Hasan Tan Çocuk Yuvası Resimleri... 16 Kasım 2008....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
emin yakalandığın malum fotoğraf nerde bakim mt yi bu pozdan mahrum bırakan kim bakim hesap verin o fotoğrafı istiyorum . . . . uleeeaann :mrgreen:
anladın sen fotoyu. . .

Selamun aleyküm, hayırlı sabahlar
azılanları tek tek okudum, Bu dostluğunuzu, arkadaşlığınızı, birlik beraberliğinizi kimsenin bozmasına izin vermeyin daim olur inşallah. Ama kendimi yalnız hissettim en iyisi kenarda durmak yazılanları okumak şanşınız bol sohbetiniz çok olsun, ben kenardayım...

Yazılanları tek tek okudum, Bu dostluğunuzu, arkadaşlığınızı, birlik beraberliğinizi kimsenin bozmasına izin vermeyin daim olur inşallah. Ama kendimi yalnız hissettim en iyisi kenarda durmak yazılanları okumak şanşınız bol sohbetiniz çok olsun, ben kenardayım...

Son düzenleme:
gkn fotolar için sağol eline sağlık hepsi çok güzel o günü her fotoda tekrar yaşadım o çocuklardan daha çok mutlu oldum o gün bundan eminim . .

azılanları tek tek okudum, Bu dostluğunuzu, arkadaşlığınızı, birlik beraberliğinizi kimsenin bozmasına izin vermeyin daim olur inşallah. Ama kendimi yalnız hissettim en iyisi kenarda durmak yazılanları okumak şanşınız bol sohbetiniz çok olsun, ben kenardayım...QUOTE]

ne demek kenardayım herkese yerimiz var , kenarda durmana gerek yok meydana çık biraz organizasyonlarda görmek isteriz sende istanbuldasın nihayetinde, ..

Arkadaşlar tebrikler her zamanki gibi yine süpersiniz. Bir dahaki sefere bu defaki gibi bensiz olmayacak bu resimler.

gri eşofmanlı mickey mouse resimli yani abladan korktum ben...o bakışlar ne hep öyle :S

gri eşofmanlı mickey mouse resimli yani abladan korktum ben...o bakışlar ne hep öyle :S

bende fark ettim aynen ama ondan daha küçüklere daha fazla ilgi gösterdik sanırım o yüzden, benim yada arkadaşlarımın onun yanaklarını sıkıp öpmemiz yanlış olabilirdi. .

Son düzenleme:
olabilir mi bilmem ama ilk baştan beri öyleydi..Ve bir ara başka yaşıt kızı arkadaşı ile az daha kavga edeceklerdi.Sanırım ergenlik sorunları :D

olabilir mi bilmem ama ilk baştan beri öyleydi..Ve bir ara başka yaşıt kızı arkadaşı ile az daha kavga edeceklerdi.Sanırım ergenlik sorunları :D

yok yanılıyosun sanırım. içeride neşesi yerindeydi epey makara yaptık o güzellikle ama diğer arkadaşlarıyla arasındaki yaş farkınıda göz önünde bulundurmak lazım sanırım millet dışarıda bıcırlarla hoplayıp zıplayınca yanlız kaldı onun burukluğu yüzüne yansımış sanırım...

dsc02628za1.jpg
[/URL][/IMG]
img2001fr7cp9.jpg
[/URL][/IMG]

Cadı bi karar ver takım aşkınmı yoksa gerçek aşkınmı??:queen:

Son düzenleme:
emin merhaba....

yahu çooooook merak ettim:silent:

bunca insan senden ne istiyor? nedir senden alıp-veremedikleri:queen:
bilmiyorum ama sanırsam göbeğimi kıskanıyolar :mrgreen:
bi paylaş bakalım... kararı öle verelim... olur bişeyse yaparız.
süpriz :wiinkk:
emin yakalandığın malum fotoğraf nerde bakim mt yi bu pozdan mahrum bırakan kim bakim hesap verin o fotoğrafı istiyorum . . . . uleeeaann :mrgreen:
anladın sen fotoyu. . .
hangisini diyosun acaba o kadar çok var ki :cherry:
yaw istediğimiz belli ama yazamıoyoruz işte :)
istersen bi dene ::belge::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar