2 battaniye atıp arabanın altına yan yatırıp makınayı, çorludan izmire getirdim. hiç sorunsuz şekilde.
başka sehirden alıcagına dibindeki makınayı alsana asm arkadasımızın motoru.
ankara izmirt gelip gidecen 300 yol masrafı yapacan. 150 de plaka değiştircen etii 450 + ----- 500 ytl de düz.
6,800 e asm arkadasımızın motorunu al bebek gibi bin. burnunun dibinde hyo var. bilmediğin motoruda alma taa izmire kadar gelicen yazık olur. asm ankarada herzaman. her derdinde yardımcı olur sana.
http://www.sahibinden.com/michelin_...gk_iridium_bWQQaXQQ10693772WQQpXQQdisplayitem
bu motoru kacırma derim. burnunun dibinde. pişman olmazsın
bu arada 7,200 ilan ama azımdan çıktı bikere 6,800 e ver asım bu motoru bu arkadaşımıza !! duy sesimi!!!!! yardımcı ol fiyatta!!!![]()
abicim 2007 model TEK RENK HYO YOOOOOOOOOOOOOOK
bunlar 2006 kasa, ruhsata 2007 yazmışlar ama ap açık.
ya ben bisi soracam. bu motorların arka tekerini komple honda RR tekeriyle değistirebilirmiyiz. değistirirsek bir sorun olurmu ?
220 lik lastikten bahsediyorun =) sığmaz bile arka maşadan sokamazsn =)
yani OLMAZ
evladım yavrucum ben abilerine sordum. sen büyüyünce yaz.![]()
:mrgreen::mrgreen:
lan olum almayın böle çoluk cocugu bu topic'e =)))
O linkteki arkadaşla da konuştum aradım sizin tavsiyenizden hemen sonra fakat araç için son fiyat dedi bende benim param bu aracınız gerçekten temiz ölücü gibi olmak istemem açıkçası dedimki öylede
taksit vb. imkanlar için bilgilendiricek beni bakalım...
Evet dikkat ettim 2007 modellerde tek renk olayı yok 2006 olup 2007 çıkışlı olanlar böyle sanırım...
evet tek renkler 2006 satılmamış satışı 2007de yapılmış ondan 2007 diye geçiyor sorun şuki krank kıran modellerde bu modeller :S
valla senın yerınde olsam 5,500 asımın motora verır 1,500 ytl yide taksit olarak öderdim bi şekilde anlasırsanız pişman olmazsın benım dıcegım bu kadar.. uzerınde zenondan tiger eksoz lastikler siyah cam gidon pad tank pad hepsı var..
asm motor satılsın dıye demıyorum acık sozluyumdur lafımı ortaya konusurum..
Bırakın 6.800TL çıkarabilmeyi 6.500TL bile olmuyor ne yazık ki Asım arkadaşın motoru bize kısmet değil demek ki...
Benim daha düşük motosikletlere bakmam gerek![]()
İlkay hocam 2006'da krank kırma olayı var diyorsun ama bizim 2007'lerde hatta 2008 ve 2009'larda bu anlamda bir iyileştirme olduğunu sanmıyorum
Baktı ki millet bu motora yüklenince krank kırıyor. 2007 modellerden sonra adam akıllı kullanılmaya başlandı bu motor bence
Yoksa krank kıran 2007'lerde var.