- Konu Yazar
bende özledim keratları ya.. bi sonraki gidişimizde benim bi düşüncem var ama acaba yapabilirmiyiz?
bi paylaş bakalım... kararı öle verelim... olur bişeyse yaparız.
bende özledim keratları ya.. bi sonraki gidişimizde benim bi düşüncem var ama acaba yapabilirmiyiz?
Selamun aleyküm, hayırlı sabahlar
azılanları tek tek okudum, Bu dostluğunuzu, arkadaşlığınızı, birlik beraberliğinizi kimsenin bozmasına izin vermeyin daim olur inşallah. Ama kendimi yalnız hissettim en iyisi kenarda durmak yazılanları okumak şanşınız bol sohbetiniz çok olsun, ben kenardayım...QUOTE]
ne demek kenardayım herkese yerimiz var , kenarda durmana gerek yok meydana çık biraz organizasyonlarda görmek isteriz sende istanbuldasın nihayetinde, ..
emin merhaba....
yahu çooooook merak ettim:silent:
bunca insan senden ne istiyor? nedir senden alıp-veremedikleri:queen:
Arkadaşlar tebrikler her zamanki gibi yine süpersiniz. Bir dahaki sefere bu defaki gibi bensiz olmayacak bu resimler.
gri eşofmanlı mickey mouse resimli yani abladan korktum ben...o bakışlar ne hep öyle :S
gri eşofmanlı mickey mouse resimli yani abladan korktum ben...o bakışlar ne hep öyle :S
bende fark ettim aynen ama ondan daha küçüklere daha fazla ilgi gösterdik sanırım o yüzden, benim yada arkadaşlarımın onun yanaklarını sıkıp öpmemiz yanlış olabilirdi. .
gürkan abimin bi lafı var:
söylemek başka bişey yapmak başka bişey!!!
olabilir mi bilmem ama ilk baştan beri öyleydi..Ve bir ara başka yaşıt kızı arkadaşı ile az daha kavga edeceklerdi.Sanırım ergenlik sorunları![]()
bilmiyorum ama sanırsam göbeğimi kıskanıyolar :mrgreen:emin merhaba....
yahu çooooook merak ettim:silent:
bunca insan senden ne istiyor? nedir senden alıp-veremedikleri:queen:
süpriz :wiinkk:bi paylaş bakalım... kararı öle verelim... olur bişeyse yaparız.
hangisini diyosun acaba o kadar çok var ki :cherry:emin yakalandığın malum fotoğraf nerde bakim mt yi bu pozdan mahrum bırakan kim bakim hesap verin o fotoğrafı istiyorum . . . . uleeeaann :mrgreen:
anladın sen fotoyu. . .
istersen bi dene ::belge::yaw istediğimiz belli ama yazamıoyoruz işte![]()