Izmir Koylarında Ufak Bir Gezi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
SEMAVER ve sac kavurma ayrılmaz parçamız olduğuna göre bize yetecek en uygun boyda takımı hazırlayalım yeni mekanlar ayarlandı keşif gezileri işe yaradı işte şimdi başlıyoruz her hafta bir mekan bizimdir :cat:

Olley bende bunu duymak istiyordum yuppiiiii:rendeer:

bu hafta davetli olduğumuz yeri seçelim haber bekliyorlar bayram öncesi son bir keyif yapalım bayramda yol uzun olacak dinlenelim bir hafta :rendeer:

bu hafta davetli olduğumuz yeri seçelim haber bekliyorlar bayram öncesi son bir keyif yapalım bayramda yol uzun olacak dinlenelim bir hafta :rendeer:

Doğru söyledin abicim bayramda yolumuz uzun:cat:

Tamda benzin ucuzlamışken gezelim gezebildiğimiz kadar:p

Bayramın ilk 2 günü eşdost akraba ziyareti geriye kalan 2 günde bütün yollar bizim:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Doğru söyledin abicim bayramda yolumuz uzun:cat:

Tamda benzin ucuzlamışken gezelim gezebildiğimiz kadar:p

Bayramın ilk 2 günü eşdost akraba ziyareti geriye kalan 2 günde bütün yollar bizim:queen:

Bayram tatili 9gün değilmiydi yav:silent:

çoban Ateşi çoban Kavurma Odunda çay Valla Kıskandım.bir Daha Böyle Etkinlikten Haberimiz Olursa Bizde Katılırız.güzel Bir Gezi Ve Dostlar Arasında Yemek Olmuş.kutlarım.resimler Bunu Söylüyor.

Tkrar Tekrar Izledim çok Güzel

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
çoban Ateşi çoban Kavurma Odunda çay Valla Kıskandım.bir Daha Böyle Etkinlikten Haberimiz Olursa Bizde Katılırız.güzel Bir Gezi Ve Dostlar Arasında Yemek Olmuş.kutlarım.resimler Bunu Söylüyor.

Tkrar Tekrar Izledim çok Güzel

Teşekkür ederiz turan abi AZ OLSUN AMA ÖZ OLSUN...:wiinkk:

Dedik ama o kadar yeme zorlama kendini diye:flower:
s5002322sz3.jpg

Bu resim silinmişti neden bastınki yeniden
(neden silindiğini hala anlamış değilim gerçide )

Son düzenleme:
Güzel ve doyurucu bir gezi olmuş.Katılanlara emekleri için teşekkürler.

yooo 19.05.2009 tarihli üyeyim ya kaçırdığım gezileri tek tek okuyorum.
eski topicleere yazı yazmak yasakmıydı?

hmmm, hosgeldin :rendeer:

motorculuk demek çilginlik demektir,
motorculuk demek yol yapmak demektir,
motorculuk zaten yapisi itibariyle özgürlük demektir; trafikte özgür oldugun kadar, kullananin da ruhen özgür olmasini saglar..

hey çilgin arkadas, eger cilgin olmasaydin 2 teker üstünde ne isin vardi? madem kaçirdigin geziler var.. hiç üzülme; geçmise degil gelecege bak.. :bounce:

bu gruplar ben bildim bileli (2005 yilllarindan beri) var, ve dönüp bakacak olursan daha ozmnlarda da güzel eglenceler var...

belki yenisin, belki eskilerden, belkide feyk bi üye... ama ne olursan ol, huzur yarat, taraf olmaa :cat:

görüsmek üzere kaptannn :rendeer: saygilar.. (bu arada amacim seni üzmek degil, birkaç topic ayni anda yazilinca dikkatimi çekti, ve sordum.. BAZI LUZUMSUZLARINDA HANGI TÜR OLDUGUNU HALENDAHA ALGILAYAMADIGIM BALUK TÜRÜ GIBI ATLAMASI SINIRLERI BIRAZ GERIYOR..)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar