bigün birini sağlam haşat edicem ya hadi hayırlısı

hgmotorcu, tıpa tıp aynı olayı ben de yasadım bu yaz, üstelik adam bana hareket cekti.Yahu adam serserinin teki olsa hadi neyse diyecem, adam bunu yanında 2 kadın ve 1 cocuk varken yapiyor...:pr:

bu hususta en çok sinirlerimi bozan babam . sıkıştırdı korna çaldım . camına vurdum . çekti sağa babam tutuyor dur inme diye adam camdan küfür ediyor kapılar kilitli . indim gittim kafayı soktu camları kapadı . ama ben yine de babamı bıraktım onun güzergahında gittim tesadufen buldum ışıklarda bu havada camı açıkm müzik dinliyor . camın yanına geçtim beni farketmedi karanlıktan sağlam 2 yumruk ve döndüm gittim nasıllll rahatladım anlatamam

hgmotorcu, tıpa tıp aynı olayı ben de yasadım bu yaz, üstelik adam bana hareket cekti.Yahu adam serserinin teki olsa hadi neyse diyecem, adam bunu yanında 2 kadın ve 1 cocuk varken yapiyor...:pr:

haklısın ama bir gün beni o bayanlarda çocukta durduramayacak . ama polis gelince aile haklı olur unutmayın

Son düzenleme:
bugün öğlen baktım hava fazla soğuk değil dedimki motorla 2 km uzaktaki benzin istasyonundan sigara alıp geleyim dedim. iyi hoş gittim aldım eve tekrar yola koyuldum karşı şeritten kamyon geliyo onun arkasından bi araba sollamaya kalktı beni gördü sellektör yaptım ama nafile beni tınlamadı bende kenara çekileyim derken çamurdan kaydım sürat yapmıyordum toparladım motoruu ama çok kızdım .. o kızgınlığa adamın arkasından bastım yetiştim arkasına dayandım. yalnız niyetim bozuk gittim adamın arkasından adamı sağlam benzetecektim baktım adamın yanında eşimi kardeşimi bilmem ama bir bayan var bayanın yanında adamı rezil etmek istemedim geri döndüm fakat birgün birisi sağlam elimde kalıcak biz motorsiklet kullanıcılarını bi hiç gibi görüyolar trafikte ne bu ya...

Şiddet çözüm değil diyicem ama bunlar adamı zıvanadan çıkarıyolar gerçekten...

Büyüklerimiz sözün doğrusunu biliyorlarmış zaten;
Nus ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı, kötektir.

Bir gün biri benimde elimden geçicek ya ya sabır diyorum.

sanada geçmiş olsun. Al işte gençler için aile terbiyesi insan saygısı öğretmemiş ailesi deriz. Ama babası bile yanında ve yapılanlara bak. Yazık çok yazık... İnsanlık kalmamış maalesef

Zaten aileden geliyo terbiyesizlik/saygısızlık.

Ana-babası insan olsalar çocuklarıda insan gibi (istisnaların ailelerini tenzih ederim) yetişir.

bi benzeri başımıza geldi. taksimden ortaköye gidiyoruz 4 scooter. hepimiz arkadaşız. önümdeki aracı sollamak için orta şerite çıktım o saatte orta şerit 2 yönlü. benim arkamdanda arkadaşım çıkmış. tam o anda karşıdanda araba sollamaya çıktı. arkadaşımın üstüne doğru direksiyonu kırdı ve öteki şerite geçti. sağındaki arabaya az kalsın vuruyodu. araba frene asılmasa kesin vurmuşlardı. hemen döndük yakalamak için. beşiktaş meydana gelmeden yakaladıkda. aracın içinde 4 kişi. 2 erkek 2 kız. herif abi valla hatam var diyo eleri titremeye başladı. bide gören motorcu durunca baya kişi olduk. arkadaşımın dediği sadece. ben motorum bi vurursun ölürüm başka canım yok dedi. öteki arkadaşlardan biri atlamaya çalıştı ama tuttuk yolladık şöförü.

bu arada taksimde duran trafikte arkadan itekliyen arabaları saymıyorum bile. herif vuruyo dönüp bakıyorum bide pis pis gülüyor.

Çantada levye taşıyacam sonunda...

Son düzenleme:
Karşısından gelen insanı insan yerine koymadıktan sonra yanında kim olursa olsun haddini bildirmek gerekirki bir daha aynı hatayı başkalarınada yapmasın.Sürekli yanında birirleri varsa buda sürekli insanları insan yerine koymuyor demektir.

Mersin İl Temsilcisi
geçmiş olsun dileyen herkese teşekkürler.
hepimiz bu konularda dertliyiz. oysa trafikte en az yer kaplayan da bizleriz, aynı vergiyi veren de... :(

Arkadaş Ben Defalarca Kafa Göz Kırdım.. Hatta Bir Defa Sında Karakolluk Bilene Oldum... Bitmiyor Trafikteki öküzler... Bence Döverek Bitiremeyiz Bu öküzleri.... Bunları Motosikletin Arkasına Bağlayıp Sürüklemeli....

tuttum bu taktiği ibret olsun diye yapıcan kaşınan birini bak ondan sonra o çevrede seni gören nasıl saygı gösteriyo

Daha birkaç gün önce yaşadım yola çıktım arkadma kimse yoktu sonra yagmur yağıyor bide çamurdan asfalta çıktım tekerlerim çamur diye 40 km civarı gi
diyorum arkadan bitane full mod. focus bi yanaştı herhalde 5 cm kalmıştır plakama :S sonra kornaya asıldı dibimde delirdim ışıkta durdum yanıma yanaştı açtı camı ''niye sağdan gitmiyosun!az kalsın alcaktım altıma vs'' bu arada yol tek şerit sağı solu yok 30 metre ilerde ışık var dedim ne sağı solu ben yolumda gidiyorum dedim arabadada bir sürü bayan vardı bende plakasını aldım bişey demedim sonra uzaktan kapadım farımı takip ettim park ettiği yeri buldum sonra bi yan blokaki kebapçı arkadaşımdı gittim dedim beyaz modifiye focusu tanıyomusun dedi arkadaşım vs o şekilde affettim yoksa yapacağımı iyi bilirdim ;) bu arada çok dikkat edin trafikte yanında bayan war yada yok farketmez adamlar çıkarıp sıkıyolar canınız hereşyden önemli hadi bırakın arabası en boş oalnda HAYDAR war bezbol sopası biz motorda nerye koyacağız öyle sopa? her halukarda biz zorda kalıyoruz.

Biber Gazı taşıyorum ben sağ üst cebimde ve hatta birkeresinde camını açıp küfreden bir dolmuş şoförüne sıktım. Sanırım ömrünün sonuna kadar bi daha motorculara cam açmaz amcam :mrgreen: Tabi Sonra gazlayacaksın kimse bişide anlamıoyor il etapta gürültü patırtıda çıkmıyo :cherry:

Moderatör
Biber Gazı taşıyorum ben sağ üst cebimde ve hatta birkeresinde camını açıp küfreden bir dolmuş şoförüne sıktım. Sanırım ömrünün sonuna kadar bi daha motorculara cam açmaz amcam :mrgreen: Tabi Sonra gazlayacaksın kimse bişide anlamıoyor il etapta gürültü patırtıda çıkmıyo :cherry:

Tuttum bu fikri :) En azından kimse beni darp etti diye şikayet edemez.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende muşta var süs duruyo :)

arkadaşlar bende çelik cop var... her cebe giriyor, tavsiye ederim... ama ciddi zararlar verebilir DİKKAT'li olun...

çok kullanışlı... cam'a vurdunuzmu tuzla buz oluyor... arkadaşım sanayide atıl durumdaki çıkmış kamyon ön camında denedi...

20-25 ytl civarında...

Son düzenleme:
arkadaşlar bende çelik cop var... her cebe giriyor, tavsiye ederim... ama ciddi zararlar verebilir DİKKAT'li olun...

çok kullanışlı... cam'a vurdunuzmu tuzla buz oluyor... arkadaşım sanayide atıl durumdaki çıkmış kamyon ön camında denedi...

20-25 ytl civarında...

güvenlik malzemeleri satan yerlerde var mıdır acaba bende cop var ama katlana bilir bişey olmadığı için taşıyamıyorum tabi

sanırım vardır...

eğer istanbul'da oturuyorsan rahatlıkla KARAKÖY'de bulabilirsin...

ama yazdığım gibi... sonuçları kötü olabiliyor !!!

Mersin İl Temsilcisi

20-25 ytl civarında...

ben de bundan kullanıyorum. aslında biber gazı da alıcam ama fırsat bulup inemiyorum çarşıya.

ben de bundan kullanıyorum. aslında biber gazı da alıcam ama fırsat bulup inemiyorum çarşıya.

nasıl? memnunmusun bari? hiç deneme yaptın mı?

o en uçtaki bilya'yı şahsen kafama yada başka bir yerime yemek istemem...

giderken vuracaksın arabanın kaputuna... '' blonnk'' diye ses çıkacak!!!:queen::queen::queen:

çok derin darbe izi kalıyor, o iz ''çekiçleme'' yle bile geçmez.... çünkü bilya kısmı yuvarlak değil, konik bir şekli var. üst kısmı geniş ve keskin hatları mevcut....

Sakin ol arkdaşımm.Eger bize böyle yapan herkese girseydik, şimdi dişlerden oluşan bi kaç tane kolyemiz olurdu:cherry:

aman arkadaşlar yapmayın önce sabırlı olmayı öğrenelim zaten adımız SERSERİYE çıkmış:pr: adamın birisi arabasıyla kasıtlı yada hatalı bir şekilde kaza yapınca trafik kazası deniyor biz yapınca MOTORLU SERSERİ oluyoruz birisi motorluya çarpıyor bazen konuşamadan hastahanede gözümüzü açıyoruz onlar ise arabalarında hasarla kurtuluyor oysa biz direk hasarlanıyoruz biz MOTORLULAR bir şekilde trafikte söz sahibi olacak bir düzenleme veya direksiyon eğitimlerinde ( arabalar için ) dikkat çekecek bir açıklama yapılmazsa bizim ne kadar kırılgan ve korumasız olduğumuz 4 tekerleklilere anlatılmazsa daha çok kayıp verir daha çok konuşuruz :pr:

arkadaşlar...

yazımı biraz espirili bir şekilde yazdım... yada yazmaya çalıştım!!!

yanlış anlaşıldıysam özür dilerim...

tabiki serseriliği tasvip etmiyorum,ancak en ufak verdiğim bir tepkide, araç sahibi elinde sopayla,vb... bişeyle aşağıya iniyor!!! sonuçta burası istanbul...

kendi mahallemde bile,esnaf olduğum halde motorumu park ettiğim yer için kapıma gelenler var... neymiş; kaldırama koysam ne olurmuş... benim yerime o park edecekmiş... ters konuşursa,afra tafra yaparsa peygamber gelse kaldırmam motoru ordan!!! tabi beyfendi direksiyonu kiltli motoru 5 mt. geriye çekmeye çalışrken gördüm ve tepki verdim... oda arabadan HAYDARI aldı...

araya komşular felan girdi,ayırdılar ama motorum hep orda...

bu dükkanımın önünde olan... heleki trafikte neler var... sizlerde biliyorsunuz...

yanımda taşıdığım cop, her zaman SON AN!!!! içindir...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar