lastikleri değiştirince çok farkediyomu?yol tutuşu daha iyi olabilir ama eskisine oranla çukurları hissettirmediğine eminmisin?Pırelli bir arkadaş aldı bana çifti 100 ytl ama nerden aldığını bilmiyorum.yumuşak hamur değiştirince acayip farketti yol tutuşu Buz motorda mishelin 3.50 bizim lastikler tanesi 70 ytl buda linki bakabilirsin michelin daha iyi
http://www.buzmotor.com/lastik.html
bende lastikleri değiştirdim malum yağışlar başladı. iki kere kayma tehlikesi geçirince değiştirdim yumuşak hamur lastik aldım.Yol tutuşu ve küçük cukurlardan daha az hoplayarak geçiyor.
Hala rüzgarlık bulamadım yelken gibi hissediyorum kendimi.ale:hiç biri uymuyor bizimkilere
Bide ben arkaya top case taktırmak istiyorum kaç litrelik uygun oluyor. taktıran arkadaşlar varsa ne marka taktırdılar.Dikkate alınacak bişey varmı hepsinin alt aparatı uyarmı ZN lere

selam arkadaşlar mondial'le asya'nın arasında boya kalitesi farkı olduğu söyleniyor..yani asya 125 t boyada daha kaliteliymiş !! ne kadar doğru sizce..bi yakın arkadaşıma bu motosikletten almayı düşünüyoruz ikisinin arasında kaldık şu an :silent:
kesinlikle akü kutupbaşlarını çıkar.modial servisinde telefonla konuşurkn şahit oldum.adam akü kutup başlarını çıkarmadan yatırmış motoru.servis garantiden yapmadı motoru.kesinlikle çıkar eğer 1 haftadan fazla yatıracaksan.:cat:Kış boyunca motora binmeyeceğim akünün kutup başlarını çıkarmam gerekir mi acaba. Benım motor 3-5 gün yatınca bidaha cok zor çalışıyor buna nasıl bir önlem alabilirim
Kış boyunca motora binmeyeceğim akünün kutup başlarını çıkarmam gerekir mi acaba. Benım motor 3-5 gün yatınca bidaha cok zor çalışıyor buna nasıl bir önlem alabilirim