[Adana - MT]

motorunu satsan benim anahtarı alamazsın,400 $ direk japonyadan geliyo.....:queen:

ismail abicim eger bir mahsuru olmassa enıstemın arkadasının yenı kasa honda 600rr var.eger motoruna yarısacam dersem motoru bana pazar gunu verırler istersen gercekten motoruna yarısalım.kım gecerse motor onun olsun.ne dıyorsun abi?teklıfımi sana meydan okudugumu zannetme.sana kesınlıkle saygıszlık yapmıyorum ama ne dıyorsun abı?gezıye renk katalım.gecenın motoru olur gecemeyen evıne dolmusla gıder ama ben buyuklerıme saygılı ınsanım senı ben bırakırım abı

Yav nerdeyse sövmediğin kalıyo ama sonuna saygısızlık yapmıyorum diye belirtmeyi unutmuyorsun,bu nasıl bi iş gurban olayım...:cherry:

Iyıdır Yuksel Sen Nasılsın...? Bızım Regalın Radyotorunde Bır Sey Kısadevre Yaptı Gecen Gun Fazla Sıkıstırmısında:queen:.. Yedek parcası Gelırse Gıderız kardes:wiinkk:

bosver sızın motoru bızımkyle gıderız ya yarın hava ıns guzel olurda efendıye gıderız malum tanıdık yer agırlımız var:queen::queen::queen:hava guzel olursa gezerız bol boll:cat:

çelikgürsel abim sana özel msj çektim biokusan abimm

saygı deger veyis hocam bikusurum olduysa ellerinizden öperim:rendeer:amacm sizin gibi degerli adana mt üyeleriyle sadece tanışmak ve kendimi size kantlamak başka amacm kesinlikle zaten olamaz:rendeer:beni tanıyınca seversiniz ya abilerim kırmayın beni ya lütfen bakın ÇELİKGÜRSEL ABİM MOBİLETE 150km vurursa dökülür diye hakaret etti bende gereken cevabı ispatlamak için cevabını verdim ..ya neolursunuz bende gezi listesine ekleyinde gelim ya nolursunuz yaa:salut::salut::salut:

Arkadaşlar, çocuk bana da cevap yazmış, bakarmısınız şuna yaw. Yani böyle çoluk çocukla gidilecekse, sonuçlarına da katlanırsınız. Benden söylemesi. bu çocuk otobanda, erdemlide veya yolda biryerde birileriyle yarışır, ters bir hareket yapar, bizim grupta da görüleceği için hep beraber belaya cumburlop! Pazar sabahı eğer buluşma yerinde bu çocuk olursa (hele de mobiletle gelmişse) ben ordan direkt geri dönerim. Haberiniz olsun. Selamlar ve iyi geceler.

Naci63, ethemhan, fevri, haluka28

Oh bee. Nihayet gitmiş çocuk. Haydi herkese iyi geceler.

Hayırlı Sabahlar

(Günler, Haftalar, Aylar, Yıllar, Onyıllar, Asırlar, vs vs... :mrgreen:)

günaydın maaşallah sabah sabah herkes burda ya. siz rüyanızdada adana mt desiniz herhalde. bende sabah sabah kalkıp motoru bir güzel temizledim. 2 haftanın pisliği üzerinde duruyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar