Izmir Koylarında Ufak Bir Gezi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
çok güzel bir gezi olmuş.....bu arada yemekte mükemmel görünüyor..muhakkak lezzeti de muhteşemdir....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
çok güzel bir gezi olmuş.....bu arada yemekte mükemmel görünüyor..muhakkak lezzeti de muhteşemdir....

Yemek mi?..... Hocam o yemek diiil...Kırk yıllık sac kavurma.... :queen::queen: Hakaret etmeyelim şimcik...:queen::queen:

Valla muhteşem di.. Canı çekenlere nispet gibi olmasın da.... Ama tekrarlayacağız..Nasılsa kurban bayramında herkes et biriktirecek... Kavurma payı diye... :queen::queen::queen:

bayramda en büyük boy sacı alalım yetmeyecek yoksa şehir dışından gelecek arkadaşlarda olacak sanıyorum :wiinkk:

resimlere bakarken burnuma gaipten kavurma kokuları gelmeye başladı valla ayıp bu yaptığınız insan topic falan açar haberimiz olurdu:cyclopsan
neyse artık bu pazar telafi ederiz :cherry:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
bayramda en büyük boy sacı alalım yetmeyecek yoksa şehir dışından gelecek arkadaşlarda olacak sanıyorum :wiinkk:

Ben sana demştim bu küçük diye.... Ama sen kızdın ..Neresi küçük dedin.... :p:p:p

Bildiğimiz gözleme sacı vardır..Çanak anten şeklinde.... Aynı o boyutta tepeleme dolu etin motorcular tarafından talan edildiğine şahit olduğumdan bişeyleri bilerek söyledim.... :queen::queen::queen: Aç milletiz vesselam..Kavurmaya dayanamaz kimse.... :queen::queen: Tok olan bile yer... :cat:

Bak bu sefer çanak götüerlim... İyi fikir....:queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2 dakika kayboldum karışmış buralar:p bayramda ben tüm akrabaları gezicem aç motorculara 1 bacak diyerek:p:p:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
2 dakika kayboldum karışmış buralar:p bayramda ben tüm akrabaları gezicem aç motorculara 1 bacak diyerek:p:p:queen:

Kemiği tutuşturmasınlar eline.... :queen::queen::queen: Çorbasını yapsın garipler diye..... :queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Kemiği tutuşturmasınlar eline.... :queen::queen::queen: Çorbasını yapsın garipler diye..... :queen::queen::queen:

:queen::queen:yok yok okadarda acımasız değillerdir herhalde sonuçta bende o aç motorculardanım hatta aç motorcuların başını çekenlerdenim:p

sen aç motorcu görmemişsin:p beklede gör bak kaç aç motorcu göreceksin :cat: yakında çok yakında kepçe ile karıştıracağız kavurmayı karavana ile yapacağız pilavı doyana kadar yesin dostlar daha sırada BALIK partisi var KURUFASULYE turşu var ÇEVİRME var TANDIR var :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
sen aç motorcu görmemişsin:p beklede gör bak kaç aç motorcu göreceksin :cat: yakında çok yakında kepçe ile karıştıracağız kavurmayı karavana ile yapacağız pilavı doyana kadar yesin dostlar daha sırada BALIK partisi var KURUFASULYE turşu var ÇEVİRME var TANDIR var :queen:

abovvvvvvv:cyclopsan:cyclopsan tamam ya önümüzdeki yaza kadar 120 kilo oluruz 125lik motor taşımaz olur bizi mecburiyetten 500lük alıcaz:p

Bayramı iple çekiyorum gelsin artık:mrgreen:

Çanak antenimizle kavurmamızı yapalım 3 günlük yiyeceği miğdemize depolayalım:p

500 alırsan yola çıkamazsın 500 ve üstü kayıyor yağmurda tırt motorcu olursun kapatırsın yazın binersin :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
500 alırsan yola çıkamazsın 500 ve üstü kayıyor yağmurda tırt motorcu olursun kapatırsın yazın binersin :queen:

Huysuz ihtiyar görmesin huysuzlaşıcak yoksa yine:queen::queen:

Bayram için güzel planlarımız var zaten abi İZMİR dışından gelicek arkadaşlar etlerinizi alında gelin :p Alın size başlık hazır ETİNİ ALDA GEL Toplantısı:queen::queen:

Son düzenleme:
:D ne diyeyim çok güzel bi geziydi :D ayyy ayyy keyifli çok hoş bi geziydi...içim rahatladı valla ne diyim....

Ben galvaniz sac satıyorum Alp ağbi isterseniz bir'e iki ebadında yaptırayım daha güzel olur ama o zamanda dana kesmemiz lazım malum anca içini doldururuz :queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben galvaniz sac satıyorum Alp ağbi isterseniz bir'e iki ebadında yaptırayım daha güzel olur ama o zamanda dana kesmemiz lazım malum anca içini doldururuz :queen::queen::queen:

Ne yaptım hocam sen ya :silent::silent: o ebatlardaki sacı anca deve kurtarır:p:queen::queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Varmı elinde başka resmi olan?.... Varsa koysun..:cat: Eski telefonum olsa bende çeker koyardım ama bu tel le çekip koymam imkansız... :cat:

SEMAVER ve sac kavurma ayrılmaz parçamız olduğuna göre bize yetecek en uygun boyda takımı hazırlayalım yeni mekanlar ayarlandı keşif gezileri işe yaradı işte şimdi başlıyoruz her hafta bir mekan bizimdir :cat:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar