık dolu günler dileriz. Sevgilerle Çanakkale MT

İzmir MT'nin Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar, sizlere ve ailenize huzur, sağlık dolu günler dileriz. Sevgilerle Çanakkale MT

teşekkürler Çanakkale Mt sizinde Mübarek Kurban Bayramınız kutlu olsun :rendeer:

arkadaslar bu arada yeni motosiklet aldım topic acmadım fotolarını yarın cekip atıcam Suzuki xf650 freewind motorum. darısı olmayanların basına :) en kısa zamana bulusmak dileğiyle :rendeer: :rendeer:

teşekkürler Çanakkale Mt sizinde Mübarek Kurban Bayramınız kutlu olsun :rendeer:

arkadaslar bu arada yeni motosiklet aldım topic acmadım fotolarını yarın cekip atıcam Suzuki xf650 freewind motorum. darısı olmayanların basına :) en kısa zamana bulusmak dileğiyle :rendeer: :rendeer:

Bİz teşekkür ederiz. En kısa zamanda görüşmek üzere. Bu arada yeni motorun hayırlı olsun. allah kazadan beladan saklasın. :rendeer:

arkadaşlar şimdiden hepinizin bayramını kutlar
sağlık, huzur ve mutlulukla geçmesini dilerim

bende hepinizin tanıdık tanımadık herkesin kurban bayramınızı kutlar saglık mutlululk ve başarı dolu ömürler ler dilerim.

bu arada oguz um ben çok yogun bir gün geçirdim gazate alklıma gelmedi.D)

KURBAN Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun...MT ANTALYA

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar