[İstanbul MT] Hızır Acil - İLK YARDIM KURSU Yeni Kayıt

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
seninle uzuuuuuuuuuuuuuuuuun bir otobüs yolculuğu çoook güzeldi; teşekkürler kuyucadıs:rendeer:

ama paltosunu tuttuğum kız'da fena değildi hani....dimi?:queen::queen::queen:

Yenge pek bakmıo galipa foruma.:p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hee şu devletin bekçisiyle devletin çaycısını birbirlerine düşürdüğünüz resim :p

kötü bir haftanın üzerine çok daha kötü bir gün geçirdim. fazlasıyla mutsuzum. sizlere bunu istemeden yansıttım hepinizden tek tek özür dilerim :pale:
bu durumda bile beni güldürdüğünüziçinde teşekkürler...

o de dimek ya özür dilenecek bişey yok ama seni gülerken görmek bizi daha çok mutlu eder yinede bizlerle birlikte olduğun için ben teşekkür ederim :rendeer:

Ha bir de devletin jetsikisine binip devletin çaycısıyla bekçisini birbirine düşüren arkadaşlara da teessüf ederim, açıkcası durumdan dolayı utandım biraz.

[/QUOTE]

ne bileyim çaycıyı makinaları örtüyodu izin istedim neredeyse kavga edecekti adamlar harbiden pek şık durmadı :pale:

Yenge pek bakmıo galipa foruma.:p

çaktırmadan takip ediyomuş:p:p

Son düzenleme:
yahu ben youtube nin içine edicem haa:jocolor:

3 dosya halinde 128-105-108 mb dosyaları ayarladım yükle dedim bekle bekle bişi olmadı yaw:pr:

görüntüleri çekememişler dediysem hepsini çekememişler cadının son kahkahaları çıkmış sadece

haftaya ıple cekıyorum acıkcası.

Sans ıste ılk ben kalktım.Sımdı dusununce sanırım konu mankenı yerıne gercek bı yaralı olsaydı kaburgaları kırılmıstı. :mrgreen: Ve ve derin nefes alıp verme sırasında akcıgerını patlatıyordum galıba :mrgreen: insallah adımız kompresor dıye kalmaz. :pr: Cok eglendım sayenızde. Hocada peygamber sabrı vardı sanırım.Esprıler havada ucusurken donup cıddıyetını bozmadı. Helal olsun valla.Bır baskası kacıp gıtmıstı. :rendeer:

arkadaşlar ben "showdownking" artık yeni nickim bu diğerini kapattırıyorum haberiniz olsun ilk mesajıda buraya yazıyorum :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
doğru bir kara vermişsin EMRE... bravooo....::biggrinn::biggrinn::biggrinn

işte bunun aynısına bindiler... tabi biraz fark vardı...
1-karada 2-römorkun arkasında 3-üstleri branda'lıydı(!)

abarta ayberk branda yoktu bizim bindiğimizde :mrgreen:

arkadaşlar armıza çıtır düştü

hadi suni tenefüs yapalım

o değil millete güldüm bende çıkınca ne yapıcağımı şaşırdım zormuş işin o kısmı :mrgreen:
bide hakkatten bi yaralı olsa , herkesin eli ayağına dolanır herhalde :mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar