[İzmir - MT]

herkeze hayırlı haftalar diliorum!..bu arada benim kanım tutuo ama ben saglık sebebi ile veremiorum kan veremiorum.

herkeze hayırlı haftalar diliorum!..bu arada benim kanım tutuo ama ben saglık sebebi ile veremiorum kan veremiorum.

tosun gibisin maşallah neyin var kine:queen:

+ MİNİBÜSLERLE! :)

birde yayalara kazma gibi insanlar var akşam iş çıkışı kemeraltından çıktım biraz kaldırım üstü muhabbet yaptık yolaçıktım tuğba kuruyemişe 100 yada 120 metre kala öküzün biri şimdi öküzlerede haksızlık edecegiz ama o hayvan bile sagına soluna bakar öküz herif akan trafiğin arasından önüme atlamasınmı sürat 80.90 önüm boş yeşil de yanıyor lambalarda o öküze korna falan ön arka fren mesafe 10.15 metre falan adam benim geldiğim yöne hiç bakmadı bile kendini biyonik adammı sandı acaba:silent::silent:arkadaşlar motor bir kıç atmaya başladı ondan sonra ön arka kızak halayerlerde ıslak adamı sıyırdım geçip durdum yolun ortasında ve ana avrat selam söyledim adamın dünya umrunda degil hepsini yuttu :silent:ya anlayamadım.onun için aman DİKKAT İKİ AYAKLI (((((ÖKÜZLERE)))) :silent::pale::pale:

Son düzenleme:
[/COLORdostlar dünkü etkinlik çok güzeldi sizlerinde izlemesini isterdim]

2yl8nbs.jpg

24y0dvm.jpg

juvk0i.jpg

Çok sağol Özer abicim :rendeer:
aslında sağlıklı düşünmemelerinin nedeni de egitimsizlik
Eğitim şarttt :cat:

KArdeşim geçmiş olsun sana. Bende katıılıyorum sana. KESİNLİKLE EĞİTİM ŞART !!:wiinkk::wiinkk:.. Bilmem anlatabildimmi :queen::queen::queen::queen:.... Kaç senedir okuyodun bakim sen :p:p:p...

GÖKALP geçmiş olsun kardeşim
tek parça olmana sevindim:cat:

KArdeşim geçmiş olsun sana. Bende katıılıyorum sana. KESİNLİKLE EĞİTİM ŞART !!:wiinkk::wiinkk:.. Bilmem anlatabildimmi :queen::queen::queen::queen:.... Kaç senedir okuyodun bakim sen :p:p:p...

olay bitmişdir :queen::queen::queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar