hgmotorcu, tıpa tıp aynı olayı ben de yasadım bu yaz, üstelik adam bana hareket cekti.Yahu adam serserinin teki olsa hadi neyse diyecem, adam bunu yanında 2 kadın ve 1 cocuk varken yapiyor...r:
bugün öğlen baktım hava fazla soğuk değil dedimki motorla 2 km uzaktaki benzin istasyonundan sigara alıp geleyim dedim. iyi hoş gittim aldım eve tekrar yola koyuldum karşı şeritten kamyon geliyo onun arkasından bi araba sollamaya kalktı beni gördü sellektör yaptım ama nafile beni tınlamadı bende kenara çekileyim derken çamurdan kaydım sürat yapmıyordum toparladım motoruu ama çok kızdım .. o kızgınlığa adamın arkasından bastım yetiştim arkasına dayandım. yalnız niyetim bozuk gittim adamın arkasından adamı sağlam benzetecektim baktım adamın yanında eşimi kardeşimi bilmem ama bir bayan var bayanın yanında adamı rezil etmek istemedim geri döndüm fakat birgün birisi sağlam elimde kalıcak biz motorsiklet kullanıcılarını bi hiç gibi görüyolar trafikte ne bu ya...
sanada geçmiş olsun. Al işte gençler için aile terbiyesi insan saygısı öğretmemiş ailesi deriz. Ama babası bile yanında ve yapılanlara bak. Yazık çok yazık... İnsanlık kalmamış maalesef
bi benzeri başımıza geldi. taksimden ortaköye gidiyoruz 4 scooter. hepimiz arkadaşız. önümdeki aracı sollamak için orta şerite çıktım o saatte orta şerit 2 yönlü. benim arkamdanda arkadaşım çıkmış. tam o anda karşıdanda araba sollamaya çıktı. arkadaşımın üstüne doğru direksiyonu kırdı ve öteki şerite geçti. sağındaki arabaya az kalsın vuruyodu. araba frene asılmasa kesin vurmuşlardı. hemen döndük yakalamak için. beşiktaş meydana gelmeden yakaladıkda. aracın içinde 4 kişi. 2 erkek 2 kız. herif abi valla hatam var diyo eleri titremeye başladı. bide gören motorcu durunca baya kişi olduk. arkadaşımın dediği sadece. ben motorum bi vurursun ölürüm başka canım yok dedi. öteki arkadaşlardan biri atlamaya çalıştı ama tuttuk yolladık şöförü.
bu arada taksimde duran trafikte arkadan itekliyen arabaları saymıyorum bile. herif vuruyo dönüp bakıyorum bide pis pis gülüyor.
Arkadaş Ben Defalarca Kafa Göz Kırdım.. Hatta Bir Defa Sında Karakolluk Bilene Oldum... Bitmiyor Trafikteki öküzler... Bence Döverek Bitiremeyiz Bu öküzleri.... Bunları Motosikletin Arkasına Bağlayıp Sürüklemeli....
Arkadaş Ben Defalarca Kafa Göz Kırdım.. Hatta Bir Defa Sında Karakolluk Bilene Oldum... Bitmiyor Trafikteki öküzler... Bence Döverek Bitiremeyiz Bu öküzleri.... Bunları Motosikletin Arkasına Bağlayıp Sürüklemeli....
Biber Gazı taşıyorum ben sağ üst cebimde ve hatta birkeresinde camını açıp küfreden bir dolmuş şoförüne sıktım. Sanırım ömrünün sonuna kadar bi daha motorculara cam açmaz amcam :mrgreen: Tabi Sonra gazlayacaksın kimse bişide anlamıoyor il etapta gürültü patırtıda çıkmıyo :cherry:
ben de bundan kullanıyorum. aslında biber gazı da alıcam ama fırsat bulup inemiyorum çarşıya.