[/[/IMG]![]()
Bakarmısınız şuna yahu bukadarmı yakışır motora bi çocuk
Tüm MT ekibinde eminim böyle poz yok:cherry:
yok yanılıyosun sanırım. içeride neşesi yerindeydi epey makara yaptık o güzellikle ama diğer arkadaşlarıyla arasındaki yaş farkınıda göz önünde bulundurmak lazım sanırım millet dışarıda bıcırlarla hoplayıp zıplayınca yanlız kaldı onun burukluğu yüzüne yansımış sanırım...
bu pozu cekerken kafasındaki kask yüzüze inmişti ve ağzındaki şekeri hiç eksik etmedi dedim kıpırdama kaskkı düzelttim ve bu kare cıktı :rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:
arkadaşım seni son zamanlarda buralarda cok görmeye başladım iyimi :bounce::bounce::bounce::bounce:
mütiş bi resim çıkmış ortaya ama ellerine sağlık.
Buralarda çok gürünme konusuna gelince bu mahalle sizden soroluyor galiba :queen: kızıyorsan gelmiyeyim gürkan abi :cherry:
bilmiyorum ama sanırsam göbeğimi kıskanıyolar :mrgreen:
süpriz :wiinkk:
hangisini diyosun acaba o kadar çok var ki :cherry:
istersen bi dene ::belge::
muzlu süt içerken asıl bomba o emincim kimin makinada çekildi hatırlamıyorum ki okuyan arkadaşlar kimdeyse çıkarsınlar fotoyu . . :mrgreen:
[/[/IMG]![]()
Bidaha daha dikkatli okurumama sende bi daha aynı yuvayı ziyarete gidersen arka plandaki ablamlada resim çektir bak nasıl bakıyor :rendeer:
[/URL][/IMG]![]()
[/URL][/IMG]![]()
Cadı bi karar ver takım aşkınmı yoksa gerçek aşkınmı??:queen:
cadı yokmu başka foto sen baya çekmiştin ama seçip seçip koymuşsun galiba . .:iloot::
fotografların hepisi gkn de kalanıda bu akşam atıcak siteye :rendeer:
fotografların hepisi gkn de kalanıda bu akşam atıcak siteye :rendeer:
hani benim koyduklarıma neler oldu:silent:
devlet dairesi gibi oldu o diyo orda o diyo orda . . :mrgreen:
karaborsamı kardeşim bu resimler :bounce: