Kask çok önemlidir dün kaza yaptım :(

sevgili abiciğim ben 36. maddeyi ezberlemiş biriyim 4 kere yedim o cezayı parasının bı kısmını da kendim çalışıp ödedim
evet suçlu ben olmasam bıle cezayı yiycek olan benim bunu da biliyorum aşkımdan sesimi çıkaramıyorum işte ailmde biliyor ama maalesef az kaldı artık :)

san dicek bişi bulamıyorum umarım yatağında ölürsün 99 yaşında :)

çok geçmiş olsun... bende 19/11/2008 de akşam 21.30 gibi kadıkoyden bostancıya donerken minübüs yolunda yolun sağında 4lüleri yakmış bi ablamızın tam ben geçerken bi anda sol şeride tam gaz fırlamasıyla:cyclopsan ilk kazamı gerçekleştirdim.yerlerde ıslaktı bende sanırım 60 la gidiyordum.neyse yapıştım yere biraz sürüklendim ayağa kalktım(kask,mont,eldiven,bot sağolsun,pantolonda olsa iyi olurmuş)verilmiş sadakam varmış(ben vermedim ama bundan sonra vermeyi düşünüyorum:wiinkk:) sadece biraz bacağım morardı.korumalarım olmasaydı kollar büyük ihtimalle kan revan içinde kalıcaktı. arkadaşlar kazadan sonra hastane masraflarına vericeğiniz parayı koruma ekipmanlarınıza verin canınız yanmasın.tabi sadece korumalar işe yaramaz kaşınmayın güzel güzel kullanın buna rağmen kaza oluyorsa oda kısmet. önce önlemimizi alalım sonra allah kazadan beladan korusun hepimizi...

çok geçmiş olsun... bende 19/11/2008 de akşam 21.30 gibi kadıkoyden bostancıya donerken minübüs yolunda yolun sağında 4lüleri yakmış bi ablamızın tam ben geçerken bi anda sol şeride tam gaz fırlamasıyla:cyclopsan ilk kazamı gerçekleştirdim.yerlerde ıslaktı bende sanırım 60 la gidiyordum.neyse yapıştım yere biraz sürüklendim ayağa kalktım(kask,mont,eldiven,bot sağolsun,pantolonda olsa iyi olurmuş)verilmiş sadakam varmış(ben vermedim ama bundan sonra vermeyi düşünüyorum:wiinkk:) sadece biraz bacağım morardı.korumalarım olmasaydı kollar büyük ihtimalle kan revan içinde kalıcaktı. arkadaşlar kazadan sonra hastane masraflarına vericeğiniz parayı koruma ekipmanlarınıza verin canınız yanmasın.tabi sadece korumalar işe yaramaz kaşınmayın güzel güzel kullanın buna rağmen kaza oluyorsa oda kısmet. önce önlemimizi alalım sonra allah kazadan beladan korusun hepimizi...

aynen abi sana da geçmiş olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun bende ona benzer bir kaza yapmıştım ama benimki biraz daha farklı yaklaşık 75-80metre sürüklendim ve kaskı çıkarttığımda kafamı yere vurduğumu fark ettim(vizördeki çizikleri görünce) kolumun ve omuzumun acısından hissetmedim herhalde korumaları hava çok sıcak diye takmamıştım :pale:
ama ehliyet olayına bir çözüm bul derim...

:S ne ara kaza yaptın olm sen nese ucuz atlatmışsın inş abilerin bişi demez kaza yaptına yoqsa sanırım bida motor vermezler....ehliyetin olsa çatır çatır ödettirirdikte ama ehliyet yoq işte :S

Super Moderator
çok büyük geçmiş olsun :rendeer:
allah beterinden korusun
kask haricinde diğer korumalarımızında tam olması gerekir
inş. en büyük kazan bu olur
tekrar geçmiş olsun

geçmiş olsun ehliyetin olması lazım.

DAha dün araba ile kırmızı ışıkta bekliyoruz diğer araba yeşil yanmadan geldi arkadan küt tampona motor olsa düşünün. Dikkat dikkat derim.

geçmiş olsun oğuz allahtan kaskın varmış kardeşim...buluşmada görusruz

saol faruk abi görüşmek üzere:)

gecmıs oldun kardesım

teşekkür ederim saolun

geçmiş olsun bende ona benzer bir kaza yapmıştım ama benimki biraz daha farklı yaklaşık 75-80metre sürüklendim ve kaskı çıkarttığımda kafamı yere vurduğumu fark ettim(vizördeki çizikleri görünce) kolumun ve omuzumun acısından hissetmedim herhalde korumaları hava çok sıcak diye takmamıştım :pale:
ama ehliyet olayına bir çözüm bul derim...

allah korumuş koruma olmassa olmazlardan

Geçmiş olsun Allah daha kötüsünden korusun...

amin abi cümlemizi

:S ne ara kaza yaptın olm sen nese ucuz atlatmışsın inş abilerin bişi demez kaza yaptına yoqsa sanırım bida motor vermezler....ehliyetin olsa çatır çatır ödettirirdikte ama ehliyet yoq işte :S

bişi demediler abi ya yo motor yine bende az kaldı ehliyete :)

çok büyük geçmiş olsun :rendeer:
allah beterinden korusun
kask haricinde diğer korumalarımızında tam olması gerekir
inş. en büyük kazan bu olur
tekrar geçmiş olsun
amin abiciğm dediğin gibi korumalar çok önemli. saol

geçmiş olsun ehliyetin olması lazım.

DAha dün araba ile kırmızı ışıkta bekliyoruz diğer araba yeşil yanmadan geldi arkadan küt tampona motor olsa düşünün. Dikkat dikkat derim.

ehliyete az kaldı ben haklı olsam bıle motor sevdasından sesımı cıkaramıyorum işte az kaldı ehlyete... teşekkür ederim saolun abi

geçmiş olsun Allah beterinden korusun..

teşekkür ederim Emin abiciğim cümlemizi:)

Son düzenleme:
Geçmiş olsun , umarım daha kötüsü olmaz, Ehliyet'sizlik gercekten cok kötü , bnmde yok :( ßirisi bi şey yapınca haklı olsanda sesini çıkaramamak çok zoruma gidiyo , neyse bnmde az kaldı , nisan ayında alabileceğim :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar