Güzel ses olmuş uçak savar gibi saydırıyor beğeniyorum bu makineyi belkide benim hayta'yı bi GV 650 ile takaslarım kısmet![]()
Düşünme bence..
Kısmet..
Güzel ses olmuş uçak savar gibi saydırıyor beğeniyorum bu makineyi belkide benim hayta'yı bi GV 650 ile takaslarım kısmet![]()
Düşünme bence..
Kısmet..![]()
mrock verdiğin adresler açılmadı şansımaale:
Ledo dostum Bahar aylarına doğru çiftli performans eksozu kesinlikle düşünüyorum.Elektronik merakım motosiklet aksesuarına ayırmam gereken bütçeyi olumsuz etkiliyor o sebeble erteliyorum.![]()
ne kadar iddialı bir cümle..:queen::rendeer:Bu tadı 1100 cc bile olsa hiçbir chooper da alamazsın
Satış sebebini bilmiyorum ama motosiklet mükemmel. :cat:
Bu tadı 1100 cc bile olsa hiçbir chooper da alamazsın.Artçı rahatlığı tek neden ise diğerlerinde durum farklı değil.Suzuki dl 650 artçı için en rahat motosiklettir.Ama ,tarz tamamen değişiyor motor kısmı aynı olsada. :bounce:
ne kadar iddialı bir cümle..:queen::rendeer:
tarih 21.11.2008 cuma saat 16.00
kartal merkezde ışıklarda bir gv 650 yanıma gelir.
- abi mükemmel yaa hiç mi suya çamura girmezsin
- neden senin makinede çok güzel..
- bir de bana sor ah abi ah şunun üzerine koymadık alırken bir iki bir şey daha..bir şey zannettik bunu..
cevap veremeden ışık yeşile döner..![]()
- bir de bana sor ah abi ah şunun üzerine koymadık alırken bir iki bir şey daha..bir şey zannettik bunu..
Abi seninki de motormu allah aşkına bi de konuşuyosun:queen: adamlar almış cruiser ın kralını bize kıskanmak düşer. Ben şahsen çok imreniyorum. Dragstarı satıp bi hyo alıcam. sende öyle yap. Üste çok para veririz ama değer be abi.
:cherry:
VE GV650 süratle gözden kaybolur......DS kullanıcısı cevabı hiçbir zaman duyamaz:queen::queen::queen:

ben rahatlığını önceki motorumla kıyaslarsam (regal raptor) bu mersedes sayılır.