bigün birini sağlam haşat edicem ya hadi hayırlısı

Park yeri en büyük sorun ben alışveriş merkezinin otoparkına park etim güvenlik geldi onu kaldırıma koy bankamatiğin oraya dedi :s araba ya yer kalmıyormuş :s daha öncede bankamatiğin oraya koymuştum avm müdürü gördü görüntü kirliliği yapma dedi kaldırımda parka çek dedi bende bi sinirlendim açtım ağzımı yumdum gözümü güvenliğe dedim birader buda araç buda vergi veriyo senin burdaki çogu arabayıda satın alır beni deli etme git müdürünü çağar o çeksin dedim :S en delirdiğim şey motoru tutupta çekmeye çalışanlar :mad: geçenlerde bi sapıkta motoru tutmuş abanıyo motorda viteste geldim napıyosun birader dedim ya çıkıcamda çekemedim el frenide mi var bunlarda yaaa dedi bende koptum =)

Park yeri en büyük sorun ben alışveriş merkezinin otoparkına park etim güvenlik geldi onu kaldırıma koy bankamatiğin oraya dedi :s araba ya yer kalmıyormuş :s daha öncede bankamatiğin oraya koymuştum avm müdürü gördü görüntü kirliliği yapma dedi kaldırımda parka çek dedi bende bi sinirlendim açtım ağzımı yumdum gözümü güvenliğe dedim birader buda araç buda vergi veriyo senin burdaki çogu arabayıda satın alır beni deli etme git müdürünü çağar o çeksin dedim :S en delirdiğim şey motoru tutupta çekmeye çalışanlar :mad: geçenlerde bi sapıkta motoru tutmuş abanıyo motorda viteste geldim napıyosun birader dedim ya çıkıcamda çekemedim el frenide mi var bunlarda yaaa dedi bende koptum =)

:cat::queen:

hayvansal ÖKÜZLER anlıyorda...

insan kılığındaki ÖKÜZLER anlamıyor...

bunları kurban etmek lazım...

allah hepimizi korusun

çok dikkatli olmalıyız.allah hepimizi akraba evliliğiden olma şöför ve modifiyeli kuş serisi araçlardan korusun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öküze yazzık değilmi arkadaşlar..Etinden,,derisinden faydalanıyoruz..Bunlar Höküz,,hemide Höküzoğlu Höküz...

Cop iyi fikirmiş biber gazı zaten var neye uğradığını şaşırıyo adam.

Bide cop bulursam son ihtimal ve özellikle minibusçüler için.

İstanbul anadolu yakası minibus yoluna, Allah kimseyi mecbur bırakmasın.

geçmiş olsun arkadaşımsana bişi olmadığına sevindim .düşüncesiz insan çok dayak yedilermi akılanıyorlar benimde çok başıma geliyor .ne diyelim dikat dikat .:silent:

Biber gazı olabilir ama jop teklikeli. Öldürebilir adamı. Sen adama jop çekersin o sana silah çeker nevsi müdafa der kurtulur . Bence biber gazı taşımak daha mantıklı.

Biber gazı olabilir ama jop teklikeli. Öldürebilir adamı. Sen adama jop çekersin o sana silah çeker nevsi müdafa der kurtulur . Bence biber gazı taşımak daha mantıklı.

1 sene olacak nerdeyse taşiyorum daha kullanmak nasip olmadi bi gün fena halde göz yakacagim:p:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar