Izmir Koylarında Ufak Bir Gezi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elinize saglık güzel bir gezi olmuş :cat:
Resimler süper..... Eline sağlık öcü.... Ama o umumi tuvaleti neden açıkta yapmışlar hala anlamadım.?..... :queen:

bekir gibi kibar beyefendiler gelirse tabiatta zorlanmasınlar dieeee :p:p :mrgreen: :queen:

Son düzenleme:
Tebrikler güzel gezi olmuş.

Gaziantep mt'den sonra izmir mt'ninde arzidaki yemek sefası biz mt üyelerini oldukça mutlu etti::dpac::

Harbiden Keyif Adamısınız He:) Semaver Bİle Çıkmış Piyasaya :mrgreen: İzMiR MT TEbRiKLeR =)

Süper bir gezi yapmışsınız muahbbetiyle semaveriyle kavurmasıyla süper görünüyor.Bu görüntülerden sonra İzmir MT katılım patlması olabilir:)

asm

Semaver ve sac kavurma.

Hemde motorlar ile.

Çok iyi yahu :)

Bizim buralarda piknik havaları çoktan geçti.

Yazdan kalma kavurmamız :

060720081917gi4.jpg

060720081921lx6.jpg

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
motoru olan geziyo helal olsun vallaha,kavurma,semaverde çay,ve çok iyi bir gezi,daha ne olsun resimlerde güzel allah keyfinizi bozmasın.

"yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" sözünü bir kere daha doğruladık,yağmura rüzgara soğuğa rağmen çok keyifli bir hafta sonu oldu virajıyla düzüyle tam özlediğimiz türde bir yol bulduk ve yeni keyifli yollar keşfettik ilerleyen günlerde bu ve bunun gibi çok keyifli yollar geziler yapılacak ve üzülerekte ( yapamayanlar için ) olsa paylaşılacaktır ( cennet vatanımın bir kesimi kar ve yağmurla savaşırken bizim yaptığımız ayıp ama ) HERŞEY SİZİN İÇİN :queen:

Daha bu birşeymi daha çokk yol var gidilecek çok yer var görülecek:)

Bu sadece benim test edildiğim bir gezi idi:mrgreen:

Ne kadarda becerikli olsak acemiyiz sonuçta:wiinkk:

güzel bi gezi olmuş tekerinize saglık bizde pazar günü şirince yapacaktık ama beklenmiyen bir misafirimiz gelince iptal oldu,neyse ayarlarsın bir şirinçe geziside gelelim cüngüz abim...

YAKINDA PROGRAMDA VAR şömineler yansın sıcak üzüm suları içeceğiz sirke olmadan hemen önceki haliyle :p

Mersin İl Temsilcisi
harika yaşamışsınız kardeşlerim... devamlarını bekliyoruz :)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Resimlere baktımda tekrar ,hakkatten güzel gün geçirmişiz.... Bir dahakine buluşmayı daha erken saatte yapıcaz..Sabah 7 gibi.... Gün çabucak bitti.... Bişey de anlamadık... :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Konuyu Toplam 4 üye okuyor. (3 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
alp_tunay, celikgürsel, PIERzig+

Ah be zig cim.... Kaçırdın gene ziyafeti.....:p Olm sen olmayınca bak neler yiyoz... Bu 2 oldu... :queen:

harika bir gezi olmuş. doğayla başbaşa. sac kavurmada çok lezzetli olmuşa benziyor. ellerinize sağlık arkadaşlar.:rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
harika bir gezi olmuş. doğayla başbaşa. sac kavurmada çok lezzetli olmuşa benziyor. ellerinize sağlık arkadaşlar.:rendeer:

Teşekkürler... Gerçekten çok güzel yapmışım....:cherry::cherry: Ama ben bile çok yiyemedim çünkü kalmadı.... Adamlar kasadan kaşıkla götürdüler... :queen::queen:

onun zevki yapmakta yemek mesele değil :mrgreen:sen tuttuğun balıkları neden denize attın zevki yakalamakta olduğundan değilmi :cat:

Teşekkürler... Gerçekten çok güzel yapmışım....:cherry::cherry: Ama ben bile çok yiyemedim çünkü kalmadı.... Adamlar kasadan kaşıkla götürdüler... :queen::queen:

Görgüsüzlük olmasın diye biraz bıraktım sizede yoksa o yediğin kadarını bile yiyemezdin abicim:flower::flower::flower:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar