Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
haftasonu yağaşlı diyodu metoroloji bilginiz olsun yağarsa ben ya arabayla gelirim yada bi dolmuş yaparım artık :mrgreen:
işte o karga tulumbacılardan biride benimilk yardım kursu artık karga tulumba adam taşıma yok :mrgreen:
katıl bize .. .:cat:
oohoo tmm o zaman bana kucak açan çok olur :mrgreen:Emin sen dur bakayım az kenarda. Öyle sornadan gelip araya kaynamak olmaz.
Birinin kucağına otururum sorun olmaz dersen sorun yok kikikikikiki
bak işte onlardan birisi, sağol abi benimde yerim olsaydı bende sana açardım :mrgreen:ben emine yer açarım :wiinkk:
mavili mavili!! otobanda aklını alırım bak bana bulaşmaaaaa ne kadar ayıp eminn motoru satmayacaktın sattın enine gidiyorsun eminn :queen::queen:
boşver desinler, onlara bakarsan daha neler diyolar :mrgreen:emin kucak mucak ne diyolar :bounce:
yüklensinler biraderim ben askerlik dönüşü dahada güçlenicem Hulk gibi bişey olucam :mrgreen:yüklenmesenize adama zaten askere gidiyo vah emin vah :mrgreen::mrgreen:
5 ay değil 5 ay 10 gün :mrgreen: gidince görücem artık tatilmi ızdırap mıne askeri bee adam tatile gidiyo resmen 5 ay (6 bile değil yani )
550 gün yapacakki anlıcak o zaman askerlik neymiş :queen:
sende tulum hayri olursun iyi yakışıyoruz zaten birbirimize :mrgreen:emin dom dom olucakmış![]()
valla şimdiden düşünüyorum 6 ay orda vakit geçermi diyesen bide ona sor bitermi emin bitmez :mrgreen: :mrgreen:
neyse yaza yetişiyosun pek sorun değil. .:cat:
göstericem ben sana bi parmağımıoylayalım istersen emin diyenler parmak kaldırsın :queen: :lus1::
çok şükür beni anlayan biri çıktı sonunda :mrgreen:yahu bırakın adamı....:salut:
deprem oldu........EMİN!!!
yağmur yağdı......EMİN!!!
borsa düştü........EMİN!!!
ekonomi battı......EMİN!!!
her yerden EMİN çıkıyor?????:silent::cyclopsan
bu işte bir terslik olmadığından EMİNmisiniz...:queen:
ben demedim valla geldiğimde siz diyodunuz :cherry:biri emin'mi dedi :cherry:
emin mi hani nerde :queen:
hahahhahahha sırf o yüzden katılıyorum zaten bu kursaEmin askere gidiyosun bak iyi öğren... Patates soyarken elin kesilirse lazım olacak ilkyardım :queen:
muhahahaa:queen::queen::queen::queen::queen::queen:
en azından askerde hemencek 6 ünite kanı bulurlar :queen:
o soymadan yemeye çalışır zaman kazanayın diye:queen::queen:
onlarıda sonraki günler de yerimHadi kendi patatesi tamam... ya geriye kalan 7542 patatese ne olacak?![]()
yorumsuz![]()
emin yok hocam gelmedi![]()
oturun yerlerinize yoklama yapcam![]()
oturrrrr yerineeeee... sıfırrrr...
![]()
adam yürüyerek geliyo motor yok mazur görün yetişemedi . .:mrgreen:
eminnn bakma ordan öyle yoklamaya katıl yoksa tek ayak üstünde beklersin
hocam emin tek ayak üstünde on numara yapar bence amuda kalksın :queen::queen:
ben hoca için şimdiden üzüldüm beeeeeeee