[Trakya - MT]

Özer varmı bir orgi kış geldi kabuga çekildin dimi :)
Caner sen nasılsın akrdeşim ne yaptın sattınmı motorunu ?

abi yok herhangi bi orgi yok... valla sen yapta bizde yapalım bi organization yani :cherry: RadyoCu Adamsın Çevren Geniştir Senin 2 Ayaklı organizasyon istiyoruzz :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Özer: ben çok saglam bir orgi yapıcam 2 ayaklı ama biraz zaman alacak :)
Caner: ne yapayım paşam aynı dertten bizdede var ögrencilik işte birde motorsuzluk çok kötüymüş yaw berbat bir duygu devamlı baglıymışım gibi hissediyorum kendimi özgürlügümü çaldılar benden :)

Madem organizasyon organizasyon diyorsunuz arkadaşlar size değişik bir önerim var :D haftasonu ev taşıyacağım yardıma gelin :p

Wayyy satış faction demek :D Tamam Özer kardeşim biz taşırız sen tostları yap gel :)

ayarlıcam bişeyler siz kafanıza takmayım özer abi ben mesaj ı aldım:queen:

:):)(minumum karakter sayısı 10 anladık ama agız tadıyla gülme ikonu yollayamayakmıyız mt ya )

Sizi bilmem Özer ama biz Çorlu da toplanıp bolca şehir içi turları yapıyoruz :) Çorlu daki grubumuz giderek artıyor tabi siteden değil bu kişiler reelden arkadaşlar :)

Anladım Süleyman Abi Ama Sorunda Aslında Senin SİZ Deme Durumunuzdan Kaynaklanabiliyor olabilir mi Sence ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
siz sağ mısınız be kardeşlerim?
inzivaya çekilmiş gibi bu trakya-mt

Yaz gelince canlanır heralde Savaş abi :)

Özer ben bir sorun olduğunu bilmiyordum, varsa bir sorun benim de haberim olsun ona göre hareket edeyim bende ? Varmı sence!!!

Siz dememin nedeni sen ve t.dağ daki arkadaşlardan bahsetmemdir. Ben genelde kalabalık topluluğa siz diye hitab edilir diye biliyorum. Tabi yanlış da öğrenmiş olabilirim.

ya abi hangi organizasyon olupta cagırdında gelmedik ? sen bi seslendir bakalım geliyoz mu gelmiyoz mu ? ondan sonra diyosun biz şehir içinde gezioz dolu dizgin.. ama siz yoksunuz dion bea ..

siz sağ mısınız be kardeşlerim?
inzivaya çekilmiş gibi bu trakya-mt

herkes firarda.. Bayramda Bi toplaşma yapalım :cherry:

Son düzenleme:
Özer şehir içi turları yapıyoruz :) Siz çorlu ya geldiniz de biz gelmedik mi hiç. Bir organizasyon düşünürsek ama kesin haberin olacak kardeşim merak etme sen.

Hava güzel olduğunda birisi telefon açıyor ben çıkıyorum motorla geliyormusun diyor oo bi bakıyoruz toplaşmışız :) Nedir bu çorlunun bizden çektiği arkadaş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar