Şahtın. . . Şahbaz oldun ÇaTıK. . . :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bizim çatık ayağı yara olmuş veterinere götürdük bandajı dişiyle koparınca bakın veteriner ne yaptı :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

maskara oldu köpek gördükçe gülüyorum, acıyorum bi taraftan ahh çatık ah. . . :mrgreen::mrgreen:

hehe bu ne ya abajur başlı köpek olmuş-yeni bi cins bu heralde:p:cherry:

akıllı çözüm demekki çok var aynı olayı yaşıyan tebbirli doktor :cherry:

o korumayı taktıklarında kıprasamıyorlar komik olmus pire torbası:queen::queen:

akıllı çözüm demekki çok var aynı olayı yaşıyan tebbirli doktor :cherry:

ilk den gülünç geliyo ama aynen abi yarayı kaşıyomuş hayvanlar kedi köpek alayına takıyolarmış bu mevzuuyu mantıklı çözüm gerçekten :cat:

ya evet bizim de bir köpeğimiz vardı yazlıkta ayağına diken batmıştı mikrop kapmış ve yara büyümüştü temizleyip bandajladılar sonra kemirmesin diye bu korumadan taktılar bende o zaman çok gülmüştüm haline masa sandalye altından geçerken hatta oda kapılarından geçerken bile ayarlayamayıp çarpıyodu bende gülmekten krize giriyordum...:queen:

elizabeth başlıgı da denir bu koruma yöntemine köpeginiz tekrar bandajı sökmesin diye :.d çok hoş durmuş

ya evet bizim de bir köpeğimiz vardı yazlıkta ayağına diken batmıştı mikrop kapmış ve yara büyümüştü temizleyip bandajladılar sonra kemirmesin diye bu korumadan taktılar bende o zaman çok gülmüştüm haline masa sandalye altından geçerken hatta oda kapılarından geçerken bile ayarlayamayıp çarpıyodu bende gülmekten krize giriyordum...:queen:

nerden geçse kapayı vuruyo hayvan arabaların arasından gelirken patır kütür ses geliyo anlıyoruz ki çatık geliyo iki gündür maymun oldu sokakta bi aşşağa bi yukarı :mrgreen:

farklı bi tarz oluşmuş renk seçimi yanlış daha tüylerine uygun bir renk seçilseydi çok daha hoş olurdu ama bu haliyle bile 10 üzerinde 9 veriyor ve haftanın en şık köpekciği seçiyoruz çatıgı :p

farklı bi tarz oluşmuş renk seçimi yanlış daha tüylerine uygun bir renk seçilseydi çok daha hoş olurdu ama bu haliyle bile 10 üzerinde 9 veriyor ve haftanın en şık köpekciği seçiyoruz çatıgı :p

cadı köpeğime laf yok bu arada 13 yaşında hayvan yılı nasıl hesaplanıyo bilmiyorum ama bizim
tabirimizle bi ayağı çukurda fotoda da görüldüğü gibi :mrgreen: . .
yaşlı köpecik ya . . bilsen cadı bunun hikayesini roman olur hakketen roman. .:mrgreen:

ulaa yazık la hayvana (=

biz kendi etti kendi buldu da diyoruz kısaca :mrgreen:

Son düzenleme:
cadı köpeğime laf yok bu arada 13 yaşında hayvan yılı nasıl hesaplanıyo bilmiyorum ama bizim
tabirimizle bi ayağı çukurda fotoda da görüldüğü gibi :mrgreen: . .
yaşlı köpecik ya . . bilsen cadı bunun hikayesini roman olur hakketen roman. .:mrgreen:

ya bende yaşlı diye 10 üzerinden 9 verdim gönül koymasın sonra :p

Son düzenleme:
senin köpek ayrı bi alem ya nası bi hayvan kendini sevdirmeyi biliyo valla . .:cat:

senden genç cadı o kadar değil :queen::queen:
sen şu arkadaşın köpeğin videosuna bi bak süper olmuş :cat:

benden genç mi? elbette genç olur ben kaç yüz yaşındayım biliyomusun :p

iş yerindeyim hala bakamıyorum :pale:

çabuk iyileşsin, mikrop kapmasın da yarası.. biraz idare edecek artık mecburen :)

benden genç mi? elbette genç olur ben kaç yüz yaşındayım biliyomusun :p

iş yerindeyim hala bakamıyorum :pale:

kendini eve hazırla o zmn fena bi köpek göreceksin beklemediğin bi sahne diyim seni meraktan çatlatim o zamn :mrgreen::mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar