emrah61 Katılım 20 Kas 2008 Mesajlar 6 22 Kas 2008 Konu Yazar #1 arkadaşlar motosiklet sürmeye yeni başlayacaklar için tüm incelikleriyle anlatılmış (motoru çalıştırma vites değişimi falan) videolar varmı bildiğiniz.
arkadaşlar motosiklet sürmeye yeni başlayacaklar için tüm incelikleriyle anlatılmış (motoru çalıştırma vites değişimi falan) videolar varmı bildiğiniz.
Emrah81 Katılım 10 Mar 2007 Mesajlar 516 22 Kas 2008 #2 Youtube'da "How to ride a motorcycle" başlıklı motor sürüş teknikleri İngilizce olarak ayrıntılarıyla anlatılıyor. Türkçesine raslamadım.
Youtube'da "How to ride a motorcycle" başlıklı motor sürüş teknikleri İngilizce olarak ayrıntılarıyla anlatılıyor. Türkçesine raslamadım.
Cadence Katılım 1 Eyl 2008 Mesajlar 340 22 Kas 2008 #4 Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir. Uzman.Tv de her konuyu ayrınılarıyla anlatıyor Rahmi Barutçu.
hızlıcesi2 Katılım 26 Nis 2007 Mesajlar 1,755 22 Kas 2008 #5 Cadence' Alıntı: Uzman.Tv de her konuyu ayrınılarıyla anlatıyor Rahmi Barutçu. Genişletmek için tıkla ... sana çok faydası olur :cat:
Cadence' Alıntı: Uzman.Tv de her konuyu ayrınılarıyla anlatıyor Rahmi Barutçu. Genişletmek için tıkla ... sana çok faydası olur :cat:
yürekçe Mersin İl Temsilcisi Katılım 2 Ağu 2006 Mesajlar 10,372 22 Kas 2008 #6 kevın' Alıntı: uzmantv.com a bak orada bulabilirsin :wiinkk: Genişletmek için tıkla ... aynen... ben de bunu tavsiye ediyorum herkese :cat:
kevın' Alıntı: uzmantv.com a bak orada bulabilirsin :wiinkk: Genişletmek için tıkla ... aynen... ben de bunu tavsiye ediyorum herkese :cat: