çok güzel bir gezi olmuş.....bu arada yemekte mükemmel görünüyor..muhakkak lezzeti de muhteşemdir....
çok güzel bir gezi olmuş.....bu arada yemekte mükemmel görünüyor..muhakkak lezzeti de muhteşemdir....
bayramda en büyük boy sacı alalım yetmeyecek yoksa şehir dışından gelecek arkadaşlarda olacak sanıyorum :wiinkk:
2 dakika kayboldum karışmış buralarbayramda ben tüm akrabaları gezicem aç motorculara 1 bacak diyerek
:queen:
Kemiği tutuşturmasınlar eline.... :queen::queen::queen: Çorbasını yapsın garipler diye..... :queen::queen::queen:
sen aç motorcu görmemişsinbeklede gör bak kaç aç motorcu göreceksin :cat: yakında çok yakında kepçe ile karıştıracağız kavurmayı karavana ile yapacağız pilavı doyana kadar yesin dostlar daha sırada BALIK partisi var KURUFASULYE turşu var ÇEVİRME var TANDIR var :queen:
500 alırsan yola çıkamazsın 500 ve üstü kayıyor yağmurda tırt motorcu olursun kapatırsın yazın binersin :queen:
500 alırsan yola çıkamazsın 500 ve üstü kayıyor yağmurda tırt motorcu olursun kapatırsın yazın binersin :queen:
bayramda en büyük boy sacı alalım yetmeyecek yoksa şehir dışından gelecek arkadaşlarda olacak sanıyorum :wiinkk:
Ben galvaniz sac satıyorum Alp ağbi isterseniz bir'e iki ebadında yaptırayım daha güzel olur ama o zamanda dana kesmemiz lazım malum anca içini doldururuz :queen::queen::queen: