merhaba engin bey motorunuzda ne gibi bir sorun vardı karbüratör demişsin gecenlerde bende karbüratörle ilgili bir sıkıntı yaşadım ama pek önemli değildi aynı sorunsa belki yardımcı olabilirim
uğur mondial sayfasında fiyatlar yazmakta... ben bakıp söyliyecektim ancak müştr. gelip gittiği için yazamadım...kusura bakma...
saol abi ben baktım ama göremedim o istedikleirmin fiyatlarını
engin fiyatlara bakabildinmi?
dostum bando kayış sanırım 35-40 ytl civarıydı...
takoz ve diğer parçanın fiyatını bilmiyorum...
takozlarda sanırım 60 ytl civarıymış... şimdi arkadaşlar söyledi...
sanırım civarda tutar...ama sen yinede bir araştır.kasımpaşa civarında hiç yedek parçacı yokmu?
en azından kendin yapacaksın... şimdiden kolay gelsin......
Abi halamlara gittim geçen onların binada birisinin siyah bir zatı var kapıda gördüm km sine baktım 8950 civarı bişiydi çokta güzel duruyodu canlıydı yani.Halama sordum adamın 2 arabası 2 motoru varmış.Diğer motoru Yamaha Yarış motoruna benziyor.Cok havalı bişi.Kısaca işte bu adamla irtibata geçmeye çalışcam 2 arbası 2 motoru olan adamdan uygun bir fiyata alabilirim zannedersem
![]()
web tasarımla ugrasıyorum ama su anda farklı bır ıs kolundayım
bende bu gün ufak bir kaza geçirdim ayağımın üstünden araba geçdi) daha doğrusu tekerlek sıyırdı abartmayalım
) olan süet ayakkabıalra oldu
Konuyu Toplam 9 üye okuyor. (8 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
AYBERK, zaf-zaf, logaritma, enginogurlu, safak112, berkergun, sinanferah05, schumi84
valla süper...
dedimya; bu gün burası çooooooooooooooook yoğun maaşallah.
aranızda fazla bulunamadım üzgünüm...
zaten çiğ köftede nerdeyse bitti sayılır
yarın pendik san.sit. gideceğim... bir yerde okudum,ama mt sayfalarındaydı.
bizim zatlara H4 oluyormuş. sadece ehli olan bir oto elektrikçide değiştirmek daha iyi oluyormuş... ben sadece H4 dip taktıracağım,ampüllerini ben extra alacağım. taktıran arkadaş başka bir şehirede oturuyordu, o 5 ytl'ye taktırmış...ama yazmış...'' sizin oralarda pahalı takarlar diye'' tabi orası küçük şehir,ilçe,kasaba artık her neyse bilemem...
gidip bir araştırayım diyorum...
sizlerde bilgisi olan varmı acaba?
abi ii bi elektirikciye taktır benim bi önceki ramzey 125 lik scooter a ben taktım xenon h4 lerinden mtec olanlardan ampuller güzel ama motorun elektirik gücü yetmedi araya bi far rölesi takılsa ii olurdu die düşündüm ama takmaya gerek kalmadı yada 35 w lik beyaz ısık veren h4 bulursan extra bişe bağlatmana gerek yok o zaman cok canlı yanar diğer türlü sönük yanar
ben yatıyorum arkadaşlar abiler hadi sizlere iyi geceler bol sohbetler dadlı ruyalar![]()