tanışma

DarkNight35 ve dilberim...

aramıza hoş geldiniz...umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz...sizleri aramızda görmek çok güzel...

artık anesteziyle ilgili birşey merak edersek HOOOOOOOOOOOP adres belli.....DİLBERİM:p:queen: ayrıca okul hayatında da başarılar...

ilk yardımcıla bol(nekadarı son yardım yapar belli değil)

anastesi uzmanıda bulduk bi operatör lazım kaza anında ameliyat için :queen::queen:

Mersin İl Temsilcisi
:) fake mi değil mi anlarız ama türkçen gerçekten bozuk. inşallah motoru da yazdığın gibi kullanmıyosunuzdur.

dilberim
Aktif (Online)

--------

Kim cevap veriyor :)

hoşgeldiniz sitemize kalıcı ve katılımcı olmanız dileğiyle Allah kimseye kaza bela vermesin...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
selam arkadaşlar aslında ben onceden bi tanısma daha yazısı yazmıstım hani ölüme bir adım yaklasmak ıslak su falan eminim hatırlayacaksınız işte o benimm ama giremiodum siteye sizden cok uzak kaldım cunku sifreme biş olmus anlamadım ondan yine üye oldum tekrar merhaba :)hepinize ii sürüşler kazasız belasız inşallah:rendeer:

ayrıca yasım 16 bitti 17 sayılır saglık meslekte anestezi bolumundeyim motorlara anormal ilgim var babamınkini sürüyorum arasa ama ruyalarım hayallerim hep motorla süslü ondan bu site ye girmek bana huzur verio konuları okumak fln.ii ki yapmıssınız emeği geçen herkese tesekkur ederim harika üssü bişey olmus :p

Biryerden hatırlıyorum seni..... :silent::p:p Tanışmışmıydık?.... :bounce::bounce:

Neyse.. Aramıza tekrar hoş geldin........:cat::cat:

Aramıza Yeniden Hoş Geldin Yaw Bu Bayıltma Operasyonu Nasıl Oluyo Ben Birkaçkez Ciddi Kazalar Yaptım Ama Hiç şurumu Kaybetmedim

Hoşgeldin kardeşim.
Anestezi deyince Cem Yılmaz aklıma geldi;konuklardan birine soruyor:
-Ne iş yapıyorsunuz?
-Anestezi uzmanıyım.
-Tamada ayrıntıları nelerdir?
-Hastalara gaz veriyorum!:mrgreen:
Cem Yılmaz delleniyor,
-Bu ne demek ya? Demekki hasta gazla çalışıyor:Hadi aslanım! Hadi kaplanım! Seni kezseler acımaz...:mrgreen:
En son hasta gaza geliyor ve "bölün ulan beni ikiye!" diye nara atıyor:queen:.

sevgili kardeşim aramıza hoşgeldin :rendeer: (arkadaşlar dikkatli olalım bu kız anestezi falan diyo kızdırmayalım valla sonumuz duman olur):wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ilk yardımcıla bol(nekadarı son yardım yapar belli değil)

anastesi uzmanıda bulduk bi operatör lazım kaza anında ameliyat için :queen::queen:

yok yaa ne yuzmanı ??:pbn taknisyenkil için okuyorun 2 yıl da üniversite vr tekniker olmak için uzmanlık zor yani ama olurum onu da inşallah:wiinkk:

Biryerden hatırlıyorum seni..... :silent::p:p Tanışmışmıydık?.... :bounce::bounce:

Neyse.. Aramıza tekrar hoş geldin........:cat::cat:

hosbulduk evet tanısmıstık demekki unutulmamısım:ptesekkur ederim:)

Son düzenleme:
Aramıza Yeniden Hoş Geldin Yaw Bu Bayıltma Operasyonu Nasıl Oluyo Ben Birkaçkez Ciddi Kazalar Yaptım Ama Hiç şurumu Kaybetmedim

kaza yapmıs olabilirsin allah 2. yi yaşatmasın ve tüm hastalarımıza şifa versin de o kaza için ameliyat oldun mu?? oldu da kaybetmedi isen lokaldir ya da ameliyatlık bişey yoktur suur kaybetmemek imkansız cunku beyinin geiriye donusumlu deprese edilmesi:)

:salut:unutmama gereken bişey daha var doğum günümü ilk kutlayan bu site idi inanın oturdum ağladım bu yuzden bu kadar değerli bnm için tekrar tskrler

insallah alırsın hayırlısı olur umarım yine senin varmıs sanslısın bnm hiç yok senden alttakilere bak elindekilerin kıymetini anla bence ayrıca tskr

hoşgeldin .. doğru yerdesin emin ol :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

Hoş geldin, Evet daha önceki tanışma faslını çok iyi hatırlıyorum. Muhabbetimizin daim olması dileğiyle başarılar diliyorum.:cat:

Hoşgeldin kardeşim.
Anestezi deyince Cem Yılmaz aklıma geldi;konuklardan birine soruyor:
-Ne iş yapıyorsunuz?
-Anestezi uzmanıyım.
-Tamada ayrıntıları nelerdir?
-Hastalara gaz veriyorum!:mrgreen:
Cem Yılmaz delleniyor,
-Bu ne demek ya? Demekki hasta gazla çalışıyor:Hadi aslanım! Hadi kaplanım! Seni kezseler acımaz...:mrgreen:
En son hasta gaza geliyor ve "bölün ulan beni ikiye!" diye nara atıyor:queen:.

cok güselmiş allah da sizi guldursun
:p

hoş geldin umarım birgün seninde motosikletin ve ehliyetin olur

amiiin inşallah hayırlısı sa olsun inşallaaahhhh

sevgili kardeşim aramıza hoşgeldin :rendeer: (arkadaşlar dikkatli olalım bu kız anestezi falan diyo kızdırmayalım valla sonumuz duman olur):wiinkk:

yok cnm olur mu ole sey siz abilerim ablalarımsınız allah hastanelere düşürmesiz düşerse hep yardım elimi veririm size:rendeer:

hoşgeldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle:rendeer:

hosbulduk tesekkür ederim:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar