Arada uzun yol yaparım az yaksın. Gösterişli kalıplı olsun. Gözler üzerinde olsun diyorsan .CBF.
Şehir içinde kısa koşu için kullanırım. Gösteriş önemli değil. Daha hafif kıvrak olsun diyorsan YBR.
İlgileniyorsan bir tanıdığımda 3 veya 4 bin km'de gri renkte ful bir 2007 YBR var.
Hangisi daha az yakıyorsa, hanginin bakımları daha az tutuyor ve yedek parçaları daha ucuzsa hayat ondadır arkadaşlar.3 motor değiştirdim öğrendiğim budur:cat:
Ayrıca Ozan'cığım sende cbf ya da ybr al safi japon bunlar.
Regal için macar malı mı diye de duymiyim bir daha:jocolor:
Ne ifşa ettim ama:queen:
Arada uzun yol yaparım az yaksın. Gösterişli kalıplı olsun. Gözler üzerinde olsun diyorsan .CBF.
Şehir içinde kısa koşu için kullanırım. Gösteriş önemli değil. Daha hafif kıvrak olsun diyorsan YBR.
cbf gözleri üzerimi çekiyormuş :mrgreen::mrgreen:
ybr ne ise cbf te o arkadaşım. 25 cc fark var başkada bi fark yok. cbf, ybr den herzaman fazla yakar.
Bayramda istanbula gelebilirsem bakarsın benim cubuf'a![]()
arkadaşlar benim ybr nin 2005 dörtgen kafa kafa kırıldı dün aldım bi tane 85 ytl ye ben kafaya yazı yazmayı düşünüyorum ne dersiniz ne yazim yabancı bişi yazacam millet biraz merak etsin:cat:
arkadaşlar benim ybr nin 2005 dörtgen kafa kafa kırıldı dün aldım bi tane 85 ytl ye ben kafaya yazı yazmayı düşünüyorum ne dersiniz ne yazim yabancı bişi yazacam millet biraz merak etsin:cat:
YBR ile CBF 150 kıyaslanmaz bile.Sebep?CBF 150'nin malesef dandikliği.Ha şunu deyin.Titan ile olurmu?Hay hay Titana şapka çıkarırım kaya gibi motordur.Torunlarınıza bile miras kalır.Ama CBF 150'nin eksileri YBR ve Titan'a göre say da say.Daha bugün bir kardeşimle konuştum.Ecza deposunda çalışıyor ve hepsinin yağ yaktığını söyledi.Ben yağ yakan bir YBR duymadım.Ben bizzat sadece bir defasında eşimle birlikte (ortalam yüklerimizle 200 kg)tüm Türkiye'yi gezdim.Toplam 4.300 km.Motorun gıkı çıkmadı.CBF'te güzel olan tek şey sadece oturağı biraz daha uzun.İki kişi ile daha rahat olur o kadar.Gerisi fos.Öyle 25 cc fazlaymış diye de hava atmayın.Zira CBF kg olarak daha ağır ve bu ağırlık yakıt ve de süratte onu YBR'ye göre olumsuz etkiliyor. http://www.motosiklet.net/forum/gez...-dogu-akdenize-ve-oradan-dogu-karadenize.html
bu logo önceki motorumda vardı.vallaha ben merak ettim bile ama bu ne diye sorsam tadı çabuk biter söyleme en iyisi dikkatimiz merakımız kalsın biraz amaca uygun olsun
yada söyle ya ne bu:silent:
aldığın kaf granajı yan sanayimi orjinalmi. bende yeni değiştirdim 110 ytl ye geldi bana bence camı kaplayacak kadar büyük yazı yazma bozuyor motoru
bu arada kardeşim insan hiç mi Tavşanlı'ya uğramaz? gel bir çay içelim. :wiinkk: