[Kocaeli - MT]

soğuk dıe bınmıorum makınaya az bıse hawalar gunes yapsın

ooo sen havaların ısınmasını beklersen hiç binemessin o motora motorcu dediğin yerler kuru olsun hertürlü biner o motora yağmur kar dinlemez...bak osmana (daha 17 binde)her türlü biniyo adama bi alo diyorum yağmur demem çamur demem diyo geliyo...işte gerçek motorcu bumudur bence budur gerisi yalan....:queen:

adamların motoru güneş enerjisiyle çalışıyo belki:p onun için güneşi bekliyo yaz motorcuları:queen:

adamların motoru güneş enerjisiyle çalışıyo belki:p onun için güneşi bekliyo yaz motorcuları:queen:

valla abi belki doru diyon ben onları petroldede pek görmedim

valla arakadaşım paintball aynı yerdemi kuruluyo bilmiyorumda pazar günü yuvacığın altını üstüne getirdik biz sorduklarımızda oralaılarda bilmiyor

valla abi belki doru diyon ben onları petroldede pek görmedim

valla arakadaşım paintball aynı yerdemi kuruluyo bilmiyorumda pazar günü yuvacığın altını üstüne getirdik biz sorduklarımızda oralaılarda bilmiyor

osman paintball sahası bahçeciğin üstünde bir yerde kalıyormuş.yuvacıkla bir ilgisi yok.selamlar.

osman paintball sahası bahçeciğin üstünde bir yerde kalıyormuş.yuvacıkla bir ilgisi yok.selamlar.

valla adamlar harita koymuşlar ve kendi sitelerindede yuvacık yazıyo

fil12905ha7ih5.jpg

krokijn1lw6.jpg
[/QUOTE]

osman özellıkle sen yapın dalganızı ben bu ara calısıyorum dısarı bıle cıkamıyorum son gulen ıyıy guler beklıorum :cherry: :cherry: :cherry: ok ben hep burdayım lanet olsun ıcımdekı 2 teker sevgısıne

osman özellıkle sen yapın dalganızı ben bu ara calısıyorum dısarı bıle cıkamıyorum son gulen ıyıy guler beklıorum :cherry: :cherry: :cherry: ok ben hep burdayım lanet olsun ıcımdekı 2 teker sevgısıne

racer men hep burada olma ara sıra seni yollarda görmek isteriz alıngan kardeş:)

neler oluyor oralarda bakayım olumcalışan larıniye meşgül ediyonuz:) recirmencim sen aldırma bende calışıyorum işden eve zor geliyorum boşver bakma sen onlara biz güneş acınca bol bol gezeriz:cherry:

osman kardeş paitballı bulamadık ama paintbalçık bulduk gördün yolu:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

hulusi abi selamlar sizin motorlar güneş enerjisiylemi çalışıyor:):mrgreen: bu arada geçmiş olsun

Son düzenleme:
wla kardeş neyapalım güneş biti bizimkilerin şarzı biti malum yaşlılık sizngibi biz genc deyiliz:queen: sagolasın kardeş yavaş yavşgecizaten 40yaş bakıma aldık kendimizi nabalım sizdegelirsiniz bizim yaşımıza ozaman anlarsınız:cherr

doğru söylüyon hulisi abi eskiden karda bile biniyoduk motora şimdi yavaş yavaş senin ne demek istedigini anlamaya başladık her geçen gün daha iyi anlamaya başlıyom:cherry:

tabai dorudur amaben kırk yaş rektefesi yaptırıyom şimdi kendime ozaman devam genclik günlerine:queen: ozaman gen clerle yaışırım onagöre:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar