çukurova motokrostan klf 700arazi testi.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kadirim ne güzel eğleniyorsunuz,atv ye bayıldım yolda bırakmaz yeterki kullanmasını bil,allah muhabbetinizi bozmasın,herzaman gönlünüzce olsun.Resimler ve sizler çok güzelsiniz

Son düzenleme:
KADİR ABİ ÇOK GÜZEL EYLENMİŞSİNİZ SANIRIM BİZE KISMET OLMADI
DARISI BİDAKİ SEFERE PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKÜRLER:cat:

Kadir hocam ancak uzaktan uzaktan hayranlıkla seyrediyoruz.

Bu arada Ertan arkadaşımızın soyadı Cantürk mü?

Yakın pozunu göremedim, emin olamadım.

imrendim doğrusu aslında hayat dağda tepede börtü böcekle iç içe emeğinize sağlık tekerleriniz düz bassın :cat:

Kadir hocam ancak uzaktan uzaktan hayranlıkla seyrediyoruz.

Bu arada Ertan arkadaşımızın soyadı Cantürk mü?

Yakın pozunu göremedim, emin olamadım.

gardaş senin makina oralara uygun gelebilirsin ertan ile ilk çıkışımız soyadını sormak aklıma gelmedi öğrenip sana bildiririm.

imrendim doğrusu aslında hayat dağda tepede börtü böcekle iç içe emeğinize sağlık tekerleriniz düz bassın :cat:

aynen öyle hayat doğada bizim tekerimiz pek düz basmaz ama sizinki düz bassın adanadan selamlar.

Son düzenleme:
Makina uygun dediğin gibi ama sen sürersen; ben düz yolda gidebileyim yeter :mrgreen:

CRF 450 nazar değmesin, süper makina

Tebrikler,gerçekten çok güzel gezmişiniz yine :cat: benim tarzım bu ya ben hata yaptığımı düşünmeye başladım :silent:

Makina uygun dediğin gibi ama sen sürersen; ben düz yolda gidebileyim yeter :mrgreen:

CRF 450 nazar değmesin, süper makina

alışırsın kafanı yorma crf olması gerekenden fazla süper.

Tebrikler,gerçekten çok güzel gezmişiniz yine :cat: benim tarzım bu ya ben hata yaptığımı düşünmeye başladım :silent:

bende öyle düşünüyorum sen makinayı değiştir derim.

Son düzenleme:
cross

Kadir Abi Yüreğinize Sağlık.içim Koptu Yine.fotolar Aldı Götürdü Beni Yine.inşallah En Kısa Zamanda Cross Alıp Katılacağım.kadir Abimin Cross Organizasyonu Yaparsa Böyle Olur.kendilerini Tebrik Ve Takdir Ediyorum.önü Alınmaz Bir Cross Hayranlığı Oluşturmaktasın.katılanlara Can-ı Gönülden Selamlar Saygılar.kutlarım.devamını Bekliyorum.

Kadir Abi Yüreğinize Sağlık.içim Koptu Yine.fotolar Aldı Götürdü Beni Yine.inşallah En Kısa Zamanda Cross Alıp Katılacağım.kadir Abimin Cross Organizasyonu Yaparsa Böyle Olur.kendilerini Tebrik Ve Takdir Ediyorum.önü Alınmaz Bir Cross Hayranlığı Oluşturmaktasın.katılanlara Can-ı Gönülden Selamlar Saygılar.kutlarım.devamını Bekliyorum.

sağol gardaş allah razı olsun sen 1 uğrada sana 1 şeyler ayarlayalım.

Süpersiniz hocam yeni atv hayırlı olsun

sağol gardaş darısı başına.:rendeer:

Son düzenleme:
Maşallah eğlenceniz bol olmuş ,ATV olayıda ayrı bır keyif ....elinize sağlık guzel göruntulerrrr...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar